שאלון:)

Aline In Chains

New member
../images/Emo41.gifשאלון:)

שם מלא: גיל: מקום מגורים: סטרייט/גיי/ביי: אתה צמחוני? מה הצבע הטבעי של השיער שלך? אוהב אותו? אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? אוהב את זה? מה צבע העיניים שלך? אוהב אותו? מה צבע העור שלך? כמה אחים? אוהב את המשפחה? פירסינג: קעקועים: אוהב את עצמך? חושב שאתה בנאדם יפה? מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? עברת פעם על החוק? גנבת פעם? אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? אתה לוקח ריטלין? אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? אתה דתי/מסורתי/חילוני? מתנחל? כמה קומות בבית? באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? כמה מחשבים יש בבית? איזה כתה סיימת? אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מחכה לשנה הבאה? מה מיקצועות ההרחבה שלך? כמה יח"ל מתמטיקה? כמה יח"ל אנגלית? עשית בגרויות השנה? במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? יש תיכנונים לחופש? יש חבר/ה? היית מאוהב? היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כמה בני זוג היו לכם? כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? מה הכי מושך אותך בבן המין השני? האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? האם התנשקת עם בן מינך? האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? האם אמא נכנסה פעם באמצע? אכלת: שתית: השתכרת: הקאת: שמעת דיסק: איזה דיסק? היית בהופעה: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היית בתל אביב: התקשרת למישהו: התקשרו אלייך: שיר שמתנגן ברקע: מה המידה שלך בנעליים? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה המקצוע האהוב עלייך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? הלכת פעם להפגנה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? איזה עונה בשנה אהובה עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

Aline In Chains

New member
../images/Emo176.gifיאללה אני.

שם מלא:
אלין. גיל:
16.. מקום מגורים:
בארשבע. סטרייט/גיי/ביי:
סטרייטית. אתה צמחוני?
לא. מה הצבע הטבעי של השיער שלך?
שטני.. אוהב אותו?
ממ..כן. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?
לא צבעתי. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?
חלק.. אוהב את זה?
נחמד.. מה צבע העיניים שלך?
אפור ירוק.. אוהב אותו?
כן. מה צבע העור שלך?
לבנה כמו טיפקס;[ כמה אחים?
0 אוהב את המשפחה?
כן.. פירסינג:
הליקס.. קעקועים:
אין. אוהב את עצמך?
לא ממש.. חושב שאתה בנאדם יפה?
לא.. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?
העיינים מדי פעם,השיער.. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?
אומרים לי. אבל לא יודעת. עברת פעם על החוק?
חציתי באדום! גנבת פעם?
לא. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?
איכס. אתה לוקח ריטלין?
לא . אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע
? לא. אתה דתי/מסורתי/חילוני?
חילונית:] מתנחל?
לאXD כמה קומות בבית?
5 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?
חחח מה?! באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?
שלי. כמה מחשבים יש בבית?
1 איזה כתה סיימת?
עוד לא סיימתי, אני ביוד. אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?
אין לי מושג. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?
שנה שעברה? חרא. מחכה לשנה הבאה?
לא.. מה מיקצועות ההרחבה שלך?
תקשורת, אולי עוברת לאומנות ופסיכולוגיה . כמה יח"ל מתמטיקה?
3 כמה יח"ל אנגלית?
5 עשית בגרויות השנה? במה?
עוד לא עשיתי. עוד שבועיים וחצי יש במתמטיקה;[ באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?
אותו בצפר. יש תיכנונים לחופש?
הגדול? בנתיים לא.. יש חבר/ה?
יש:) היית מאוהב?
עדיין
היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?
סטוץ יעני? כן.. כמה בני זוג היו לכם?
4, ויש עכשיו כמה מתוכם היו רציניים?
1 בערךXD מתי היה האחרון?
עדייין יש לי:] מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?
מה שיש לי עכשיו היא הכי ארוכה שלי, 4 חודשים בנתיים.. למה ניפרדתם?
לא נפרדנו!!כוסעמק. בגדו בך פעם?
לא. מקווה שלא. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?
לא חחח מה הכי מושך אותך בבן המין השני?
שיער ארוך,תחת,הפנים,הידיים,השפתיים. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?
XDDD קצת.. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?
לא... האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?
קרה XD האם התנשקת עם בן מינך?
לא.. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?
לא.. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?
כן.. בערך האם אמא נכנסה פעם באמצע?
לא.. אכלת:
עוף לפני איזה שעה וחציXD שתית:
מים. השתכרת:
בחיים לא. הקאת:
לפני שנים. שמעת דיסק:
מזמן.. איזה דיסק?
בליץ'. היית בהופעה:
לפני איזה שבוע. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:
לפני חמש דקות:] היית בתל אביב:
היוםXDD התקשרת למישהו:
היום. התקשרו אלייך:
היום. שיר שמתנגן ברקע:
closure של אופת' מה המידה שלך בנעליים?
39-38 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?
איפשהו באנגליה. מה המקצוע האהוב עלייך?
היסטוריה.. עיר/ים אהובות:
ת"א. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?
מש'ו שגור נתן לי:] איפה חגגת יומולדת אחרון?
עם גור, בת"א. איך אתה הכי אוהב לבלות?
לישון. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?
חחח, מתי שמתחשק לי. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?
8.10 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?
יאפ. מה היה המבחן האחרון?
באנגלית נראהלי. כמה קיבלת בו?
לא קיבלתי עדיין. היית פעם אצל פסיכולוג?
אמאשלי אחת כזאת. ואצל פסיכיאטר?
לא..

Aline In Chains

New member
ב'

