שאלוניפר

just adiki

New member
../images/Emo41.gifשאלוניפר../images/Emo41.gif

היתה לנו הפסקה של בת שבועיים מהשאלונים המתפקסמים בדר"כ בימי רביעי והנה חזרנו
הפעם השאלון הוא בנושא הסרט "רוק סטאר".
1.אוהבים רוק? 2.הייתם רוצים לצאת עם כוכב/ת רוק? 3.חולמים להחליף מודל שלכם ליום אחד? 4.מה דעתכם על שיער ארוך לבנים?
5.אוהבים מוזיקה? 6.סוג מוזיקה אהוב: 7.סוג מוזיקה לא אהוב: 8.זמרים אהובים: 9.זמרות אהובות: 10.להקות אהובות: 11.רוצים לעסוק במוזיקה בעתיד? 12.כל הרוקיסטים מופרעים או שזה רק סטריאוטיפ: 13.אתם הולכים הרבה להופעות? 14.שיר שפשוט עושים לך את זה ולא משנה מתי...:
יש לכם רעיונות לסרטים לשאלות לסרטים של ג'ניפר שעוד לא היו בפינה? שלחו אותם במסר אליי
ואני אצרף אותם פה לשאלונים הקרובים...
.

linoy7

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

1.אוהבים רוק? כן, אבל לא כבד שמחריש את האוזניים
2.הייתם רוצים לצאת עם כוכב/ת רוק? לא 3.חולמים להחליף מודל שלכם ליום אחד? לא 4.מה דעתכם על שיער ארוך לבנים? כל עוד הוא בריא אז זה יפה
אבל אני בכל אופן מעדיפה קצר
5.אוהבים מוזיקה? בטח 6.סוג מוזיקה אהוב: הכל חוץ מדיכאון 7.סוג מוזיקה לא אהוב: ^^ 8.זמרים אהובים: מממ.. מיואל. 9.זמרות אהובות: שירי כמובן
10.להקות אהובות: אין 11.רוצים לעסוק במוזיקה בעתיד? כן 12.כל הרוקיסטים מופרעים או שזה רק סטריאוטיפ:
הרוב
13.אתם הולכים הרבה להופעות? לא 14.שיר שפשוט עושים לך את זה ולא משנה מתי...: wherever you will go

MoRaN SaShA

New member
יאאאאאאאלה בכיף ../images/Emo9.gif

1.אוהבים רוק? לפעמים.. אני אוהבת את ROCKSTAR של ניקלבאק
חח 2.הייתם רוצים לצאת עם כוכב/ת רוק? לא.. 3.חולמים להחליף מודל שלכם ליום אחד? מה הכוונה? יאו איזה כיף בדיוק יש שיר שאני אוהבת בMTV.. GIVE IT TO ME עם נלי פורטדו
4.מה דעתכם על שיער ארוך לבנים? דוחה.. פשוט דוחה. 5.אוהבים מוזיקה? כמעט ואין יום שעובר אצלי בלי מוזיקה.. חחח חולה על מוזיקה. 6.סוג מוזיקה אהוב: הכל.. בעיקר נלי פורטדו.. פרג'י.. וכל מה שטימבאלנד נוגע בו
7.סוג מוזיקה לא אהוב: השטויות האלו שהקופים שרים.. חחח שנובחים למיקרופון ולא מבינים אף מילה.. כל הרוקי האלו שילדים הולכים לשם לובשים הכל שחור נראים כמו מתים.. משהו נורא. חחח זה היה בעדי אשכנזי פעם
8.זמרים אהובים: ג'סטין, טימבאלנד. 9.זמרות אהובות:נלי פורטדו!! פרג'י 10.להקות אהובות: מארון 5. 11.רוצים לעסוק במוזיקה בעתיד? הלוואי.. 12.כל הרוקיסטים מופרעים או שזה רק סטריאוטיפ: כולם מופרעים. 13.אתם הולכים הרבה להופעות? לא ממש. 14.שיר שפשוט עושים לך את זה ולא משנה מתי...: GIVE IT TO ME של נלי, ג'סטין וטימבאלנד. ואני תקועה עכשיו גם על CLUNSY של פרג'י. וWONT GO HOME WITHOUT YOU של מארון 5.

