שאלונלון רוק

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifקצת קשה אבל...אוקיי...

בנושא להקות
להקת הרוק של כל הזמנים:
"של כל הזמנים" זה בד"כ דברים ישנים..
אז...Guns? למרות שיש להקות שאני יותר אוהבת אבל הם ממש טובים איזה להקה הכי אהבתם והכי הצטערתם על פירוקה (אם):
בלינק ובאסטד
להקה שהייתם מוכנים לעשות הכי כדי לראות הופעה שלה בחי:
וואו.. יש המון..System, My Chemical Romance, The Used, Green Day, Simple Plan, Good Charlotte ועוד.. להקה שאין מצב שלא אהבתם אפילו שיר אחד שלה:
כאילו? שאני אוהבת את כל השירים שלה? שייגעצ, The Used, My Chemaical Romnce ועוד הרבה.. אינלי כוח לכתוב... להקת רוק שאתם לא מוצאים בה כלום ולדעתכם היא ממש חרא:
לא צריך להגזים עם ה"ממש חרא" אבל אנ'לא אוהבת את אלג'יר
בנושא זמרים
זמר עם כתיבה הכי יפה שיכולה להיות לדעתכם:
לא'דעת אם הכי..אבל אביב גפן זמר עם לחנים הכי מדהימים שיכולים להיות לדעתכם:
שוב, לא'דעת אם הכי.. אבל אביב, אני אוהבת ת'לחנים של סיסטם.. זמר (אפשר יותר מ1) שגורם לכם לבכות:
אביב [חחחח
] זמר (אפשר יותר מ1) שאתם מצטמררים כשהוא שר:
נו, אביב, אורית TT זמר רוק שאתם הכי אוהבים:
לא יכולה לבחור 1
בנושא כלים
הכלי שאתם הכי מתחברים אליו כשמנגנים בו:
גיטרה, כמובן הכלי שהכי עושה לכם צמרמורת:
^ מה אתם חושבים על הצווחות של הגיטרה החשמלית? האם גם אתכם הן "סוחפות עם זרם המנגינה"?:
אכן על איזה כלי אתם מנגנים:
קלאסית איזה כלי נגינה לדעתכם מפיק את הצלילים הכי יפים:
חשמלית
בנושא מופעים
באיזה מופע רוק שצפיתם או הייתם הכי נדהמתם והתפעלתם מכל רגע?
אביב בניצנים, יומשני האחרון מופע שלא הייתם מוכנים להפסיד ועשיתם הכל כדי להיות בו:
ניצנים! ו-ווסטלייף ופייב בפארק הירקון של איזו להקה היה המופע הכי טוב שראיתם או הייתם בו:
הרבה איזה מופע לא תשכחו בחיים שלכם, גם אחרי שתמותו:
אני בספק אם אני אזכור מש'ו אחרי שאני אמות אבל אני בהחלט לא אשכח את רוקע"צ של שנה שעברה, ניצנים השנה ושנה שעברה, ווסטלייף ופייב בפארק הירקון מופע שאתם לא מוכנים להפסיד או מופע שהיה בעבר ואם הייתה לכם אפשרות להיות בו לא הייתם מפסידים בחיים:
לא הבנתי ת'שאלה.. לסיכום...מוזיקה זה טוב! ורוק בעיקר...

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifאויש, באמת...בלינק? באסטד?

אחלה להקות אבל איך לעזאזאל שכחתי את נירוונה??
אוף, עכשיו זה הזכיר לי שאיבדתי ת'חולצה שלהם
[קראו עלזה בבלוג שלי...כמו תמיד, הוא סובל מחוסר כניסות
]

מוקי איז דה קינג =]]]