חשבת פעם על התאבדות?
מזמן. אם כן - סיפרת למישהו?
לא זוכרת. מתי פעם אחרונה שבכית?
היום.בכיתי מצחוק.. מדוע?
כי אני וגור היינו במקס ברנר, ומש'ו הצחיק אותי ונכנסתי למצב כפית..והתחלתי לשתות וכל המים עפו לי XDDDDDDDD לקחת סמים מתישהו?
היום . אתה מעשן?
בטח . מתי פעם אחרונה שהשתכרת?
לא שתיתי אף פעםXD איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?
לא זוכרת. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?
אף אחד:] ולחבק?
גור. ולנשק?
גור. ולספר לו משהו מהלב?
גור. יש לך חברה?
יש. את מי היית לוקח לאי בודד?
גור. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?
גור. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?
גור. שם מיוחד לבן?
גור. XD סתם חח, טוב גם..אבל דילןןןן:] שם מיוחד לבת?
אליסון. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?
לא יודעת.. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?
לא יודעת.. אתה לומד ביום שישי?
כן. מה הספר האחרון שקראת?
יומנה של בריג'ט ג'ונס מש'ו כזה..... אהבת?
אני בעמ' 2 חחחחחחח... מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?
גור.. על מה דיברת איתו?
אמאשלך. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?
חומני,גור, ואני. על מי אתה יודע הכי הרבה?
חומן. מה הדבר האחרון שקנית?
אוכל חח. כמה הוא עלה?
25 ממי הsms האחרון שקיבלת?
לא זוכרת.. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?
אמאשלךלךעלסךע מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?
וי. מה ממש בא לך לאכול עכשיו?
מקדונלדס. יש לך עדשות/ משקפיים?
לא. עשית ישור שיניים?
לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?
לפני מלא זמן.. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?
לפני איזה.......חצי שנה נראהליXD מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?
ת"א. למה הלכת לשם?
ל"ג בעומר עם גור. איך קוראים לאמא שלך?
אמא. יש לך שם שני? מהו?
קיקי אתה קרוי על שם מישהו? מי?
לא. אתה אוהב ילדים קטנים?
לאאאאאאא. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?
לא רוצה. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?
לא יודעת.. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו'
)אימה,קומדיה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?
לאדתע. למה?
כובע.. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?2,3 הלכת פעם להפגנה?
לא זוכרת.. מתי זה היה?כשאמאשלך נולדה. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:
מעצבת\פסיכולוגית. מה הרגע המאושר ביותר בחייך?
לא דעת.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?
אמאשלך מה עושה לך טוב?
לישון. מה מעצבן אותך?
הרבה דברים. מה תמיד צריך להיות בכיס?
כסף ופלאפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?
כתיבה,או שירה. מה הפריט הכי יקר שיש לך?
אין לי מושג.. מה נמצא אצלך תמיד במקרר?לא יודעת XD מה היית לוקח לאי בודד?דיי זה היה כבר;[ המלצה לסרט:
eight below. מדהים,ומרגש. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?
אני אשאיר את זה לעצמי. איך את/ה מתגבר על באסה?
הולכת חלישון. איפה היית רוצה לבקר בעולם?
אנגליה איזה עונה בשנה אהובה עליך?
חורףףףףףףףף:] האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:
תלוי. מאמינ/ה באהבה וירטואלית?
לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?
מלאא נפגשת איתו/ איתה?
ברורXD מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?
יכול להיות. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?
ממש לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?גור:] את/ה אוהב/ת להיות בבית?
כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?
כמובן:] את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?
וותרנית.. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. את/ה בחור/ה קנאי/ת?
כן. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:
כוסעמק,זין,אמאשלך,מיאו,וואף,דאמט. אוצר מילים עשיר. האם את/ה מאמינ/ה בה´?
מדי פעם. החיים טובים לדעתך?
בנתיים כן. מה תעשה כשתסיים את השאלון?
לא יודעת. שיר ברקע:
we die young של אליס. שעת סיום:
22:38

everynormal

New member
וואי זה ארוך

שם מלא: אוריאן גיל: 15.8 מקום מגורים: ב''ש סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? לא, אני לא אוהבת צבעים אחידים אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? עשיתי פסים בצבע חום אגוז בכל השיער השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל גלי (שילוב כזה) אוהב את זה? זה לא הכי נוח הייתי מעדיפה חלק, אבל בני אדם תמיד רוצים מה שאין להם אז אני מסתדרת מה צבע העיניים שלך? ירוק חום אוהב אותו? לפעמים מה צבע העור שלך? לבן כמה אחים? 2 אוהב את המשפחה? כן פירסינג: באוזן ימין שתי חורים והרחבה ואוזן שמאל שתי חורים קעקועים: לא, ואני גם לא אעשה אבל אין לי בעיה לראות את זה על אחרים כזה יפה עברת פעם על החוק? לא חושבת, אני בסה''כ בת 15 וחצי גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? עישנתי פעם, עכשיו כבר לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונייה אבל אבא שלי דתי מתנחל?לא חחח כמה קומות בבית? 2 וחצי( כאילו 2 קומות, וקומה שלישית היא קטנה כזאת) באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? שנייה באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? אחד איזה כתה סיימת? אני מסיימת השנה כיתה י' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את המורה שלי להסטוריה איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? סבירה מחכה לשנה הבאה? ממש לא, כולם אומרים לי שי''א זה קשה מה מיקצועות ההרחבה שלך? פיזיקה ותיאטרון (שילוב מנצח אה?) כמה יח"ל מתמטיקה? 5 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? מתמטיקה, הסטוריה ולשון באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו בית ספר יש תיכנונים לחופש? אנחנו מתכננים לטוס לבקר את משפחתנו באירופה בעזרת ה' יש חבר/ה? לא כרגע היית מאוהב? כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? חחחחחחחחחח כמה בני זוג היו לכם? טוב את הדברים האלו אני מעדיפה לשמור לעצמי כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? מה הכי מושך אותך בבן המין השני? האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? האם התנשקת עם בן מינך? האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? האם אמא נכנסה פעם באמצע? אכלת: מתי, עכשיו? שתית: מים השתכרת: שתיתי אבל לא השתכרתי, לא בא לי לעשות לעצמי בושות הקאת: וואה וואה מזמן שמעת דיסק: אתמול ולא את כולו איזה דיסק? ששני צרבה לי היית בהופעה: יום רביעי של סינרגיה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: מזמן היית בתל אביב: בתחילת פסח התקשרת למישהו: לאמא התקשרו אלייך: הרגע ואני אפילו לא יודעת מי זה שיר שמתנגן ברקע: כלום מה המידה שלך בנעליים? 39-40 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא מתכננת לי את העתיד, אני רק מקווה שאני אהייה בעזרת ה' דוקטורית להנדסת חשמל עם משפחה משלי, ושתהייה לי להקה שאני אופיע איתה בערבים מה המקצוע האהוב עלייך? תיאטרון עיר/ים אהובות: בישראל אילת מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?ליומולדת האחרון זה היה דיסק של מאד סיזן איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית איך אתה הכי אוהב לבלות? זה תלוי מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? אחד עשרה אחד עשרה וחצי הכי מאוחר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? שמונה ורבע יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן מה היה המבחן האחרון? יום שלישי שעבר במתמטיקה חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? וואי לא זוכרת מדוע? לקחת סמים מתישהו? לא, ואני גם לא מתכוונת לנסות אתה מעשן? הייתה שאלה כזאת כבר שם מיוחד לבן? ליין, לני, קורט שם מיוחד לבת? אורין, אלין,אלינור בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חידשתי כבר איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מכנסיים שחורים אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? כריסטיאנה וזה היה מזמן אהבת? מאוד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?שני על מה דיברת איתו? על התיגבורים בהסטוריה חחחחח מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא שלי ודוד שלי על מי אתה יודע הכי הרבה?אין לי מושג מה הדבר האחרון שקנית? מתנה ליומולדת של חברות כמה הוא עלה? 50 ו-60 ממי הsms האחרון שקיבלת? משני מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? שני מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? לא יודעת אין לי כוח לבדוק מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? אני עושה ועוד שלושה חודשים מורידה מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שלושה שבועות מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בכיתה ט' מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? לא עיר, ביקרתי בקיבוץ עין השלושה למה הלכת לשם? לאחותי היה יומולדת יש לך שם שני? מהו? אליסיה (אל תצחקו) אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתא- אליס אתה אוהב ילדים קטנים? לא הם מעצבנים בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? יותר קטנה פחות בעיות ולימודים איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? מרמור איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא יודעת למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?הייתי רוצה שלושה בעזרת ה' הלכת פעם להפגנה? לא מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: בעזרת ה' להוציא דוקטורט בהנדסת חשמל מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת לומר אחד ספציפי באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? דוגרי, אשכרה, אש מה עושה לך טוב? כשאין לימודים מה מעצבן אותך? אחי הנחס מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ריקוד מה הפריט הכי יקר שיש לך? וואי לא יודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? יוגורטים אפס אחוז שומן מה היית לוקח לאי בודד? סירת מנוע המלצה לסרט: ספיידרמן 3 למרות שלא ראיתי אבל זה ספיידרמן תמיד טוב מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? אישי איך את/ה מתגבר על באסה? ישנה איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארה''ב איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? דרך אנשים רק נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אולי מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? כשאין לימודים ומבחנים והרבה זמן פנוי לעשות כל מה שאני אוהבת זה כולל הכל את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן, תלוי מתי כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? ברור את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית יותר אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? מה??? את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא למרות שלפי תפיסתי כל אחד הוא קנאי פשוט בכל אחד זה מתבטא ברמה אחרת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: שאלו כבר.......... האם את/ה מאמינ/ה בה´? ברור מה תעשה כשתסיים את השאלון? לא יודעת שיר ברקע: כלום שעת סיום: חמישה לשש

