שאלוניפר-"ואז הגיע פולי"

just adiki

New member
../images/Emo41.gifשאלוניפר-"ואז הגיע פולי"../images/Emo41.gif

אהה קבלו את ההתחכמות בשם
פינה חדשה: אחת לשבוע יפורסם שאלון שבסיסו הוא אחד הסרטים של ג'ניפר
. עכשיו, לא תמיד השאלות יהיו ממש קשורות למה שקרה בסרט
אבל זה מתקשר לשם של הסרט במובן כלשהו
אז יאללה, הנה השאלון
. [את השאלון חברתי בעצמי וסתם רציתי ליידע אתכם
].
שאלוניפר
ואז הגיעה פולי- האם יש משהו/מישהו שהשפיע על חייך בצורה אדירה
יש אדם ששינה את דרך החשיבה שלך
מיהו
יש אדם שכל מה שהוא יגיד עבורך זה נכון
מיהו המודל לחיקוי שלך
האם יש דמות בחייך האישיים שאת/ה מעריצ/ה
האם הייתם/הנכם מודל לחיקוי של מישהו
גרמתם למישהו להעריך דברים באופן שונה
האם התאהבת פעם
קרה שהתאהבת ברגע
כבר מצאתם את הפולי שלכם

adi dion

New member
אני! ../images/Emo13.gif

*יאייייי אני מתה על שאלונים!
* האם יש משהו/מישהו שהשפיע על חייך בצורה אדירה? עד כמה שזה נשמע דפוק, סלין דיון וז'סטין הנין (שחקנית טניס). אני מרגישה בנאדם אחר מאז שהתחלתי להעריץ את שתיהן... (4 שנים סלין, ושנתיים ז'סטין
) יש אדם ששינה את דרך החשיבה שלך? מיהו? לא יודעת אם זה נחשב לדרך חשיבה אבל קיילה חברה שלי מקנדה. בזכותה התחלתי להתעניין בכל מיני דברים חדשים
יש אדם שכל מה שהוא יגיד עבורך זה נכון? אממ שאלה טובה
מיהו המודל לחיקוי שלך? סלין וז'סטין
האם יש דמות בחייך האישיים שאת/ה מעריצ/ה? גם שאלה טובה... לא חשבתי על זה... לא נראה לי האמת... האם הייתם/הנכם מודל לחיקוי של מישהו? יכול להיות שלבן דוד שלי
אבל הוא יכחיש בטח
גרמתם למישהו להעריך דברים באופן שונה? אני חושבת שכן.. האם התאהבת פעם? לא קרה שהתאהבת ברגע? לא
כבר מצאתם את הפולי שלכם? לא חחח ח"ח

RayoDeLuz

New member
גרר אף פעם לא יצא לי לראות את הסרט הזה..../images/Emo10.gif

אני צריכה להשאיל אותו מהספרייה.. אולי אשאיל אותו היום ואראה בסופשבוע...^^

Galuush

New member
עונה../images/Emo26.gif

האם יש משהו/מישהו שהשפיע על חייך בצורה אדירה
כן
יש אדם ששינה את דרך החשיבה שלך
מיהו
כן, יש כמה
יש אדם שכל מה שהוא יגיד עבורך זה נכון
לא נראה לי
מיהו המודל לחיקוי שלך
סלין
יאפ
סלין דיון
האם הייתם/הנכם מודל לחיקוי של מישהו
לא נראה לי
גרמתם למישהו להעריך דברים באופן שונה
לא שידוע לי
האם התאהבת פעם
כן
קרה שהתאהבת ברגע
יכול להיות
כבר מצאתם את הפולי שלכם
אממ לא יודעת
(טוב נו, לא ראיתי ת'סרט, אז אני לא יודעת לענות על השאלה
)

Galuush

New member
לגבי...

אז מעבר לסלין... זה שתי מורות שלי שאני מאוד מאוד מאוד מעריכה- המחנכת שלי ומורה שלימדה אותי היסטוריה נוצר לי איתה קשר ממש טוב

just adiki

New member
אני עונה:

האם יש משהו/מישהו שהשפיע על חייך בצורה אדירה
משהו-אבא שלי נפטר כשהייתי בת 10 וזה בהחלט משהו שהשפיע לי על החיים ושינה אותם. יש אדם ששינה את דרך החשיבה שלך מיהו
בדר"כ שאחותי מסבירה לי משהו הוא נראה לי מאוד הגיוני ושניה לפני זה מישהו יכול להגיד אותם דברים שהיא אומרת אבל זה ישמע לי אחרת, פחות משכנע. יש אדם שכל מה שהוא יגיד עבורך זה נכון
בדר"כ אח שלי. מיהו המודל לחיקוי שלך
אמא שלי
וכמה שישמע מנופך אבל המורה שלי לאנגלית היא בהחלט מודל לחיקוי [הסבר למטה
]. האם יש דמות בחייך האישיים שאת/ה מעריצ/ה
תמיד אני אומרת שאני מעריצה את המורה שלי לאנגלית, וכמה שאני צוחקת על זה, זה ממש ככה. ואני יכולה לכתוב פה פירוט אבל לא בא לי לפרסם את חייה האישיים על גבי הפורום
. האם הייתם/הנכם מודל לחיקוי של מישהו
אני לא יודעת אם זה עדיין ככה [יש מצב שכן] אבל של בת-דודה שלי. גרמתם למישהו להעריך דברים באופן שונה
לא יודעת האם התאהבת פעם
כן
. קרה שהתאהבת ברגע
כן. כבר מצאתם את הפולי שלכם
NOT YET.

linoy7

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

האם יש משהו/מישהו שהשפיע על חייך בצורה אדירה? לא יש אדם ששינה את דרך החשיבה שלך? מיהו? לא יש אדם שכל מה שהוא יגיד עבורך זה נכון? לא>< מיהו המודל לחיקוי שלך? אין האם יש דמות בחייך האישיים שאת/ה מעריצ/ה? בת דודה שלי
האם הייתם/הנכם מודל לחיקוי של מישהו? יכול להיות גרמתם למישהו להעריך דברים באופן שונה? ^^ האם התאהבת פעם? כן קרה שהתאהבת ברגע? לא כבר מצאתם את הפולי שלכם? עדיין לא. וואו, לינוי. עמוק.

danduni

New member
עדי, את גאון מתמטי! ../images/Emo47.gif

נורא אהבתי את השאלון ואת השם המתחכם והשנון!
תשובותיי
האם יש משהו/מישהו שהשפיע על חייך בצורה אדירה? הממ.. לא יודע. יש אנשים שבתקופות מסויימות משנים לגמרי אותי, ולא תמיד אני מעריך אותם. לפעמים זה כאילו ההיפך - עשיתי דברים כדי לא להיות כמוהם, או הקשבתי להם למרות שהם היו מגעילים. דברים כאלה. בעיקרון, לא נראה לי. יש אדם ששינה את דרך החשיבה שלך, מיהו? אני חושב שאולי קצת המחנכת המקסימה שלי, מיכל, וגם המדריכה במסע הישראלי שם כל דרך החשיבה שלי השתנתה מהקצה אל הקצה, במיוחד בנושאי דת ומדינה
. יש אדם שכל מה שהוא יגיד עבורך זה נכון? ממש לא, אני לא אדם כזה. מיהו המודל לחיקוי שלך? אין לי כל כך מודל לחיקוי, אבל אני מאוד מעריך אנשים שהצליחו לעשות דברים כמו שצריך ולהגיע למקום שהם הגיעו ולהיות עדיין ישרים ונאמנים לעצמם ולעקרונותיהם. האם יש דמות בחייך האישיים שאת/ה מעריצ/ה? שוב, זה יותר עניין של הערכה מאשר הערצה. האם הייתם/הנכם מודל לחיקוי של מישהו? לא יודע, אני לא חושב. אולי יש אנשים שמקנאים במה שאני מצליח לעשות, אבל מכאן ועד מודל לחיקוי.. הדרך ארוכה
. גרמתם למישהו להעריך דברים באופן שונה? אני מתאר לעצמי שכן. אני גורם לפעמים לאנשים לחשוב אחרת על אנשים מסויימים, על השקעה של אנשים מסויימים וכאלה..
. האם התאהבת פעם? לא יודע, קשה לדעת. אני מתאר לעצמי שלא, כי זה לא היה הדדי. אני חושב שאם זה היה נמשך וזה היה הדדי, הייתי אומר שכן. קרה שהתאהבת ברגע? שוב, לדעתי.. זה עניין של זמן והדדיות. אחרת זו אובססיה ולא התאהבות
. כבר מצאתם את הפולי שלכם? לא, עוד לא מצאתי את הפולי שלי
שוב, אחלה רעיון!! היה כייף!!

תומר 10

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo216.gif

האם יש משהו/מישהו שהשפיע על חייך בצורה אדירהכן יש אדם ששינה את דרך החשיבה שלך מיהוכן, הרבה אנשים, לגבי דברים קטנים,אבל הרבה יש אדם שכל מה שהוא יגיד עבורך זה נכוןלא מיהו המודל לחיקוי שלךאני עצמי לבדי האם יש דמות בחייך האישיים שאת/ה מעריצ/הכן האם הייתם/הנכם מודל לחיקוי של מישהולא חושבת P-: גרמתם למישהו להעריך דברים באופן שונהלא יודעת האם התאהבת פעםכן קרה שהתאהבת ברגעכן כבר מצאתם את הפולי שלכםלא ממש הבנתי P-: הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה