שאלוניפר

just adiki

New member
../images/Emo41.gifשאלוניפר../images/Emo41.gif

והפעם בשלאוניפר:"מחיר הבגידה". אחחח, איזה סרט מצויין
. אני יודעת שיש פה כמה שלא ראו את הסרט, אז זה מומלץ ביותר
יאללה עכשיו חורף, לא יוצאים מהבית, קחו את זה בשישי, הנאה מובטחת!. 1.בגדתם במישהו? 2.בגדו בכם? 3.חושבים שיש לפעמים בגידות מוצדקות? 4.סכסכתם בין אנשים? 5.נסחפתם פעם למשהו ולמרות שידעתם שהוא לא טוב לא עצרתם? 6.האם הייתם עדים לשוד? 7.בגידה-חוויה נחוצה או פויה פויה? 8.איימו עליכם פעם? 9.אפשר לנשק בלי להשתמש בשפתיים?
[והמבין יבין] 10.מהו לדעתכם מחיר הבגידה? 11.לאלה שראו-אהבת את הסרט? בלי ספוילרים בבקשה [או שתזהירו
]

linoy7

New member
עונה..../images/Emo41.gif

1.בגדתם במישהו? מעולם לא היה לי חבר
2.בגדו בכם? ^^ 3.חושבים שיש לפעמים בגידות מוצדקות? ממש לא. אם בן זוג לא אוהב את השני, שלא יישארו יחד. למה לבגוד?! 4.סכסכתם בין אנשים? לא 5.נסחפתם פעם למשהו ולמרות שידעתם שהוא לא טוב לא עצרתם? יכול להיות.. 6.האם הייתם עדים לשוד? לא 7.בגידה-חוויה נחוצה או פויה פויה? פויה פויה 8.איימו עליכם פעם? לא
9.אפשר לנשק בלי להשתמש בשפתיים?[והמבין יבין] לא הבנתי
10.מהו לדעתכם מחיר הבגידה? המחיר שמשלמים?
|נעל|
11.לאלה שראו-אהבת את הסרט? בלי ספוילרים בבקשה [או שתזהירו] לא ראיתי

just adiki

New member
לין אגב,

כל ההרצאה על שיש חורף ולא כדאי לצאת ולראות סרט... זה היה מופנה אלייך!!. אחח.. אני הולכת לראות "בובות".

just adiki

New member
עונה לעצמי:

1.בגדתם במישהו?לא 2.בגדו בכם?לא, תודה לאל. 3.חושבים שיש לפעמים בגידות מוצדקות?בהישרדות אולי
4.סכסכתם בין אנשים?לא 5.נסחפתם פעם למשהו ולמרות שידעתם שהוא לא טוב לא עצרתם?אממ.. אני חושבת שכן. 6.האם הייתם עדים לשוד?לא 7.בגידה-חוויה נחוצה או פויה פויה?פויה פויה
8.איימו עליכם פעם?חחחחח כן!!!
כמובן שזה לא היה משהו רציני אחרת לא הייתי צוחקת
. 9.אפשר לנשק בלי להשתמש בשפתיים?בראש
10.מהו לדעתכם מחיר הבגידה?מחיר הבגידה גדול לפעמים. 11.לאלה שראו-אהבת את הסרט?מאוד!

למעלה