MoRaN SaShA

New member
אה ועוד שירים לשאלה 14- איך שכחתי..

MY HEART WILL GO ON.. כמובן. חולה על השיר הזה. נורא התאהבתי עכשיו בביוטי אנד דה ביסט- עוד שיר של סלין דיון מבצעת. וכל מיני שירי נוסטלגיה של דיסני.. חולה על הדברים האלו חחח

adi dion

New member
יפה מאוד, סלין לשלטון! ../images/Emo47.gif

(גל, איפה את? תעזרי לי לעשות שטיפת מוח לאנשים מסכנים ותמימים
)

RayoDeLuz

New member
האמת היא ששמעתי וראיתי אותה..

ב"רוקדים עם כוכבים" המקורי והאמריקאי ולא כ"כ אהבתי אותה..

MoRaN SaShA

New member
איך אפשר לא לאהוב את הקול של סלין?!?!

ואני אומרת את זה, לא בתור מעריצה או משהו, אבל יש לה קול מדהיםםםםםםםםםםםם!!!!!!! פשוט מדהיםםם תקשיבי לשיר של הטיטאניק ותגידי שהוא לא הורס חחח או לביוטי אנד דה ביסט.. מדהיםםםם!!

adi dion

New member
ושאני לא אתחיל לתת עוד רשימת שירים לשמיעה ../images/Emo3.gif

כי זה לא ייגמר
אבל I Surrender זה אחד השירים! היא נשמעת בו פשוט מעולה

CarmitF

New member
הרבה זמן לא היה..

1.אוהבים רוק?לא ממש 2.הייתם רוצים לצאת עם כוכב/ת רוק?לא 3.חולמים להחליף מודל שלכם ליום אחד?אממ..נראה לי שכן. 4.מה דעתכם על שיער ארוך לבנים? פשוט לא 5.אוהבים מוזיקה?מאוד
6.סוג מוזיקה אהוב:העיקר שהמוזיקה תהיה יפה וממכרת
7.סוג מוזיקה לא אהוב: כל הרעשים האלה שאי אפשר לשמוע 8.זמרים אהובים:טימבאלאנד,מיקה 9.זמרות אהובות: נלי פורטאדו נראה לי.. 10.להקות אהובות: אין 11.רוצים לעסוק במוזיקה בעתיד?לא 12.כל הרוקיסטים מופרעים או שזה רק סטריאוטיפ: אכן מופרעים 13.אתם הולכים הרבה להופעות?לא 14.שיר שפשוט עושים לך את זה ולא משנה מתי...: apologize (מיקודם זה היה בגוסיפ גירל),love today,stronger ועוד מלאמלא שירים..

RayoDeLuz

New member
^_________^

1.אוהבים רוק? נאופ 2.הייתם רוצים לצאת עם כוכב/ת רוק? נאופ 3.חולמים להחליף מודל שלכם ליום אחד? נאופ 4.מה דעתכם על שיער ארוך לבנים? שיהיה להם בכיף:) 5.אוהבים מוזיקה? יאפ 6.סוג מוזיקה אהוב: פופ 7.סוג מוזיקה לא אהוב: ראפ 8.זמרים אהובים: הראל סקעת 9.זמרות אהובות: הילארי דאף, וונסה הדג'נס, אשלי טיסדל, שירי מימון, בריטני ספירס... 10.להקות אהובות: אין 11.רוצים לעסוק במוזיקה בעתיד? נאופ 12.כל הרוקיסטים מופרעים או שזה רק סטריאוטיפ: מייבי 13.אתם הולכים הרבה להופעות? נאופ 14.שיר שפשוט עושים לך את זה ולא משנה מתי...:I gotta go on my own way

just adiki

New member
עונה:

1.אוהבים רוק?רוק קל
2.הייתם רוצים לצאת עם כוכב/ת רוק?לא 3.חולמים להחליף מודל שלכם ליום אחד?לא 4.מה דעתכם על שיער ארוך לבנים?לחלק זה יפה דווקא
אני לא נגד נחרצות. 5.אוהבים מוזיקה?מאוד 6.סוג מוזיקה אהוב:פופ 7.סוג מוזיקה לא אהוב:מטאל 8.זמרים אהובים:בון ג'ובי 9.זמרות אהובות:הלנה פפריזו, שירי מימון 10.להקות אהובות:אבבא, אנטיק 11.רוצים לעסוק במוזיקה בעתיד?לא חשבתי על זה אף פעם. 12.כל הרוקיסטים מופרעים או שזה רק סטריאוטיפ:ממ.. נראה לי שסטריאוטיפ. 13.אתם הולכים הרבה להופעות?לא ממש. אני אוהבת ללכת להופעות רק של אמנים שאני אוהבת [ואין הרבה כאלה בארץ] בהופעות של אמנים שאני לא מתלהבת מהם ממש אני די משתעממת. 14.שיר שפשוט עושים לך את זה ולא משנה מתי...:יש לי מלא אני אכתוב רק חלק שעולים לי לראש כרגע. כמה של בון ג'ובי:always; bed of roses; it's my life' livin' on a pray die for you; my number one wherever you will go וכל הקלאסיקות המדהימות
total eclips of the heart; heaven is a place on earth; hoe deep is your love ושאר הקלאסיקות, מתה על זה
וכמובן שיש עוד מלא ששכחתי מהם כרגע
.

adi dion

New member
עונה

1.אוהבים רוק? אממ ככה ככה.. פעם חשבתי שאני לא אוהבת אבל בעצם אני אוהבת חלק מהסוגים חחח 2.הייתם רוצים לצאת עם כוכב/ת רוק? לאדעת חחחח למה לא
3.חולמים להחליף מודל שלכם ליום אחד? אם הבנתי את הכוונה, אז יש מצב שכן.. 4.מה דעתכם על שיער ארוך לבנים? נחמד :) 5.אוהבים מוזיקה? כן 6.סוג מוזיקה אהוב: פופ, רוק (אבל כמו שאמרתי, לא כל סוגי הרוק...) ויש כלמיני לא מוגדרים.. 7.סוג מוזיקה לא אהוב: רועש מדי-חופר מדי, ומזרחי 8.זמרים אהובים: בריאן אדמס ומארק דופרה 9.זמרות אהובות: סלין, שירי מימון, ברברה סטרייסנד 10.להקות אהובות: אין 11.רוצים לעסוק במוזיקה בעתיד? פעם רציתי, עכשיו כבר פחות.. 12.כל הרוקיסטים מופרעים או שזה רק סטריאוטיפ: לדעתי סטריאוטיפ 13.אתם הולכים הרבה להופעות? לא.. 14.שיר שפשוט עושים לך את זה ולא משנה מתי...: יש הרבה, נו אתם לא באמת מצפים שאני אבחר שיר אחד ויחיד של סלין נכון?

עונה../images/Emo3.gif

1.אוהבים רוק? מאוד!! 2.הייתם רוצים לצאת עם כוכב/ת רוק? הומממממממממממ לע ממש 3.חולמים להחליף מודל שלכם ליום אחד? לא 4.מה דעתכם על שיער ארוך לבנים? לא מתה על זה 5.אוהבים מוזיקה? כע! 6.סוג מוזיקה אהוב: רוק! 7.סוג מוזיקה לא אהוב: דיכאון .. מזרחית .. עברית בכללי חח 8.זמרים אהובים: אממ ג'סטין לפעמים .. אמינם! ועוד 9.זמרות אהובות: אבריל! ועוד 10.להקות אהובות: ניקל! לינקין! ועוד 11.רוצים לעסוק במוזיקה בעתיד? אולי 12.כל הרוקיסטים מופרעים או שזה רק סטריאוטיפ: סטריאוטיפ .. יש כאלה שממש סגורים ולא מופרעים גם לא על הבמה .. ויש כאלה שמופרעים על הבמה אבל לא במציאות .. ויש כאלה שמופרעים בשניהם
13.אתם הולכים הרבה להופעות? הלכתי .. כבר לא 14.שיר שפשוט עושים לך את זה ולא משנה מתי...: קומפליקידד של אבריל .. ולא זוכרת כרגע ..

למעלה