tbents

New member
><

שם מלא: טל-לי בן צבי גיל: 16.5 מקום מגורים: קריות סטרייט/גיי/ביי: ס אתה צמחוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שטני.. אוהב אותו?הוא פסדר אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? קצת מתולתל בסוף אוהב את זה? לא >< מה צבע העיניים שלך? חום בהיר אוהב אותו? לא מה צבע העור שלך? לבן מדי כמה אחים? 3 אוהב את המשפחה? מאוד פירסינג: אין [רק באוזניים כאילו] קעקועים: אין :( אוהב את עצמך? לא חושב שאתה בנאדם יפה? פחחח מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שיער, נגיד. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כמה טוענים שכן..לא חושבת שזה נכון עברת פעם על החוק? יאפ גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? אקמול כשכואב הראש? אתה דתי/מסורתי/חילוני? דתיה מתנחל? לא כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? ... באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? 2 איזה כתה סיימת? אני אסיים י"א בעז"ה... אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את המורה ללשון איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? נוראית מחכה לשנה הבאה? יאפפפפ מה מיקצועות ההרחבה שלך? ספרות ואמנות זה מגמה, אבל בגלל שזה בצפר דתי,אז גם תנ"ך ותושב"ע זה 5 יח' כמה יח"ל מתמטיקה?3 כמה יח"ל אנגלית?4 עשית בגרויות השנה? במה? אנגלית, מת', לשון, ספרות, אמנות, תנ"ך, היסטורי, תושב"ע [כבר היה] ,ובטיחות-פנימי באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו בצפר.. יש תיכנונים לחופש? מחנה קיץ עם החניכות שלי, מחנה של אמנים ועוד... יש חבר/ה? לא היית מאוהב? יאפ היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? 4 בערך כמה מתוכם היו רציניים? 3 מתי היה האחרון? חצי שנה מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? שנה למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? לא נראה לי היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא ממש,אבל קרוב >< מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים ושיער האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא... האם התנשקת עם בן מינך? =\ לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? בערך האם אמא נכנסה פעם באמצע? פחחח לא אכלת: לפני רבע שעה שתית: עכשיו השתכרת: סוכות הקאת: לא זוכרת מליון שנה בערך שמעת דיסק: היום? איזה דיסק? מלא.. היית בהופעה: לוזוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום היית בתל אביב: אממממ...לוזוכרת התקשרת למישהו: לפני כמה שעות התקשרו אלייך: לפני חצי שעה שיר שמתנגן ברקע: אין מה המידה שלך בנעליים? 38-9 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בעז"ה נשואה, עו"ד עם 2 ילדים בערך.. מה המקצוע האהוב עלייך? בבצפר? ספרות עיר/ים אהובות: אפרת:) מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כל האלבומים שקבלתי :p מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בסביבות 2 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? רבע ל9 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? בקיץ, חולצה מה היה המבחן האחרון? שבוע שעבר, 2 מתכונות בספרות באותו יום. כמה קיבלת בו? אינלי מושג...מתה לדעת היית פעם אצל פסיכולוג? פעם אחת ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כע אם כן - סיפרת למישהו? לא ממש מתי פעם אחרונה שבכית? לפני דקה בערך מדוע? כי גיליתי שהבגרות בתנ"ך בלתי הגיונית בעליל. זה חולני. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לוד'ת, אבל זה בא באלבומים לא שירים מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חברה שלי ולחבק? ידיד טוב שלי.. ולנשק? אותו אחד ולספר לו משהו מהלב? כנ"ל יש לך חברה? יש לי כמה אפילו:p את מי היית לוקח לאי בודד? את ידיד שלי:) אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כע, עם 2... איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? גופיה ושורטס, כל היום אני בבית איתם.. :) אתה לומד ביום שישי? פעם בחודש בערך.. מה הספר האחרון שקראת? דברים >< אהבת? לא. אני לא מתחברת לרש"י...נו מה.. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? ידיד שלי על מה דיברת איתו? על זה שאני שמנה:p מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אינלי מושג על מי אתה יודע הכי הרבה? לא מחטטת, אז גם לא יודעת הרבה מה הדבר האחרון שקנית? בגדים לפסח? חחחח כמה הוא עלה? הכל ביחד בערך 500 ממי הsms האחרון שקיבלת? ידיד שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? ^ מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "עלק!..." מה ממש בא לך לאכול עכשיו?כלום, בא לי להקיא יש לך עדשות/ משקפיים? כע, עדשות עשית ישור שיניים? יאפ מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? כשהורידו לי ת'גשר, לפניי שנתיים בערך מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? קרית אתא למה הלכת לשם? חברה הכירחה אותי לבוא ללמוד איתה >< איך קוראים לאמא שלך? רבקה יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי באיזה גיל:) בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לא חשבתי על זה יותר מדי איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') שיהיה מעניין, זה העיקר. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם אפח'ד למה? כי טוב לי להיות דפוקה. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אולי 4 הלכת פעם להפגנה? ברור..חחח מתי זה היה? כל התקופה של פינוי הגוש מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: עו"ד, מקווה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לוד'ת באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? פאק? מה עושה לך טוב? אנשים טובים:) מה מעצבן אותך? לא הרבה...אבל בעיקר כשמתחילים להגיד משו ואומרים "לא משנה" מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון וכסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? כל כשרון אומנותי [שירה, נגינה ציור כתיבה וכו'...] מה הפריט הכי יקר שיש לך? אינלי מושג מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אקטימל תות, פחחח מה היית לוקח לאי בודד? אמפי המלצה לסרט: השתולים איך את/ה מתגבר על באסה? מנגנת קצת, או הולכת לישון איפה היית רוצה לבקר בעולם? לא מושך אותי העולם איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מאוד מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? מלא נפגשת איתו/ איתה? יאפ מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? קצת את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינהריגשית? לא יותר מדי את/ה אוהב/ת להיות בבית? מאוד כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? די.... את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת האם את/ה מאמינ/ה בה´? בוודאי. החיים טובים לדעתך? מאוד.. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אחזור ללמוד למתכונת בתנ"ך >< שיר ברקע: אין שעת סיום: 21.35

