שאלונלון רוק

../images/Emo41.gifשאלונלון רוק../images/Emo41.gif

*קרדיט לפורום אביב גפן שמשם נלקח השאלון. בנושא להקות להקת הרוק של כל הזמנים: איזה להקה הכי אהבתם והכי הצטערתם על פירוקה (אם): להקה שהייתם מוכנים לעשות הכי כדי לראות הופעה שלה בחי: להקה שאין מצב שלא אהבתם אפילו שיר אחד שלה: להקת רוק שאתם לא מוצאים בה כלום ולדעתכם היא ממש חרא: בנושא זמרים זמר עם כתיבה הכי יפה שיכולה להיות לדעתכם: זמר עם לחנים הכי מדהימים שיכולים להיות לדעתכם: זמר (אםשר יותר מ1) שגורם לכם לבכות: זמר (אפשר יותר מ1) שאתם מצטמררים כשהוא שר: זמר רוק שאתם הכי אוהבים: בנושא כלים הכלי שאתם הכי מתחברים אליו כשמנגנים בו: הכלי שהכי עושה לכם צמרמורת: מה אתם חושבים על הצווחות של הגיטרה החשמלית? האם גם אתכם הן "סוחפות עם זרם המנגינה"?: על איזה כלי אתם מנגנים: איזה כלי נגינה לדעתכם מפיק את הצלילים הכי יפים: בנושא מופעים באיזה מופע רוק שצפיתם או הייתם הכי נדהמתם והתפעלתם מכל רגע: מופע שלא הייתם מוכנים להפסיד ועשיתם הכל כדי להיות בו: של איזו להקה היה המופע הכי טוב שראיתם או הייתם בו: איזה מופע לא תשכחו בחיים שלכם, גם אחרי שתמותו: מופע שאתם לא מוכנים להפסיד או מופע שהיה בעבר ואם הייתה לכם אפשרות להיות בו לא הייתם מפסידים בחיים:

dsol

New member
RI@~@^%$&#$%&@$&$&

בנושא להקות להקת הרוק של כל הזמנים: ואי לא יודע... קשה להחליט איזה להקה הכי אהבתם והכי הצטערתם על פירוקה (אם): איפה הילד להקה שהייתם מוכנים לעשות הכי כדי לראות הופעה שלה בחי: אממ שייגעצ (חח כן בטח) להקה שאין מצב שלא אהבתם אפילו שיר אחד שלה: לא יודע אין דבר כזה... להקת רוק שאתם לא מוצאים בה כלום ולדעתכם היא ממש חרא: היהודים בנושא זמרים זמר עם כתיבה הכי יפה שיכולה להיות לדעתכם: אביב גפן/עברי לידר זמר עם לחנים הכי מדהימים שיכולים להיות לדעתכם: אביב גפן/עברי לידר זמר (אםשר יותר מ1) שגורם לכם לבכות: אביב גפן זמר (אפשר יותר מ1) שאתם מצטמררים כשהוא שר: אביב גפן - שנינו שווים (אבל רק הגירסה שיש ב "ירח מלא") זמר רוק שאתם הכי אוהבים: עברי לידר/אביב גפן בנושא כלים הכלי שאתם הכי מתחברים אליו כשמנגנים בו: גיטרה הכלי שהכי עושה לכם צמרמורת: נו החרא הסקוטי הזה משהו חלילים מה אתם חושבים על הצווחות של הגיטרה החשמלית? האם גם אתכם הן "סוחפות עם זרם המנגינה"?: כןןןןן על איזה כלי אתם מנגנים: כלום איזה כלי נגינה לדעתכם מפיק את הצלילים הכי יפים: גיטרה בנושא מופעים באיזה מופע רוק שצפיתם או הייתם הכי נדהמתם והתפעלתם מכל רגע: עברי לידר בניצנים ! מופע שלא הייתם מוכנים להפסיד ועשיתם הכל כדי להיות בו: עברי לידר בתיאטרון ביפו (הייתי צריך לסבול 3 שעות של לחכות לבנצי בצופים) של איזו להקה היה המופע הכי טוב שראיתם או הייתם בו: להקה - שייגעצ - זמר עברי לידר איזה מופע לא תשכחו בחיים שלכם, גם אחרי שתמותו: אחרי המוות זוכרים..? כרגע עברי לידר מופע שאתם לא מוכנים להפסיד או מופע שהיה בעבר ואם הייתה לכם אפשרות להיות בו לא הייתם מפסידים בחיים: חחח נכון שאני חוזר על עצמי אבל... עברי לידר החגיגי שהוא אירח את ריטה וברי ואסף