בנושא להקות להקת הרוק של כל הזמנים: מוניקה סקס/שייגעצ איזה להקה הכי אהבתם והכי הצטערתם על פירוקה (אם): היי פייב.. להקה שהייתם מוכנים לעשות הכי כדי לראות הופעה שלה בחי: מי שרציתי ראיתי.. להקה שאין מצב שלא אהבתם אפילו שיר אחד שלה:שייגעצ להקת רוק שאתם לא מוצאים בה כלום ולדעתכם היא ממש חרא: אין ממש כזאת.. בנושא זמרים זמר עם כתיבה הכי יפה שיכולה להיות לדעתכם: אביב גפן זמר עם לחנים הכי מדהימים שיכולים להיות לדעתכם: מוקי מוקי מוקי זמר (אםשר יותר מ1) שגורם לכם לבכות: אביב גפן זמר (אפשר יותר מ1) שאתם מצטמררים כשהוא שר: זמר רוק שאתם הכי אוהבים: מוקי!!!!!! בנושא כלים הכלי שאתם הכי מתחברים אליו כשמנגנים בו: גיטרה הכלי שהכי עושה לכם צמרמורת: תופים מה אתם חושבים על הצווחות של הגיטרה החשמלית? האם גם אתכם הן "סוחפות עם זרם המנגינה"?: לא על איזה כלי אתם מנגנים: על העצבים של אבא שלי איזה כלי נגינה לדעתכם מפיק את הצלילים הכי יפים: גיטרה בס בנושא מופעים באיזה מופע רוק שצפיתם או הייתם הכי נדהמתם והתפעלתם מכל רגע: אביב גפן ועברי לידר בשילוב שנה שעברה.. מופע שלא הייתם מוכנים להפסיד ועשיתם הכל כדי להיות בו: שייגעצ של שנה שעברה.. של איזו להקה היה המופע הכי טוב שראיתם או הייתם בו: לא יודעת קרציות.. איזה מופע לא תשכחו בחיים שלכם, גם אחרי שתמותו: שייגעצ של שנה שעברה בניצנים מופע שאתם לא מוכנים להפסיד או מופע שהיה בעבר ואם הייתה לכם אפשרות להיות בו לא הייתם מפסידים בחיים: מוקי בניצנים שיש יום רביעייי חוחוחו =]]]

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifסתם הערה...

עם כל הכבוד למוקי [ויש המוןהמון כבוד
] הוא לא זמר רוק ..

האמממממממממממממממ

בנושא להקות להקת הרוק של כל הזמנים:לא מתמצאת בלועזי אז ישראלי,איפה הילד!!!! איזה להקה הכי אהבתם והכי הצטערתם על פירוקה (אם):איפה הילד
להקה שהייתם מוכנים לעשות הכי כדי לראות הופעה שלה בחי:איפה הילד!! להקה שאין מצב שלא אהבתם אפילו שיר אחד שלה:אין להקה כזאת..חייבת להיות להקה עם שיר שנוא להקת רוק שאתם לא מוצאים בה כלום ולדעתכם היא ממש חרא:משינה בנושא זמרים זמר עם כתיבה הכי יפה שיכולה להיות לדעתכם:אביב גפן זמר עם לחנים הכי מדהימים שיכולים להיות לדעתכם:אביב גפן,עברי לידר. זמר (אםשר יותר מ1) שגורם לכם לבכות:אביב גפן זמר (אפשר יותר מ1) שאתם מצטמררים כשהוא שר:לאדעת זמר רוק שאתם הכי אוהבים:אביב גפן בנושא כלים בחרתי לא לענות על החלק הזה הכלי שאתם הכי מתחברים אליו כשמנגנים בו: הכלי שהכי עושה לכם צמרמורת: מה אתם חושבים על הצווחות של הגיטרה החשמלית? האם גם אתכם הן "סוחפות עם זרם המנגינה"?: על איזה כלי אתם מנגנים: איזה כלי נגינה לדעתכם מפיק את הצלילים הכי יפים: בנושא מופעים באיזה מופע רוק שצפיתם או הייתם הכי נדהמתם והתפעלתם מכל רגע:אביב גפן\היהודים מופע שלא הייתם מוכנים להפסיד ועשיתם הכל כדי להיות בו:ניצנים של איזו להקה היה המופע הכי טוב שראיתם או הייתם בו:אינפקציה!! איזה מופע לא תשכחו בחיים שלכם, גם אחרי שתמותו:כל הופעה של אינפקציה
מופע שאתם לא מוכנים להפסיד או מופע שהיה בעבר ואם הייתה לכם אפשרות להיות בו לא הייתם מפסידים בחיים:האיחוד של הקספרים

