שאלות יום פעילות

orlupo

New member
../images/Emo41.gifשאלות יום פעילות../images/Emo41.gif

בגלל שנועה המעצבנת הזו לא פתחה... והיא נתנה היתר בשרשור הקודם... אז פתחתי..
שם: שכבה: סניף: תפקיד: מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? איך עבר יום הפעילות? באיזה שעה הגעת לסניף? באיזה שעה עזבת את הסניף? כמה חניכים היו היום בסניף? אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: אייקון שמתאר את יום הפעילות: הבוגר של יום הפעילות: שילמתם כבר דמי בוגר? האם אתם מתכננים טיול סניפי לזמן הקרוב? מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? כמה נרשמו לסניף? איזו פעולה העברתם? מה היה בפעולה? איך היא עברה? צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף:

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifשלי..:)

שם:רביד שכבה:שישיות סניף:גדררה תפקיד:מדריכה מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?שישי איך עבר יום הפעילות?נחמד, רועש למדיי באיזה שעה הגעת לסניף?נאממ 3 וחצי באיזה שעה עזבת את הסניף?6 ורבע כמה חניכים היו היום בסניף?לא ידועת, זה היה מן יומפעילות מפוצל כזה.. אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף:נרשמה לי חניכה למכבי ולמרוץ לפ יד אחרי פעולה אחת במכבי:) כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10:7 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות:ללא ספק יעל, כמעט 20 חניכים השתוללו לנו בחדר והיא שמרה על קור רוח משו..:) שילמתם כבר דמי בוגר?כה האם אתם מתכננים טיול סניפי לזמן הקרוב?לא שידוע לי מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ה' כמה חניכים הגיעו?17 או 19 כמה נרשמו לסניף?15 איזו פעולה העברתם?פעולה רביעית במערך מרוץ לפיד- סניפי מה היה בפעולה?הרבה מתודות סביב הנושא "השינוי מתחיל בי" איך היא עברה?נחמד, אחרי 2 התערבויות של הרכזת שכבה שלנו החניכים איכשהו נרגעו צרפו את הפעולה אם היא במחשב.--- איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?ממ, לחלק את הקרמבו?! הבאתם מושמוש?קרמבו במידה וכן- צרפו תמונה:מצורפת:
חחחXD נהנתם בפעולה?ממ אפשר לומר תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):אין.. משהו להוסיף:כל מנויי פלאפון! לכו למרכזי שירות לקוחות, מחלקים שמה קרמבואים בחינםם [אני הייתי ואפילו יש לי תמונות של שלבי העלמות הקרמבו מהמקרר חחחח] שבתתת שלום לכולםם:)

מה???את רצינית???

אני הולכת לקחת קרמבו עכשיו!
חחחח סתם לא
יאלללה פלאפוןןןןןןןןןןןןןןןןןן
וגם לנו היה קרמבו בפעולה
והחניכים היו צריכים לעבור משימות כדי לקבל אותו

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifזה חלק מתהליך גיוסים...

למרות שהקבוצה דיי גדולה [17 רשומים וכמעט 20 קבועים] אנחנו מנסות להביא עוד חניכים אנחנו שתי כיתות ככה שיש לנו יכוי להרבה הרבה יותר חניכים...], אז כל שבוע אנחנו עושות להם משהו אחר- והאמת?! זה דיי מצליח...כבר הגיעו 4 חניכות אחרי הגיוסים האלו:) וגם חוצמזה באחת הפעולות הראשונות עשינו להם ארטיקים כאלה מפטל.. והם פשוט התחננו לארטיקים שוב, אז הבטחנו להם ובגלל שקר אז הבאנו להם קרמבו..
XD

orlupo

New member
אחרי תחנוניה של שיר...../images/Emo6.gif

שם: אור שכבה: שישיות או לא להיות! סניף: ראשון לציון תפקיד: מדריך אקי"ם מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? שישי איך עבר יום הפעילות? אחלה באיזה שעה הגעת לסניף? 15:00 באיזה שעה עזבת את הסניף? 18:25 כמה חניכים היו היום בסניף? לא יודע... אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: יש רכזת חדשה ווהו.. ומסתבר שהיא עבדה באקי"ם ככה שהיא תוכל לעזור לנו [מדריכי אקי"ם].... כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 8 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: די כבר עם השאלה הזו... שילמתם כבר דמי בוגר? כן האם אתם מתכננים טיול סניפי לזמן הקרוב? לא מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? אקי"ם כמה חניכים הגיעו? 6 איזו פעולה העברתם? פעולת פרחים קצרה וחזרות מה היה בפעולה? משחק זיכרון של תמונות פרחים ושמות, בינגו פרחים ועוד מתודה שלא הספקנו שמתעסקת בפרחים מוגנים... איך היא עברה? נחמד צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? המשחק זיכרון נראלי... הם ממש אוהבים את זה... והבינגו לא הלך ממש... אבל החזרות כמובן היו טובות...
הבאתם מושמוש? לא במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? כן תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף: עכשיו שאני חושב על זה צריך להוסיף חלק על מה עושים לכבוד חנוכה בסניף... ועל המרוץ לפיד...