mary06

New member
לא מצליחה לישון..

שם מלא: מספיק 'מרי'.. גיל: כמעט 18 מקום מגורים:אשדוד סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? כמעט 3 שנים מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? חולה עליו אי פעם צבעת אותו? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי שכזה.. אוהב את זה? יאה מה צבע העיניים שלך? חום כהה אוהב אותו? יאה מה צבע העור שלך? בהיר.. כמה אחים? אחות אוהב את המשפחה? רוב הזמן פירסינג: 0 קעקועים:0 אוהב את עצמך? משתדלת חושב שאתה בנאדם יפה? כן מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שיער חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כן עברת פעם על החוק? לא בכוונה.. גנבת פעם?בילדות הרחוקה אתה נוהג לעשן? לא אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? אתאיסטית קיצונית מתנחל? אשדוד זאת לא התנחלות
כמה קומות בבית? בניין מגורים..אני ב4.. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? ראו שאלה קודמת.. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?שלי כמה מחשבים יש בבית? 2 איזה כתה סיימת? מסיימת י"ב (הא! תקנאו!) אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? המורה שלי לאזרחות בלי לחשוב פעמיים. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מצויינת..לעומת הנוכחית.. מחכה לשנה הבאה? צבא, לא מחכה לזה בכלל /: מה מיקצועות ההרחבה שלך? 5 יח' פיזיקקה, 5 יח' אלקטרוניקה, 5 יח' מערכות מחשבים (נשמע מפחיד אה?) כמה יח"ל מתמטיקה? 5 כמה יח"ל אנגלית?5 עשית בגרויות השנה? במה? עד עכשיו רק פיזיקה מעבדה וספורט..נשאר עוד המון /: באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? בשום בצפר :) יש תיכנונים לחופש? לעבוד..לנוח. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? 1 כמה מתוכם היו רציניים?1 מתי היה האחרון? עד לפני חודש ומשהו.. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? שנה למה ניפרדתם? לא עבד יותר.. בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני? שיער..גובה..ידיים..זיפים! האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא../: האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא.. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? גאד לא../: האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? איזו חפירה. לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא שזכור לי../: האם אמא נכנסה פעם באמצע? ממ
<מוותרת על שאלות> אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:יאה היית בתל אביב: יאה התקשרת למישהו:יאה התקשרו אלייך:יאה שיר שמתנגן ברקע:ג'אנקהד :) מה המידה שלך בנעליים?36 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מקווה לחיות עד אז.. מעבר לזה לא בטוחה..אני מניחה שמהנדסת של משהו מה המקצוע האהוב עלייך? אין כזה מקצוע אהוב בי"ב /: אבל פרוייקט היה כיף. עיר/ים אהובות: ירושלים מגניבה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כל מיני..חולצה של הלהקה האהובה, שיעורי נהיגה איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית של האקס.. איך אתה הכי אוהב לבלות? לא בטוחה..העיקר שיהיו אנשים שאני אוהבת ליד. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 11-12.. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? בד"כ ב8:15 אבל יש שעות אפס מ7:30. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? יאפ.. מה היה המבחן האחרון? אזרחות כמה קיבלת בו?88 היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות? ברור אם כן - סיפרת למישהו? ממ כן מתי פעם אחרונה שבכית? לא מזמן.. מדוע? כי אהבה זה כואב? לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? מעולם לא איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? ממ דיסק של אדגאיי.. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? גיסי ולחבק? חברה שגילתה משהו משמח.. ולנשק? אף אחד. ולספר לו משהו מהלב? חברה הכי טובה. את מי היית לוקח לאי בודד? אף אחד את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אף אחד, אבל נורא בא לי לחנוק את יוצר השאלון הזה..
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין כזה.. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אתה לומד ביום שישי? סיימתי ללמוד מה הספר האחרון שקראת? סלולרי-סטיבן קינג אהבת? אהבתי שהוא שונה מהסגנון הרגיל אבל אובר אול הוא היה בסדר לא יותר מזה.. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? חברה שלי וידיד שלי.. על מה דיברת איתו?הייתם רוצים לדעת.. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברה הכי טובה. על מי אתה יודע הכי הרבה?אותה אחת..והייתי אומרת אחותי..אני קוראת אותה.. מה הדבר האחרון שקנית? ממ..סוללת 9 וולט? כמה הוא עלה?5 שח ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חברה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? וואי זה רציני? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פיצה יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? ממ קיץ שעבר מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אוגוסט 2006 זוכרת בבירור ביקרתי חברה ביומולדת מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ממ חדרה למה הלכת לשם? לראות דירה חדשה של בן דודה איך קוראים לאמא שלך? הייתם רוצים לדעת.. יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבא שלי ז"ל..זה מסובך אתה אוהב ילדים קטנים? שונאת אותם..אבל תלוי אם הם חמודים ועד כמה הם רועשים בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? משהו כמו 24..אבל זה כבר עם רגל אחת בקבר..אז 5 :) איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? ממ..מדברת יחד איתי..אבל זה גם מצחיק איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה לגמרי, וקומדיות ומד"ב מטופש לגמרי :) כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אולי 1 הלכת פעם להפגנה? לא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא עברנו על זה כבר? מה הרגע המאושר ביותר בחייך? החתונה של אחותי הייתה דיי מאושרת..אבל יומולדת 17 היה דיי מדהים. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מילים ספציפיות: "לול" <יאה אני אומרת את זה>, "יאה", "לגמרי", "דיוד".. מה עושה לך טוב? מוזיקה טובה, נוף טוב מה מעצבן אותך? בעיקר אנשים מטומטמים מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון (מה? זה מפחיד להשאיר אותו במקום אחר) איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? נגינה או צילום..אני כל כך לא אמנותית /: מה הפריט הכי יקר שיש לך? השכל שלי
מה נמצא אצלך תמיד במקרר? משהו של טבעול מה היית לוקח לאי בודד? חומר דוחה יתושים.. המלצה לסרט: "28 ימים אחרי", "על הקצה" (אירלנד, 2001) <מי שיחפש יגלה שמשחק שם אותו שחקן..גאד אני מכורה אליו..סיליאן מרפי רר> והכי חשוב- קונטקט. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? לא רוצה להיכנס לזה.. איך את/ה מתגבר על באסה? חח אני לא /: אבל מוזיקה טובה עושה לי טוב בפנים. איפה היית רוצה לבקר בעולם? כולו! רק לא תאילנד /: איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב וחורף האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מי לא? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? ממ אם היא עוברת מהעולם הוירטואלי לאמיתי אז כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? בטח נפגשת איתו/ איתה? בטח מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא ממש את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן, רוב הזמן כן. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? להצליח, להיות נאהבת, לא להיות תחת לחץ..כל הדברים הרגילים.. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשאין בו צעקות כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? ממ תלוי במה.. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא. החיים טובים לדעתך? כן. מה תעשה כשתסיים את השאלון? בתקווה אצליח להירדם. שיר ברקע: סלודג' פקטורי :) איזה שיר שעת סיום: 00:18

