שאלונלון רוק

אני עייף |:

בנושא להקות להקת הרוק של כל הזמנים: לאדע...פינק פלויד כנראה? X: איזה להקה הכי אהבתם והכי הצטערתם על פירוקה (אם): ממ כנל נראה לי. להקה שהייתם מוכנים לעשות הכי כדי לראות הופעה שלה בחי: לאדע |: להקה שאין מצב שלא אהבתם אפילו שיר אחד שלה: Ajattara להקת רוק שאתם לא מוצאים בה כלום ולדעתכם היא ממש חרא: יש המון. בנושא זמרים זמר עם כתיבה הכי יפה שיכולה להיות לדעתכם: לאדע. זמר עם לחנים הכי מדהימים שיכולים להיות לדעתכם: לאדע מה |: זמר (אםשר יותר מ1) שגורם לכם לבכות: ההוא של סימפל... זמר (אפשר יותר מ1) שאתם מצטמררים כשהוא שר: לאדע X: זמר רוק שאתם הכי אוהבים: ... בנושא כלים הכלי שאתם הכי מתחברים אליו כשמנגנים בו: תופים. הכלי שהכי עושה לכם צמרמורת: כינור *_* מה אתם חושבים על הצווחות של הגיטרה החשמלית? האם גם אתכם הן "סוחפות עם זרם המנגינה"? זה טוב. על איזה כלי אתם מנגנים: בולבול O: איזה כלי נגינה לדעתכם מפיק את הצלילים הכי יפים: סקסופון או כינור. בנושא מופעים באיזה מופע רוק שצפיתם או הייתם הכי נדהמתם והתפעלתם מכל רגע: ... מופע שלא הייתם מוכנים להפסיד ועשיתם הכל כדי להיות בו: לא זוכר. של איזו להקה היה המופע הכי טוב שראיתם או הייתם בו: בצפר נראה לי, בבארבי מתישהו. איזה מופע לא תשכחו בחיים שלכם, גם אחרי שתמותו: בולבול. מופע שאתם לא מוכנים להפסיד או מופע שהיה בעבר ואם הייתה לכם אפשרות להיות בו לא הייתם מפסידים בחיים: ב21 יהיה אחד בבארבי ואני אהיה שם =)

DemonDog

New member
ME

בנושא להקות להקת הרוק של כל הזמנים: משינה איזה להקה הכי אהבתם והכי הצטערתם על פירוקה (אם): משינה (התאחדה לפניי שנתיים) להקה שהייתם מוכנים לעשות הכי כדי לראות הופעה שלה בחי: אינפקציה להקה שאין מצב שלא אהבתם אפילו שיר אחד שלה: מוניקה סקס להקת רוק שאתם לא מוצאים בה כלום ולדעתכם היא ממש חרא: שייגעצ בנושא כלים הכלי שאתם הכי מתחברים אליו כשמנגנים בו: תופים הכלי שהכי עושה לכם צמרמורת: אה?! מה אתם חושבים על הצווחות של הגיטרה החשמלית? האם גם אתכם הן "סוחפות עם זרם המנגינה"?: כה. על איזה כלי אתם מנגנים: מילחיה מהמטבח איזה כלי נגינה לדעתכם מפיק את הצלילים הכי יפים: התופים בנושא מופעים באיזה מופע רוק שצפיתם או הייתם הכי נדהמתם והתפעלתם מכל רגע: שייגעצ בקרית אונו. מופע שלא הייתם מוכנים להפסיד ועשיתם הכל כדי להיות בו: רוקעצ של איזו להקה היה המופע הכי טוב שראיתם או הייתם בו: מוניקה ברוקעצ איזה מופע לא תשכחו בחיים שלכם, גם אחרי שתמותו: אה?! מופע שאתם לא מוכנים להפסיד או מופע שהיה בעבר ואם הייתה לכם אפשרות להיות בו לא הייתם מפסידים בחיים: לאדע

Hezi The One

New member
בלעבלע

בנושא להקות להקת הרוק של כל הזמנים:היהודים איזה להקה הכי אהבתם והכי הצטערתם על פירוקה (אם):המ לוידע להקה שהייתם מוכנים לעשות הכי כדי לראות הופעה שלה בחי:היהודים להקה שאין מצב שלא אהבתם אפילו שיר אחד שלה:היהודים להקת רוק שאתם לא מוצאים בה כלום ולדעתכם היא ממש חרא:אינפקציה בנושא זמרים זמר עם כתיבה הכי יפה שיכולה להיות לדעתכם:תום פטרובר זמר עם לחנים הכי מדהימים שיכולים להיות לדעתכם:תום פטרובר זמר (אםשר יותר מ1) שגורם לכם לבכות: זמר (אפשר יותר מ1) שאתם מצטמררים כשהוא שר: זמר רוק שאתם הכי אוהבים:תום פטרובר בנושא כלים הכלי שאתם הכי מתחברים אליו כשמנגנים בו:תופים הכלי שהכי עושה לכם צמרמורת:גיטרה אקוסטית מה אתם חושבים על הצווחות של הגיטרה החשמלית? האם גם אתכם הן "סוחפות עם זרם המנגינה"?: כן על איזה כלי אתם מנגנים: בתקווה,עוד מעט על תופים איזה כלי נגינה לדעתכם מפיק את הצלילים הכי יפים:תופים;[ בנושא מופעים באיזה מופע רוק שצפיתם או הייתם הכי נדהמתם והתפעלתם מכל רגע:וואי,קשה. ניצנים 12.7 מופע שלא הייתם מוכנים להפסיד ועשיתם הכל כדי להיות בו:היו הרבה של איזו להקה היה המופע הכי טוב שראיתם או הייתם בו:די עם שאלות קשות:( נראה לי ניצנים 12.7 איזה מופע לא תשכחו בחיים שלכם, גם אחרי שתמותו:רוקצ 2005 מופע שאתם לא מוכנים להפסיד או מופע שהיה בעבר ואם הייתה לכם אפשרות להיות בו לא הייתם מפסידים בחיים:המופע האחרון של היהודים בארץ במועדון התיאטרון לפני שהם נסעו לחו"ל