שטיצה

New member
../images/Emo121.gif

בנושא להקות להקת הרוק של כל הזמנים: Qween איזה להקה הכי אהבתם והכי הצטערתם על פירוקה (אם): לא הכי אהבתי, אבל מופע הארנבות של ד"ר קספר להקה שהייתם מוכנים לעשות הכי כדי לראות הופעה שלה בחי: Qween?
להקה שאין מצב שלא אהבתם אפילו שיר אחד שלה: איןלימושג להקת רוק שאתם לא מוצאים בה כלום ולדעתכם היא ממש חרא: simple plan, אם אפשר בכלל להגדיר אותם כ'רוק'. בנושא זמרים זמר עם כתיבה הכי יפה שיכולה להיות לדעתכם: תוםפטרובר, אביתר בנאי, שילה פרבר, אביב גפן, חמי רודנר זמר עם לחנים הכי מדהימים שיכולים להיות לדעתכם: איןלימושג]; זמר (אםשר יותר מ1) שגורם לכם לבכות: תום, שילה, אביב ומסתבר שגם עברי לידר O_ס זמר (אפשר יותר מ1) שאתם מצטמררים כשהוא שר: תום ואביתר בחלק מהשירים זמר שאתם הכי אוהבים: תום:< בנושא כלים הכלי שאתם הכי מתחברים אליו כשמנגנים בו: גיטרהחשמלית הכלי שהכי עושה לכם צמרמורת: תום פטרובר? D: מה אתם חושבים על הצווחות של הגיטרה החשמלית? האם גם אתכם הן "סוחפות עם זרם המנגינה"?: הו, כן
על איזה כלי אתם מנגנים: לא מנגנת ממש >< איזה כלי נגינה לדעתכם מפיק את הצלילים הכי יפים: גיטרהחשמלית, תופים

שטיצה

New member
חינוך מההורים ><

חוץמזה שהם ממש טובים ולפרדי מרקורי יש קול מדהים];

•No¥a•

New member
../images/Emo79.gif

בנושא להקות להקת הרוק של כל הזמנים: קשה, אבל נראלי לד זפלין איזה להקה הכי אהבתם והכי הצטערתם על פירוקה (אם): ממ.. להקה שהייתם מוכנים לעשות הכי כדי לראות הופעה שלה בחי: נראלי שדיפ פרפל או לד זפלין
להקה שאין מצב שלא אהבתם אפילו שיר אחד שלה: המ. לא'דעת X: להקת רוק שאתם לא מוצאים בה כלום ולדעתכם היא ממש חרא: סילפונט בנושא זמרים זמר עם כתיבה הכי יפה שיכולה להיות לדעתכם: אביב גפן
זמר עם לחנים הכי מסהימים שיכולים להיות לדעתכם: אמ.. זמר (אםשר יותר מ1) שגורם לכם לבכות: אביב גפן זמר (אפשר יותר מ1) שאתם מצטמררים כשהוא שר: שראל
זמר רוק שאתם הכי אוהבים: אביב גפן ויזהר אשדות בנושא כלים הכלי שאתם הכי מתחברים אליו כשמנגנים בו: גיטרה
הכלי שהכי עושה לכם צמרמורת: תלוי בצורה שמנגנים מה אתם חושבים על הצווחות של הגיטרה החשמלית? האם גם אתכם הן "סוחפות עם זרם המנגינה"?: זה לא צווחות
על איזה כלי אתם מנגנים: גיטרה, לפחות מנסה
איזה כלי נגינה לדעתכם מפיק את הצילים הכי יפים: זה תלוי בנושא מופעים באיזה מופע רוק שצפיתם או הייתם הכי נידהמתם והתפעלתם מכל רגע: - מופע שלא הייתם מוכנים להפסיד ועשיתם הכל כדי להיות בו: - של איזו להקה היה המופע הכי טוב שראיתם או הייתם בו: - איזה מופע לא תשכחו בחיים שלכם, גם אחרי שתמותו: - מופע שאתם לא מוכנים להפסיד או מופע שהיה בעבר ואם הייתה לכם אפשרות ליות בו לא הייתם מפסידים בחיים: -

מתקלף לי העור ביד...

