שאלות והגיגים

גולדי 19

New member
תגידו...

כשאני שולחת את הצבעתי בס.מ.ס. איזו הודעה אני אמורה לקבל בחזרה?

LoveMyLife

New member
מציע לכם לראות את הדו"ח היומי של אתמול

במיוחד לאלה שמצדדים בעינב ואשר - צפו ותיווכחו עד כמה שאתם נותנים יד לשני המתמודדים שהרסו את המשחק ולא ראויים להישאר בו, ואיך ששפרה יוצאת כאן הכי מלכה, בנוסף לצבר שנעלב מאוד. דו"ח יומי - 6.10 אם לא תשתכנעו גם מזה - אתם אנשים אבודים.

יוסי צעק היום על לאון ? ראיתי עכשיו את רנין

אומרת משהו על זה שהוא אמר לו שהוא מניאק?? הבנתי נכון ?

elga06

New member
הדוח היומי של ה 6 לחודש מראה את שיפרה באמת

הולכת לכל אחת (בזמנים מדוייקים שהיא מתזמנת) ושואלת אוצם "אני פגעתי בך?" איחססססססססססססססס ואוי ואבוי לה אם היא מחללת את יום הכיפור הזה. קרן הביתה!

רונה112

New member
שיטת ההצבעה לא הוגנת

לא הוגן שאין הגבלה בכמות ההצבעות, יוצר מצב שמי שיש לו משפחה רחבה ותומכת יקבל המון אס.אם.אסים שכנראה הם שיקבעו אם ישאר, וגם רוצים לעשות קופה על הגב שלנו, מדוע לא מגבילים את ההצבעה למועמד אחד שישאר או למועמד אחד שיודח?

shlomitgueta

New member
ומי שהולך היום הביתה הוא:

קרן ללא ספק וההפקה יודעת את זה ע"פ כמות האסמסים שקיבל כל מועמד בפרק שלפני כשולם היו מועמדים ולכן ההפקה החליטה להעלות את אשר ואת עינב, הם יודעים שאין סיכון שעינב שעושה את כל האקשן תלך , והרבה מסמסים לה- דרך לעשות כסף. אשר לא ילך עכשיו...

דנדוש31

New member
האם זה נכון שהולכים להכניס את "חזני" לוילה ?

כדייר נוסף? מישהו שמע על כך?

גולדי 19

New member
כי אני מקבלת

הודעה באנגלית שכתוב בה השירות לא היתבצע ולא חויב..

Jason2

New member
סליחה?

אוי ואבוי לה? היא חייבת משהו למישהו? אם היא תרצה לחלל את יום הכיפור היא תעשה את זה וזה זכותה.

Superboi

New member
לא לי../images/Emo59.gif

כנראה יש תקלות, מקודם גם המצלמה הפסיקה לעבוד

insane sanity

New member
וואו. זה נורא.. ממש יש בה חמלה ואמפתיה.

לא ייאמן. היא בן אדם. זה נורא!

elga06

New member
היא נחש. הולכת מאחד לאחד בודקת סטטוס

הלכה לשי ביררה שהיא עדיין אצלו מספר אחד, הלכה לקרן ביררה שהיא עדיין הפייבוריטית.... אם היא הייתה יודעת כמה בחוץ חושבים שהיא צבועה

Jason2

New member
עזבי

אנשים כבר הפכו אותה למפלצת וכל דבר שהיא תעשה כבר לא ישנה. חבל על הזמן שלך.

אשכרה

שיפרה לדעתי האישה הכי שווה בוילה ,מבחינה שכלית כי כל השאר משתוות למנת אייקו של אפרוח

למעלה