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifווי ארוך..

שם מלא: זמר גיל: 13 וחצי מקום מגורים: ראשון סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? הוא בסדר אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא ממש השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק אוהב את זה? אמ כן מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? לא מה צבע העור שלך? לבן כמה אחים? אחד אוהב את המשפחה? כן פירסינג: 2 לובים=[ קעקועים: אין אוהב את עצמך? בקטנה חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? עברת פעם על החוק? לא גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? מסורתית מתנחל? לא כמה קומות בבית? 6 בבניין באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 4 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? 2 איזה כתה סיימת? ח' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? כולם איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? בסדר מחכה לשנה הבאה? לא מה מיקצועות ההרחבה שלך? כמה יח"ל מתמטיקה? כמה יח"ל אנגלית? עשית בגרויות השנה? במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? יש תיכנונים לחופש? יש חבר/ה? היית מאוהב? היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כמה בני זוג היו לכם? כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? מה הכי מושך אותך בבן המין השני? האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? האם התנשקת עם בן מינך? האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? האם אמא נכנסה פעם באמצע? אכלת: מקודם שתית: מקודם השתכרת: לא הקאת: לפני כמה זמן שמעת דיסק: אתמול איזה דיסק? אפיטייט פור דיסטראקשן היית בהופעה: יום עצמאות אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לא היית בתל אביב: בפסח התקשרת למישהו: אתמול התקשרו אלייך: אתמול שיר שמתנגן ברקע: I cant remember מהרואין מה המידה שלך בנעליים? 39 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בסטודיו משלי מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית עיר/ים אהובות: לונדון מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא יודעת איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית עם חברים איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 וחצי יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? היום כמה קיבלת בו? לא יודעת היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא ברצינות אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת מדוע? לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אלבום של בלודבאת' מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? דנה שגיב יונתן שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? חן מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אביב מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "לול" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? צ'יפס יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? הלכת פעם להפגנה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? חחחחחח מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מוזיקה, אומנות, אנשים שאני אוהבת את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? בקטנה מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: שיט פאק דאמט דודהשך שתוק האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? לפעמים מה תעשה כשתסיים את השאלון? אמשיך לעשות מה שאני עושה עכשיו שיר ברקע: Killing yourself - Alice in chains שעת סיום: 14:22

