שאלות☺בקשות☺עדכונים

Elizabell

New member
../images/Emo122.gifיש לי כמה שאלות. בבקשה,כנסו!!

1. כיצד תשודר העונה ה2 של "האוס" בש.ח בערוץ 3? ז"א, העונה תשודר כמה ימים בשבוע? / אותו הדבר? / ישדרו את זה בצהריים??? >< 2. האם "אנג'ל" משודרת בש.ח באיזשהו ערוץ בהוט? או האם תשודר בש.ח שוב? 3.. מדוע אין ש.ח ל"4400" ביום שישי או שבת? (למרות שיש בלילה) תודה רבה מראש לכל מי שיענה. ערב טוב לכולם. אנה

a Warming Sign

New member
איפה אני יכולה למצוא תסריטים של אד?

חיפשתי בגוגל ולא מצאתי
אני צריכה את התסריט של פרק Back in the Saddle , אם מישהו יכול לעזור אני אשמח

aviad189

New member
עזרה!!!!

לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל אני חייב לדעת היום בערוץ 10 בחדשות היום שהיה פירסמו אתר שמלמד ספות שונות אז אם יש מישהו שראה או מכיר את האתר שלחו לי במסר . בתודה מראש לכל העוזרים אביעד!!

../images/Emo41.gifשאלות☺בקשות☺עדכונים../images/Emo41.gif

כל מה שקשור לכל זה, לכאן
המשך שבוע נפלא שיהיה לכם

ענת HOT3

New member
תשובות לאנה

1. האוס 2 תשודר בהמשך ישיר לעונה הנוכחית, בשבת בערב לפני אמריקן איידול. 2. אנג'ל לא משובצת כרגע לשידור בערוץ 3. 3. ל-4400 אכן אין שידור חוזר בסופי שבוע אלא רק בלילות. אקח זאת בחשבון כשאשבץ אותה לשידור חוזר. ערב טוב, ענת.

מישהו יכול לספר מה היה באד

בפרק האחרון? לא ראיתי ולא מצאתי איך להוריד את הפרקים של הסדרה....

d a s t

New member
אתה יכול לעזור לי??

אני לא ממש מבינה איך מחפשים בyoutube. כאילו, ניסיתי לרשום ed וזה נתן לי אולי 7000 אופציות. איך אני מצמצמת את זה רק למה שאני רוצה? תודה...

danielle23

New member
א. אני בת

ב. כבר כתבתי (במקום אחר) שבסוף לא היה את הפרק אלא רק חלק מאוד מאוד קטן ממנו. סורי =]. ובכלליות, אם את רוצה לחפש פרק של סדרה אל תחפשי רק לפי השם שלה אלא גם לפי עונה או אפילו פרק מסוים (ובייחוד כשלסדרה קוראים אד
זה שם שיכול להתאים להמון המון וידיואים לא קשורים בכלל
) ובאתר http://www.peekvid.com/ יש הרבה מהעונה השלישית.. אם זה יעזור

למעלה