שאלות, בקשות, תהיות והודעות

amirav7

New member
זוג מחפש זוג נוסף למשחק פוקר הולדם זוג איכותי

[email protected] משחקים בשביל הכיף עד 100 שח. מדובר בשתי זוגות מעוניינים בזוג נוסף

PT1982

New member
קורס פוקר - טקסס הולדם

חברים יקירים! אני שמח וגאה לבשר על פתיחת קורס פוקר טקסס הולדם מהמתקדם ביותר בעולם. קורס שמטרתו היא להפוך אתכם לשחקני פוקר מקצועיים ורווחיים לאורך זמן! הבסיס להימורים תורת המשחקים סטטיסטיקה והסתברויות בפוקר דגש פרקטי על משקחי Live עבודה מול חדרי פוקר ברשת בניית תיק פוקר רווחי לאורך זמן! שימוש בתוכנות סטטיסטיקה מתקדמות מינוף - מכירת הקלף הבא במחיר גבוה במיוחד גניבת בליינדים מיקום ועוד מיקום - הכרת עמדות בפוקר וניצולם לטובתנו התדמית שלי בשולחן, סגנונות משחק שונים, שינוי סגנונות Pot odds - מדוע להשוות, מתי ליפול, Immediate odds, implied odds ועוד ועוד... מעוניינים לשמוע עוד? מפגש היכרות מרתק ללא עלות!! יום א' 09/08/09 ברח' הנדיב 71, הרצליה. http://pokerpros.co.il/pokercollege/pokercourse.html *הקורס מיועד לשחקני פוקר בהווה. **הקורס מיועד לגילאי 18 ומעלה. ***נא לאשר השתתפות - מספר המקומותצ מוגבל.

PokerCourse

New member
דרושים אנשי הדרכה בתחום הפוקר

למיזם ייחודי בתחום הדרכת פוקר המופק ע"י חברה מהגדולות בארץ בתחום הפוקר דרוש בעל ידע נרחב בפוקר לשותפות במיזם. דרישות התפקיד: היכרות מעמיקה עם המשחק וחוקיו, אהבת התחום והנעשה בו, יכולה הדרכה ולימוד וראייה עסקית מפותחת. להגשת מועמדות נא לשלוח מייל עם קו"ח בתחום הרלוונטי לדוא"ל : [email protected]

zipati

New member
קאש גיים איכותי באזור המרכז.

הערב באזור חולון-קאש גיים. במקום ישנם שלושה שולחנות. בליינדים 1/2(ירידה 200) בליינדים 5/5(ירידה 300) בליינדים 5/10(ירידה 500) כיבוד ושתייה כיד המלך. ישנו חדר ללא עישון לבריאים שבינינו (= לבירור: פלא-0528297456 0522505076 משה.

Harleydude

New member
טקסס בסיני?

נוסע סופ''ש הבא כנראה, מה יש איפה יש? אני מחפש משחקים זולים בגדול. יורו-2 יורו ומטה

sgracie

New member
מחפש לקנות 500$ בפול-טילט או פוקר סטארס

שלחו לי הודעות בפרטי בבקשה

PT1982

New member
טקסס בסיני

אני יודע שבטאבה הולכים לפתוח שולחנות טקסס. יכול להיות שכבר פתחו... תהנה!

PT1982

New member
קורס פוקר - טקסס הולדם

בשעה 18:00 השאר את הפרטים באתר כולל טלפון ונחזור אליך בהקדם.

yechielz

New member
למה אני לא יכול לכתוב הודעות בפורום ?

מלבד תגובות כמובן

למעלה