pluplup

New member
*מתפגר*

שם מלא: דור שנזכר להגיב פה(סורי על זה,אני פשוט לא מוצא איפה להגיב ;; ) גיל: 14 וחצי. מקום מגורים: טל-שחר. סטרייט/גיי/ביי: כבר לא יודע. אתה צמחוני? נופ. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום יפה כזה :] אוהב אותו? כמובן :] אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? עשיתי פסים בבלונד פעם P: השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? משו בין מתולתל לגלי. אוהב את זה? נופ. מה צבע העיניים שלך? חום. אוהב אותו? די. מה צבע העור שלך? בינוני כזה. כמה אחים? 2. אוהב את המשפחה? נופ. פירסינג: אין. קעקועים: כנ"ל. אוהב את עצמך? אהא. חושב שאתה בנאדם יפה? נופ. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? לא יודע. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? XD עברת פעם על החוק? אהא. גנבת פעם? אהא. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? נופ. אתה לוקח ריטלין? נופ. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? נופ. אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני. מתנחל? נופ סO כמה קומות בבית? 2. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי
כמה מחשבים יש בבית? 5 אם אני לא טועה. איזה כתה סיימת? ח'. אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? המורה שלי למת'(אגב,אם הייתי לימור לבנת,זה רק כדי לפטר אותה,לעשות שלא יהיה אפשר להחזיר אותה,וזהו). איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? אמממ. מחכה לשנה הבאה? במידה מסויימת. מה מיקצועות ההרחבה שלך? אין לי מקצועות הרחבה,יש לי מגמה. קולנוע. כמה יח"ל מתמטיקה? אני כולה בח'
כמה יח"ל אנגלית? כנ"ל. עשית בגרויות השנה? במה? כנ"ל. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו בצפר שאני לומד בו עכשיו. יש תיכנונים לחופש? לצערי. יש חבר/ה? נופ. היית מאוהב? יש מצב. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא @.@ כמה בני זוג היו לכם? 0. כמה מתוכם היו רציניים? נחשו. מתי היה האחרון? כנ"ל. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? כנ"ל. למה ניפרדתם? כנ"ל. בגדו בך פעם? באמון. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? נופ. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? פרצוף,אופי. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? @.@ האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? -_-" האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? -_-" האם התנשקת עם בן מינך? נופ. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? נחשו. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? נופ. האם אמא נכנסה פעם באמצע? -_-" אכלת: לא,אף פעם. שתית: כנ"ל. השתכרת: אף פעם. הקאת: כן? סO שמעת דיסק: שומע עכשיו. איזה דיסק? וגיולר דיספליי עוף פאוור של פנתרה. היית בהופעה: יום שישי האחרון. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אף פעם. היית בתל אביב: יום שישי. התקשרת למישהו: וואי,שנים. התקשרו אלייך: היום. שיר שמתנגן ברקע: מאות' פור וור. מה המידה שלך בנעליים? 46. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מקווה שבלהקה שעושה מוזיקה שאני כותב. מה המקצוע האהוב עלייך? אין כזה. עיר/ים אהובות: תל אביב. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא יודע. איפה חגגת יומולדת אחרון? לא חגגתי. איך אתה הכי אוהב לבלות? -_-" מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי שבא לי. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? נופ. מה היה המבחן האחרון? לפני כמה ימים. כמה קיבלת בו? 16 או משו כזה. היית פעם אצל פסיכולוג? אהא. ואצל פסיכיאטר? נופ. חשבת פעם על התאבדות? אהא. אם כן - סיפרת למישהו? נופ. מתי פעם אחרונה שבכית? כמה חודשים. מדוע? ככה. לקחת סמים מתישהו? נופ. אתה מעשן? נופ. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? שיר אחד? לא זוכר,זה היה לפני שנים. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אף אחד,לא מרביץ. ולחבק? ידידה. ולנשק? אף אחד. ולספר לו משהו מהלב? כנ"ל. יש לך חברה? בפעם השלישית,לא. את מי היית לוקח לאי בודד? את הגיטרה שלי. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אף אחד. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? חבר וידידה. שם מיוחד לבן? נעלם כלא היה. שם מיוחד לבת? כנ"ל. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אתם לא מכירים איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חולצות של להקות,זוג מכנסיים כלשהו. אתה לומד ביום שישי? נופ. מה הספר האחרון שקראת? אראגון. אהבת? אהא. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? חבר. על מה דיברת איתו? סתם,שום דבר מיוחד. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני. על מי אתה יודע הכי הרבה? הרבה אנשים. מה הדבר האחרון שקנית? לא זוכר. כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? חבר. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אותו חבר. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? לא באמת יש לי כוח לבדוק את זה עכשיו. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? סושי! *_* יש לך עדשות/ משקפיים? נופ. עשית ישור שיניים? נופ. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חודש בערך. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? היום,אני לומד שם. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ג'רוזלם סיטי. למה הלכת לשם? כי חובה לבוא לבצפר. איך קוראים לאמא שלך? טלי. יש לך שם שני? מהו? הוא שמור במערכת(סטריאו,משו בסט). אתה קרוי על שם מישהו? מי? השם השני הוא על שם מישו. אתה אוהב ילדים קטנים? נופ. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? טוב לי עם הגיל שלי. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? מי? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל,בתכלס. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד
למה? ככה. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 0. הלכת פעם להפגנה? נופ. מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה מוזיקאי. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודע. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לא יודע. מה עושה לך טוב? מוזיקה. מה מעצבן אותך? אנשים מפגרים. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון,ומצית גם,כשיש(אני לא מעשן,אני סתם פירומן). איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? כתיבה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? הגיטרה שלי,הדיסקים שלי. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב,קור,אוכל. מה היית לוקח לאי בודד? הגיטרה שלי. המלצה לסרט: לא יודע. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? כנ"ל. איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה,פשוט מחכה שזה יעבור. איפה היית רוצה לבקר בעולם? אמריקה,יפן! *_* איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא,אני לא מניאק. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? מן הסתם. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא,אין לי מושג מי את/ה
נפגשת איתו/ איתה? יש מצב,תלוי על מי מדברים P: מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? אין טעם להאמין במשו שלא קיים. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן ולא,זה מסובך. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אנשים טובים. את/ה אוהב/ת להיות בבית? אהא,יש לי שם מוזיקה ואת הגיטרה שלי,מי צריך יותר? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? הכי שאפשר. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשן. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא,אשמתך. את/ה בחור/ה קנאי/ת? נופ. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לא זוכר. האם את/ה מאמינ/ה בה´? אהא. החיים טובים לדעתך? כן ולא. מה תעשה כשתסיים את השאלון? בטח אלך לחפש משו לאכול. שיר ברקע: ד'יס לאב של פנתרה. שעת סיום: 04:48.

Shemesh161

New member
אני =)