בנושא להקות
להקת הרוק של כל הזמנים: אמ, לא יודעת, אני לא מכירה מספיק איזה להקה הכי אהבתם והכי הצטערתם על פירוקה (אם): איפה הילד [הם עוד יחזרו בקאמבק] להקה שהייתם מוכנים לעשות הכי כדי לראות הופעה שלה בחי: פאפא רוץ'!!! וגרין דיי... להקה שאין מצב שלא אהבתם אפילו שיר אחד שלה: GreenDay, עברי לידר להקת רוק שאתם לא מוצאים בה כלום ולדעתכם היא ממש חרא: ממש חרא? לא יודעת אם יש כזה... אבל את סינרגיה אני פחות אוהבת.. וגם אלג'יר :\ בנושא זמרים
זמר עם כתיבה הכי יפה שיכולה להיות לדעתכם: אביב גפן ועברי לידר!!! ללא ספקקק!!!! זמר עם לחנים הכי מדהימים שיכולים להיות לדעתכם: אביב גפן ועברי לידר, אה ומטרופולין זמר (אםשר יותר מ1) שגורם לכם לבכות: אביב גפן.. אממממ ופעם ווסטלייף גרמו לי לבכות.. אבל כשהייתי קיטשית מגעילולה :\ זמר (אפשר יותר מ1) שאתם מצטמררים כשהוא שר: אביב גפן זמר רוק שאתם הכי אוהבים: יש הרבה... בנושא כלים
הכלי שאתם הכי מתחברים אליו כשמנגנים בו: תופים וגיטרה הכלי שהכי עושה לכם צמרמורת: באס ותופים מה אתם חושבים על הצווחות של הגיטרה החשמלית? האם גם אתכם הן "סוחפות עם זרם המנגינה"?: ברור על איזה כלי אתם מנגנים: לא מנגנת :( פעם ניגנתי על אורגן.. כשהייתי קטנה.. עכשיו אני רוצה ללמוד על גיטרה איזה כלי נגינה לדעתכם מפיק את הצלילים הכי יפים: גיטרה! בנושא מופעים
באיזה מופע רוק שצפיתם או הייתם הכי נדהמתם והתפעלתם מכל רגע: לא הייתי בהרבה הופעות, אז - אביב גפן, בניצנים, השנה... [לא הייתי שנה שעברה, שמעתי שהיה מדהים] מופע שלא הייתם מוכנים להפסיד ועשיתם הכל כדי להיות בו: ניצנים? ורוקע"צ של איזו להקה היה המופע הכי טוב שראיתם או הייתם בו: היהודים איזה מופע לא תשכחו בחיים שלכם, גם אחרי שתמותו: אני אשכח :| [סנילית] מופע שאתם לא מוכנים להפסיד או מופע שהיה בעבר ואם הייתה לכם אפשרות להיות בו לא הייתם מפסידים בחיים: לא דעת...