Hezi The One

New member
אוך שכחתי שם כמה../images/Emo122.gif

זמר (אםשר יותר מ1) שגורם לכם לבכות:רון הופמן זמר (אפשר יותר מ1) שאתם מצטמררים כשהוא שר:רון הופמן

../images/Emo168.gif ../images/Emo29.gif ../images/Emo79.gif

בנושא להקות
להקת הרוק של כל הזמנים: פרל ג'אם ופינק פלויד. והתעויוט
איזה להקה הכי אהבתם והכי הצטערתם על פירוקה (אם): איפה הילד, שבק ס' ד"ר קספר. להקה שהייתם מוכנים לעשות הכי כדי לראות הופעה שלה בחי: יש יותר מידי
להקה שאין מצב שלא אהבתם אפילו שיר אחד שלה: אני אחשוב על זה
להקת רוק שאתם לא מוצאים בה כלום ולדעתכם היא ממש חרא:
בנושא זמרים
זמר עם כתיבה הכי יפה שיכולה להיות לדעתכם: אביב גפן.
זמר עם לחנים הכי מדהימים שיכולים להיות לדעתכם: אביב גפן
, עברי לידר זמר (אםשר יותר מ1) שגורם לכם לבכות: אביב גפן.
זמר (אפשר יותר מ1) שאתם מצטמררים כשהוא שר: אביב גפן.
זמר רוק שאתם הכי אוהבים: אביב גפן
בנושא כלים
הכלי שאתם הכי מתחברים אליו כשמנגנים בו: פסנתר, גיטרה. הכלי שהכי עושה לכם צמרמורת: גיטרה אקוסטית/ חשמלית. מה אתם חושבים על הצווחות של הגיטרה החשמלית? האם גם אתכם הן "סוחפות עם זרם המנגינה"?
כ"כ כן.. אבל כ"כ.. על איזה כלי אתם מנגנים: קצת על אורגן ופסנתר.. ניגנתי בעבר.. איזה כלי נגינה לדעתכם מפיק את הצלילים הכי יפים: גיטרה. בנושא מופעים
באיזה מופע רוק שצפיתם או הייתם הכי נדהמתם והתפעלתם מכל רגע: עשור לאביב גפן 3. מופע שלא הייתם מוכנים להפסיד ועשיתם הכל כדי להיות בו: כל הופעה של אביב גפן שהייתי בה.. ההופעה של אביב בניצנים.
של איזו להקה היה המופע הכי טוב שראיתם או הייתם בו: אביב גפן והתעויוט, אלג'יר, היהודים.. איזה מופע לא תשכחו בחיים שלכם, גם אחרי שתמותו: עשור לאביב גפן 3, עשור לשומקום. מופע שאתם לא מוכנים להפסיד או מופע שהיה בעבר ואם הייתה לכם אפשרות להיות בו לא הייתם מפסידים בחיים: יש יותר מידי כאלה..

conus

New member
טוב אני לא כותב פה לרוב אבל אניחייב

בנושא להקות להקת הרוק של כל הזמנים: קשה קשה קשה או ביטל או רולינג סטונס או הדלתות. לעושת הכל כדי לבוא להופעה: לא הכל אבל נגיד,.. רולינג סטונס. להקה שאין מצב שלא אהבתי שיר אחד שלהם: אין כזאת לכל להקה יש את הפספוס שלה. להקת רקו שאני לא מוצא בה כלום: איירון מיידן 30 שנה של אותו חרא.. שום דבר חדש ושום דבר מרגש. זמרים: כתיבה הכי יפה: ג'ים מוריסון או בוב דילן. לחנים: ממש אין לי מושג. אולי ג'ון לנון? גורם לבכות: מוסיקה עוש טוב על הלב לא גורמת לבכות. צמרמורת:ג'ים מוריסון. זמר רוק הכי אהוב: קשה קשה אבל נגיד מיק ג'אגר. כלים כלי שאני הכי מתחבר:גיטרה. צמרמורת: גיטרה. צווחות: תלוי במי ומה. סוחפות: תלוי... אצל ג'ימי הנדריקס כן מאוד. אצל איירון מיידן(אררר) לא. כלי נגינה:גיטרה, פסנטר. מופע: מופע רוק שנדהמתי:אהבתי את ההופעה של ברי סחרוף. לא מוכן להפסיד רוק עצמאות של שנה הבאה או רולינג סטונס (אולי אמן אמן ביאם לארץ ב2006). לא אשכח בחיים שלי: שייגעץ בניצנים כל כך הרבה אנרגיות היה ממש כיף.

למעלה