שם מלא: שמש אור גיל: 16 בקרוב מקום מגורים: ב"שוש סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? לא ממש מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום בהיר אוהב אותו? נחמד לי איתו. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? אההא.. שחור,סגול,אדום,ג'ינג'י. כל דבר פעמיים:) השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק אוהב את זה? נחמד לי גם עם זה. מה צבע העיניים שלך? חום. אוהב אותו? מה אכפת לי חח:\ מה צבע העור שלך? לבן. כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? כן. פירסינג: בגבה באליככ:( קעקועים: נעהעה. אוהב את עצמך? חושב שאתה בנאדם יפה? מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא עברת פעם על החוק? נהה. גנבת פעם? נהה. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא. אתה לוקח ריטלין? חח לא. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? נופ. אתה דתי/מסורתי/חילוני? 100% חילונית. מתנחל? נופ. כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי. כמה מחשבים יש בבית? 3 איזה כתה סיימת? י' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? יולי תמיר, ולא יודעת. אני לא לימור לבנת ולא יולי תמיר. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? שעוברת? היא בסדר.P: מחכה לשנה הבאה? לא!!@#$ :( אני מסרבת להזדקן. מה מיקצועות ההרחבה שלך? אומנות. כמה יח"ל מתמטיקה? 4 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? 3 עתידות לבוא; מת', לשון והיסטוריה. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו ביה"ס של השנה. יש תיכנונים לחופש? לעבוד.:) יש חבר/ה? נופ. היית מאוהב? אני מניחה שכן. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? חחח. כמה בני זוג היו לכם? 3 כמה מתוכם היו רציניים? 3. מתי היה האחרון? לפני 3 חודשים. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? אהא..לא יודעת. זה היה ארוך. למה ניפרדתם? ככה יצא חח. בגדו בך פעם? לא. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? חאאאפירות><. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים ופנים בכלל. גובה גם. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? חחחח לא. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? חח לא. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? נופ. האם התנשקת עם בן מינך? לא. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? חח גם לא. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? אהא.. לא. האם אמא נכנסה פעם באמצע? חחח נו בטח. אכלת: שו? שתית: מים. השתכרת: לא משתכרת. הקאת: כנ"ל לגבי זה. שמעת דיסק: אתמול. איזה דיסק? משהו מעורב כזה. היית בהופעה: אממ מזמן. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: כנ"ל. היית בתל אביב: מזמן,איכס תל אביב. התקשרת למישהו: לפני איזה 6 שעות חח. התקשרו אלייך: ממש לפני 10 דקות. שיר שמתנגן ברקע: blink 182 - Feeling This מה המידה שלך בנעליים? 37-38. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מאיפה לי. מה המקצוע האהוב עלייך? אהא..אומנות או אנגלית,זה קל. עיר/ים אהובות: קיבוצים,מושבים. לא ערים. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מצלמות:) איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית. איך אתה הכי אוהב לבלות? בשקט?P: מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי שבא לי. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:15 , ולא נגמר אףפעם XD. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן:S. מה היה המבחן האחרון? אהאא.. מזמןן. כמה קיבלת בו? היית פעם אצל פסיכולוג? כן. ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? בטח בקנדה. מדוע? כי היו דברים מרגשים. לקחת סמים מתישהו? נופ. אתה מעשן? נופ. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? ל-א משתכרת. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? feeling this או משהו של דת' קאב. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? למה להרביץ. ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? אנערף. יש לך חברה? לא. את מי היית לוקח לאי בודד? את מי שהכי בא לי? :) את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? ממ.. הוא לא מיוחד, אני סתם אוהבת אותו אבל איתי. שם מיוחד לבת? מ.. לא דעת. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין כאלה,נדמה לי. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? תלבושת ביה"ס? XDD. אתה לומד ביום שישי? באוניברסיטה. מה הספר האחרון שקראת? את ורוניקה מחליטה למות,מתישהו בקנדה. אהבת? כן,כמובן. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? זה לא באמת משנה :) על מה דיברת איתו? על זה שיש בזבל חתולים. חח מה על מה. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני. על מי אתה יודע הכי הרבה? על עצמי? או על בוף. מה הדבר האחרון שקנית? צמיד כזה. כמה הוא עלה? 4. ממי הsms האחרון שקיבלת? אימא. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? כנ"ל. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? חח למה נראה לכם שאני אבדוק. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? לא בא לי לאכול. יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים :) עשית ישור שיניים? אהעא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מזמן. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? חו"ל נחשב? מונטריאול. למה הלכת לשם? משלחת לקנדה2007. :) איך קוראים לאמא שלך? מה זה משנה. יש לך שם שני? מהו? שמש,אבל לא בת"זXD. אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי עד כמה קטנים. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? נח לי במצבי :) איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') רומנטיקה,זה הדבר היחיד שלא דורש חשיבה מרובה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם בנאדם שיש לו המון חופש. למה? כי יש לו המון חופש:) כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2. הלכת פעם להפגנה? כן. מתי זה היה? בעצרת רבין,נחשב הפגנה..נראה לי. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה שיהיה לי הכי טוב. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אהעא.. לא יודעת. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? שיט נחשב ביטוי? מה עושה לך טוב? מה שעושה לי טוב. מה מעצבן אותך? אהעא..אנשים נודניקים. מה תמיד צריך להיות בכיס? מפתחות, פלאפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור. מה הפריט הכי יקר שיש לך? משפחה :) וחומרי? התופימוס והמצלמות. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מאיפה לי..אוכל. מה היית לוקח לאי בודד? מה שעושה לי הכי טוב בעולם. המלצה לסרט: אהעא.לא דעת. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את/ה מתגבר על באסה? בלישון. איפה היית רוצה לבקר בעולם? תאילנד,סין,הודו,אפריקה שוב. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורףחורף, ואביב. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי מי. אבל כן. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אמ. לא יודעת. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן, הרבה. נפגשת איתו/ איתה? אהעא. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא סגורה על זה. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כנ"ל. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? השאלות חוזרות :| את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? אז לא. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית,אבל תלוי. יש מקומות שצריך לוותר. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. למה לי? זה כל היופי. השוני שבאנשים :) את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: שאט-דה-פאק-אפ. מה, למדתי בקנדה
האם את/ה מאמינ/ה בה´? לפעמים. החיים טובים לדעתך? תלוי מאיזה כיוון תסתכל ועד כמה תהיה מוכן לשקר לעצמך :). מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לראות טלוויזיה,בטח.. שיר ברקע: blink 182 - Feeling This, עדיין. הוא נחמד לאוזן. שעת סיום: 23:02 :)

«Jimmy Page»

New member
יומיים מתישים.