דניאל ../images/Emo23.gif

בנושא להקות להקת הרוק של כל הזמנים: ביטלס
איזה להקה הכי אהבתם והכי הצטערתם על פירוקה (אם): המ.. כל הלהקות הישנות והטובות P: להקה שהייתם מוכנים לעשות הכי כדי לראות הופעה שלה בחי: ביטלס.. אבל ברור שזה לא ממש אפשרי להקה שאין מצב שלא אהבתם אפילו שיר אחד שלה: המ... לא נראה לי שיש להקה כזו. אולי Qween. ארג אני גרועה בדברים כאלה >< להקת רוק שאתם לא מוצאים בה כלום ולדעתכם היא ממש חרא: רוק שאין בה כלום? ._. אה.. אין דבר כזה. משינה אם זה נחשב לרוק (וזה לא). בנושא זמרים זמר עם כתיבה הכי יפה שיכולה להיות לדעתכם: שלום חנוך
זמר עם לחנים הכי מדהימים שיכולים להיות לדעתכם: יוני ^_^ וגם שלום חנוך ותום מהיהודים. בכל מה שנוגע לחול נראה לי שמי שכותב את הדברים והלחנים למיוז הוא אדיר זמר (אםשר יותר מ1) שגורם לכם לבכות: שלום חנוך, אביב גפן, עברי לידר, מתוי (מיוז), אלכס קמפטוס
, יוני בלוך, גילמור. זמר (אפשר יותר מ1) שאתם מצטמררים כשהוא שר: זמרת
אורית שחף מדהימה, גם איימי לי. וגם אביב גפן ^^ זמר רוק שאתם הכי אוהבים: |: אני.. ארג. >< יש המון המון המון אחד האהובים הוא שלום חנוך. בנושא כלים הכלי שאתם הכי מתחברים אליו כשמנגנים בו: גיטרה חשמלית ^^ הכלי שהכי עושה לכם צמרמורת: גיטריה חשמלית P: מה אתם חושבים על הצווחות של הגיטרה החשמלית? האם גם אתכם הן "סוחפות עם זרם המנגינה"?: בוודאי :] על איזה כלי אתם מנגנים:
תמותו כולכם. יש לי גיטרה בבית P: לא שמישהו יודע למה היא שימושית איזה כלי נגינה לדעתכם מפיק את הצלילים הכי יפים: המ.. כינור. או פסנתר. בנושא מופעים באיזה מופע רוק שצפיתם או הייתם הכי נדהמתם והתפעלתם מכל רגע: מטרופולין פשוט די גרמו לי להלם. גם אואסיס מופע שלא הייתם מוכנים להפסיד ועשיתם הכל כדי להיות בו: שייגעצ, שלום חנוך, ביטלס (לו רק היה), פרנז פרדיננד, מיוז, אואזיס. של איזו להקה היה המופע הכי טוב שראיתם או הייתם בו: שייגעצ (נו מה אני פריקית), אואזיס. איזה מופע לא תשכחו בחיים שלכם, גם אחרי שתמותו: את המופע הראשון - מוניקה סקס. מופע שאתם לא מוכנים להפסיד או מופע שהיה בעבר ואם הייתה לכם אפשרות להיות בו לא הייתם מפסידים בחיים: כל ההופעות שאי פעם הייתי בהם ^^ וזה לא הרבה

jKiTTiE

New member
=]

בנושא להקות להקת הרוק של כל הזמנים: אמממ מטאליקה נראלי או נירוונה איזה להקה הכי אהבתם והכי הצטערתם על פירוקה (אם): שבק ס' להקה שהייתם מוכנים לעשות הכי כדי לראות הופעה שלה בחי: שבק ס' להקה שאין מצב שלא אהבתם אפילו שיר אחד שלה: שבק ס' להקת רוק שאתם לא מוצאים בה כלום ולדעתכם היא ממש חרא: עדיין לא מצאתי חחח בנושא זמרים זמר עם כתיבה הכי יפה שיכולה להיות לדעתכם: עיברי לידר חח זמר עם לחנים הכי מדהימים שיכולים להיות לדעתכם: אנלא יודעת זמר (אםשר יותר מ1) שגורם לכם לבכות: זה ששר וכל יום שאת לא איתו זמר (אפשר יותר מ1) שאתם מצטמררים כשהוא שר: אמממ אין זמר רוק שאתם הכי אוהבים: אמממ וואלה לא יודעת חח בנושא כלים הכלי שאתם הכי מתחברים אליו כשמנגנים בו: תופים הכלי שהכי עושה לכם צמרמורת: כינור חחח מה אתם חושבים על הצווחות של הגיטרה החשמלית? האם גם אתכם הן "סוחפות עם זרם המנגינה"?: בטחחח זה הדבר אחי התופים על איזה כלי אתם מנגנים: ניסתי לשכנע תהורים שלי על תופים =\ לא הצליח עכשיו בתהליכי שיכנוע לחשמלית איזה כלי נגינה לדעתכם מפיק את הצלילים הכי יפים: תופים בנושא מופעים באיזה מופע רוק שצפיתם או הייתם הכי נדהמתם והתפעלתם מכל רגע: היהודים בכפר המוזיקה 2005 מופע שלא הייתם מוכנים להפסיד ועשיתם הכל כדי להיות בו: היהודים כפר המוזיקה 2005 של איזו להקה היה המופע הכי טוב שראיתם או הייתם בו:היהודים חח איזה מופע לא תשכחו בחיים שלכם, גם אחרי שתמותו: היהודים חחח מופע שאתם לא מוכנים להפסיד או מופע שהיה בעבר ואם הייתה לכם אפשרות להיות בו לא הייתם מפסידים בחיים: שבק ס'

למעלה