Maytallll

New member
באובאובאו

בנושא להקות להקת הרוק של כל הזמנים: נירונה איזה להקה הכי אהבתם והכי הצטערתם על פירוקה (אם):נירונה להקה שהייתם מוכנים לעשות הכי כדי לראות הופעה שלה בחי:נירונה להקה שאין מצב שלא אהבתם אפילו שיר אחד שלה:נירונה להקת רוק שאתם לא מוצאים בה כלום ולדעתכם היא ממש חרא:Queen בנושא זמרים זמר עם כתיבה הכי יפה שיכולה להיות לדעתכם:אביב גפן זמר עם לחנים הכי מדהימים שיכולים להיות לדעתכם:לא יודעת זמר (אםשר יותר מ1) שגורם לכם לבכות:אביב גפן זמר (אפשר יותר מ1) שאתם מצטמררים כשהוא שר:אביב גפן זמר רוק שאתם הכי אוהבים:קורט קוביין בנושא כלים הכלי שאתם הכי מתחברים אליו כשמנגנים בו: טופים הכלי שהכי עושה לכם צמרמורת: פסנטר מה אתם חושבים על הצווחות של הגיטרה החשמלית? האם גם אתכם הן "סוחפות עם זרם המנגינה"?: =] אכן על איזה כלי אתם מנגנים: כלום, בקרוב גיטרה. איזה כלי נגינה לדעתכם מפיק את הצלילים הכי יפים:פסנטר בנושא מופעים באיזה מופע רוק שצפיתם או הייתם הכי נדהמתם והתפעלתם מכל רגע:ההופעה האחרונה של נירונה מופע שלא הייתם מוכנים להפסיד ועשיתם הכל כדי להיות בו:נימרוד שיקלר של איזו להקה היה המופע הכי טוב שראיתם או הייתם בו:נימרוד שיקלר איזה מופע לא תשכחו בחיים שלכם, גם אחרי שתמותו:כשאני ימות אני אשכח אותו מופע שאתם לא מוכנים להפסיד או מופע שהיה בעבר ואם הייתה לכם אפשרות להיות בו לא הייתם מפסידים בחיים:נה לא יודעת.

../images/Emo26.gif

בנושא להקות להקת הרוק של כל הזמנים: פינק פלויד כמובן איזה להקה הכי אהבתם והכי הצטערתם על פירוקה (אם): נירוונה להקה שהייתם מוכנים לעשות הכי כדי לראות הופעה שלה בחי: נירוונה :( להקה שאין מצב שלא אהבתם אפילו שיר אחד שלה: לינקין פארק :S:S:S להקת רוק שאתם לא מוצאים בה כלום ולדעתכם היא ממש חרא: לינקין פארק!!!!!!!! בנושא זמרים זמר עם כתיבה הכי יפה שיכולה להיות לדעתכם: אביב גפן וקורט קוביי וזה מסאם 41 ודניאל סלומון.. חח זמר עם לחנים הכי מדהימים שיכולים להיות לדעתכם: לאדעת זמר (אםשר יותר מ1) שגורם לכם לבכות: אביב גפן:| וזה מסאם 41 זמר (אפשר יותר מ1) שאתם מצטמררים כשהוא שר: ג'יימס ממטאליקה..
זמר רוק שאתם הכי אוהבים: לאדעתתת בנושא כלים הכלי שאתם הכי מתחברים אליו כשמנגנים בו: תופים, גיטרה הכלי שהכי עושה לכם צמרמורת: באס ותופים מה אתם חושבים על הצווחות של הגיטרה החשמלית? האם גם אתכם הן "סוחפות עם זרם המנגינה"?: זה הכי יפהההההה על איזה כלי אתם מנגנים: תופים וגיטרה איזה כלי נגינה לדעתכם מפיק את הצלילים הכי יפים:חח בפעם המאה, תופים וגיטרה.. כאילו גיטרה יותר לדעתי.. בנושא מופעים באיזה מופע רוק שצפיתם או הייתם הכי נדהמתם והתפעלתם מכל רגע: אממממ לאדעת יכול להיות שזה יהיה מחר במשינה.. :) מופע שלא הייתם מוכנים להפסיד ועשיתם הכל כדי להיות בו: משינה :):)):) מחר.. של איזו להקה היה המופע הכי טוב שראיתם או הייתם בו: שראיתי, מטאליקה. S&M ברורר כאילווו :p איזה מופע לא תשכחו בחיים שלכם, גם אחרי שתמותו: לאדעת חח מופע שאתם לא מוכנים להפסיד או מופע שהיה בעבר ואם הייתה לכם אפשרות להיות בו לא הייתם מפסידים בחיים: מטאליקה, נירוונה, פינק פלוייד אנד שיט.

אופס ../images/Emo122.gifטעות שלי +ניצל"וש פריקה

בא לי לרצוח את חברה שלי אני מספרת לה כמה שאני עצובה על ההתנתקות, שאני לא לא מעקלת את מה שקורה במדינה הזאת וכל זה.. והיא באה לי ביציאה:"מה מתנתקים?!" אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע טיפשה כמו נעל אני עדיין בשוק ממנה >< זהו

Maytallll

New member
../images/Emo45.gif

אני איתך
הייתי צובעת את השיער לכתום אם אמא שלי לא הייתה זורקת אותי מהבית... יהודילאמגרשיהודי

צלילוש3

New member
חחחחחח אדום נראה לי מספיק לה...

או שתעשי לה הפתעה תבואי אליי ונצבע לך בכתום....

../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif

כחול שליתה

לא ידעתי אם לצחוק או לבכות. וגרוע

מזה, היא עוד אומרת לי "לא צריך ללכת יותר עם סרט כתום חבל זה היה כיף" ואני אומרת לא ימפגרת עכשיו נלחמים בהחלטה.. מלחמת אחים.! והיא אומרת לי בהיסטריה "מההה?! יואו ולמה לא אמרו לי על המלחמה צריך ללכת עם המסיכות אב"כ האלה שיט" נו דיייי היא מפגרת ברמות מטורפווווווותתתתתתת חבל על כל מילה כדי לתאר את הטימטום

למעלה