לפחות מחר נחים. שם מלא: נסתפק בגיא גיל: 16.5 ככה מקום מגורים: ת"א סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני? נופ מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור-מוות שכזה אוהב אותו? יפ אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא :ם השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? משהו בין חלק וגלי oO אוהב את זה? שיהיה מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? בקטנה.. שלום-שלום, לא יותר. מה צבע העור שלך? משהו באמצע. כמה אחים? אחות אחת אוהב את המשפחה? כן, הם אחלה פירסינג: סיידליפ קעקועים: עוד לא אוהב את עצמך? אני בסדר בכללי P: חושב שאתה בנאדם יפה? נופ מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? אולי השיער. לא יודע :ם חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא עברת פעם על החוק? חחח בטח גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא :ם אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני רצח מתנחל? בטח, רק אני כמה קומות בבית? שתיים באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? קרקע באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? 3, 2 מתוכם מתפקדים איזה כתה סיימת? י"א אפשר להגיד אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? אם הייתי לימור לבנת הייתי יורה לעצמי בראש איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מצוינת למדי :} מחכה לשנה הבאה? למה לא. מה מיקצועות ההרחבה שלך? ביולוגיה, מוזיקה, צרפתית כמה יח"ל מתמטיקה? 3
כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? תנ"ך, צרפתית, אנגלית.. אני חושב שזהו :ם באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אני מניח שבאותו בית ספר יש תיכנונים לחופש? יותר מדי יש חבר/ה? הייתה היית מאוהב? הייתי היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כמעט כמה בני זוג היו לכם? 3-4 אפשר להגיד כמה מתוכם היו רציניים? 1 מתי היה האחרון? עד לפני שבוע מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חחח, חודש }: למה ניפרדתם? סיפור ארוך. אבל אני סיימתי את זה, עם אחלה סיבה. בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? חחח, כמעט :X מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים, שפתיים, שיער, טעם מוזיקלי, אופי. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? בקטנה. למה לא P: האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? נופ האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא :ם האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא ממש האם אמא נכנסה פעם באמצע? חחח לא :X אכלת: מה עם זה. שתית: לפני שעה השתכרת: יום שישי הקאת: הו, לפני הרבה הרבה זמן. שמעת דיסק: שומע תקליט ברגע זה, נחשב? איזה דיסק? Led Zeppelin- The Song Remains the Same- תקליט היית בהופעה: רוק עצמאות :ם אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אותו? אותה. יום שני שעבר. היית בתל אביב: אה, עכשיו. התקשרת למישהו: בצהריים התקשרו אלייך: לפני עשר דקות שיר שמתנגן ברקע: Led Zeppelin- TSRTS, כרגע התחלף ל-Rain Song. מה המידה שלך בנעליים? 42-43 או משהו כזה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? על כרזות ענק בכל פינה, כמובן. [ }: ] מה המקצוע האהוב עלייך? ביולוגיה, מתמטיקה [אני לא באמת נהנה בהם, אני פשוט פחות-סובל] עיר/ים אהובות: ת"א, כל אזור הכינרת, אילת והסביבה, חיפה והסביבה. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אי פעם? הגיטרה שלי. השנה? המצלמה שלי. איפה חגגת יומולדת אחרון? באיזה בר. איך אתה הכי אוהב לבלות? בירה טובה, וויסקי טוב, מוזיקה טובה, אנשים טובים. תיעוד. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12-1, משתדל מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:15 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? נופ מה היה המבחן האחרון? מגן בתנ"ך כמה קיבלת בו? עוד לא קיבלתי. אבל אני מהמר על משהו בין 70 ל-80 היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? גם לא :ם חשבת פעם על התאבדות? לא ברצינות אם כן - סיפרת למישהו? לא ממש מתי פעם אחרונה שבכית? הו הו. לא בכיתי כמו שצריך בסביבות השנתיים. מדוע? אלוהים יודע. לקחת סמים מתישהו? לא. *מגלגל עיניים* אתה מעשן? שאלתם כבר. לא :ם מתי פעם אחרונה שהשתכרת? גם זה נשאל. שישי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? האלבום סולו של זאק וויילד. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אני לא רוצה להרביץ לאנשים. ולחבק? הרבה. ולנשק? יש איזה שתיים. לא נזרוק שמות. ולספר לו משהו מהלב? אה, לא יודע. יש לך חברה? זה פשוט מרושע. את מי היית לוקח לאי בודד? מישהי יפה, חכמה וחברותית, שלא יודעת לשחות. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? נו. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כרגע לא. שם מיוחד לבן? מתושלח. שם מיוחד לבת? אוחזת בענף עץ השקד, כמובן בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? הממ, יש אחד איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? את הפלאנלים למיניהן. אתה לומד ביום שישי? יפ מה הספר האחרון שקראת? גרין מייל אהבת? בהחלט. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? ידידה. על מה דיברת איתו? דברים מטומטמים בעיקר. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אותה אחת. על מי אתה יודע הכי הרבה? ^ מה הדבר האחרון שקנית? תקליטים. כמה הוא עלה? שניהם ביחד? 70 ומשהו ממי הsms האחרון שקיבלת? חבר אחד מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אותו אחד מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "יש" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שווארמה. בחיי יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? חודשיים-שלושה בערך מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? וואו. לפני שנים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? כוכב יאיר למה הלכת לשם? אבא שלי גר שם :ם איך קוראים לאמא שלך? טל יש לך שם שני? מהו? אין אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? לא, אבל הם מתים עליי, כמובן בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? בגיל הנוכחי שלי איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? מתעצבן על שטויות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? אימה, אימה, אימה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד. למה? כי כיף לי כעצמי. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? בטח 2 או משהו. הלכת פעם להפגנה? יפ מתי זה היה? לא מזמן מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אין לי מושג. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? זה מתחלף כל כמה שבועות. אז בינתיים אני אגיד שהסופ"ש האחרון. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לא חושב שיש לי כאלה. מה עושה לך טוב? מוזיקה. מה מעצבן אותך? אנשים שפוגעים בחיות בלי סיבה מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, מפתח, ארנק, מפרט. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? נגינה על המווווון כלי נגינה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? או הגיטרה או המצלמה. לא יודע מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אה, לחם? מה היית לוקח לאי בודד? *תשובה שנונה ונדושה* המלצה לסרט: ספונטני. מה שבא לכם מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? "אתה בן אדם מדהים" איך את/ה מתגבר על באסה? מנגן, יוצא לצלם או משהו. איפה היית רוצה לבקר בעולם? כל אירופה, יפן, אוסטרליה... ארה"ב שוב. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כשזה במקום ולא פוגעני מדי מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כבר לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לצערי נפגשת איתו/ איתה? יפ מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא ממש את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אני משתדל :ם מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מוזיקה+גשם+אנשים טובים את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? בוודאי. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי מתי. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא :ם את/ה בחור/ה קנאי/ת? בקטנה. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אין הרבה כאלה. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא ממש החיים טובים לדעתך? בהחלט. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אצא. שיר ברקע: Led Zeppelin- Dazed and Confused (TSRTS) שעת סיום: 23:22

everynormal

New member
אתה מגביר צרפתית??

מגניב, אני צרפתייה!!! רק חבל שאצלנו בבית ספר יש רק ערבית...=/

«Jimmy Page»

New member
בלית ברירה,

5 יח' צרפתית חובה בבי"ס שלי. למרות שאני נהנה מזה סה"כ. צרפתיות זה מגניב.

«Jimmy Page»

New member
בהחלט...

למרות שכשהייתי שם, הייתי קטן מכדי לזכור הרבה אבל אחרי הצבא נעבור שם שוב. :}

מ א י י ק

New member
אני לא הולך לענות על זה../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif

זה יותר טירוף משאלון XD

למעלה