מאיה888

New member
עונה=)

שם: מאיה שכבה: שישיות=)) סניף:נ"צ תפקיד:מדריכה מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?שישי איך עבר יום הפעילות?אחלה בחלה=) באיזה שעה הגעת לסניף?ממ..1 וחצי באיזה שעה עזבת את הסניף? 7? 7 וחצי? כמה חניכים היו היום בסניף?ממ..אני חושבת משהו בסביבות 50.. אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף:הציעו לי לרדת להדריך ג'..:O כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10:10=)) אייקון שמתאר את יום הפעילות:*הזוי* הבוגר של יום הפעילות: שילמתם כבר דמי בוגר?כן..(על חשבון מחנה קיץ!) האם אתם מתכננים טיול סניפי לזמן הקרוב?לא נראלי מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ממ..ג' או ו'..(בשישי הדרכתי ו'=)) כמה חניכים הגיעו?4 כמה נרשמו לסניף?לא פתחנו הרשמה איזו פעולה העברתם? מרוץ לפיד מה היה בפעולה? איך היא עברה? לשם שינוי,עברה מעולה=) צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? מממ..את המשחק זיכרון.. הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? מאוד=) תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): אצל יסמין=) משהו להוסיף: מכבי צעיר נ"צ קמים על הרגליים!(=

assafein

New member
להלהלהלהללה

שם: אסף שכבה: שביעיסט סניף: נילי-נעלה תפקיד: מדריך ה'.. מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? היום(ראשון) איך עבר יום הפעילות? הוא התחלק ל-2.. באיזה שעה הגעת לסניף? 4 וחצי בערך.. באיזה שעה עזבת את הסניף? אממ רבע ל-11 אבל חזרתי רק ב-11 וחצי הביתה.. כמה חניכים היו היום בסניף? אממ אין לי מושג... אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: התחיל עצוב נגמר מצחיק.. כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: עד סוף הפעולה 3.5 אחרי 10!!! אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: צמד הספיריות... שילמתם כבר דמי בוגר? ממה שהבנתי אין... האם אתם מתכננים טיול סניפי לזמן הקרוב? אמממ הכל תלוי באמא
מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ה' כמה חניכים הגיעו? אממ איזה 12-15 כמה נרשמו לסניף? לא יודע... איזו פעולה העברתם? אממ היא לא הכי עברה
מה היה בפעולה? ריב מטורף על שטויות
איך היא עברה? ראה 2 שורות למעלה
צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? לשחרר את החניכים הביתה
הבאתם מושמוש? לא.. אבל הכנתי אחרי זה הכנתי אחד גאוני!!!!!
במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? היה סביר... תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): אין... משהו להוסיף: כל הידיים שלי וורודות וכחולות

yaelula94

New member
גם אני אההה ../images/Emo13.gif

שם:יעל :] שכבה:חמישיתת סניף:נילי השולט
(חח ציטוט מהאישור של חניכה שלי) תפקיד: מדריכת ו'! מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?ראשון איך עבר יום הפעילות?סבבה באיזה שעה הגעת לסניף?אמממ.. ספיר?! שלוש שלוש וחצי באיזה שעה עזבת את הסניף?אמממ.. שש כמה חניכים היו היום בסניף?30 בערך אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף:סוד כמוס לפרה ולחמוס כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 10@#$!#@ אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: ויקי XD שילמתם כבר דמי בוגר?איןןןןןןןןןן האם אתם מתכננים טיול סניפי לזמן הקרוב?מירוץ לפיד ביישוב המעפן שלנו, יהיה מעולהה
מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ו'!!!!
כמה חניכים הגיעו?12 כמה נרשמו לסניף?רדו מזההההההה איזו פעולה העברתם?מערך מירוץ לפיד נאמבר 5 מה היה בפעולה?פעולה איך היא עברה?סבבה צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?אנחנו בסניף נילי אוהבים לשחרר את החניכים הביתה.. הבאתם מושמוש?נופ. במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה?אפשר להגיד שכן תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):הפעם ספיר לא צילמהה משהו להוסיף: שירלייייי מזל טווב!!!!
חחח אממ.. וספיר... כדאי שתקני גם את בקבוק נסטי קטן...

assafein

New member
אז מה שאת אומרת זה שאנחנו סניף שאוהב...

לתת לחניכים שלו חופש?

yaelula94

New member
בטח!!!

אנחנו לא אוהבים לראות חניכים מסכנים כלואים בפעולה.... וגם אנחנו מוותרים להם על המושמושים בפעולות שלא ייקח יותר מדי זמן השיחרור...

עונה

שם:ספיר שכבה:שישיות סניף:נילי-נעלה
תפקיד:מדריכה ד' מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?ראשון איך עבר יום הפעילות?לא משהו באיזה שעה הגעת לסניף?אממ 3 רבע בערך באיזה שעה עזבת את הסניף?מאוחר.... עשר??עשר וחצי?משהו כזה כמה חניכים היו היום בסניף?לא יודעת אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף:צבענו את אסף בורוד וכחול! כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: אחרי הפעולה שלי 6 אחרי שאסף וספיר סיימו את הפעולות 10! אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות:ספיר ואסף^^ שילמתם כבר דמי בוגר?אין האם אתם מתכננים טיול סניפי לזמן הקרוב?מרוץ לפיד ישובי ב5.12 מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ד'
כמה חניכים הגיעו?4 כמה נרשמו לסניף?לא פתחנו הרשמה(כן עדיין לא פתחנו הרשמה) איזו פעולה העברתם?פעולה מספר 5 מערך מרוץ לפיד סניפי מה היה בפעולה?-פיהוק-לא משהו מעניין איך היא עברה?לא משהו.... צרפו את הפעולה אם היא במחשב.אין לי אותה איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?לא אהבתי אותה-סליחה יעל- הבאתם מושמוש?לא אבל הכנתי לעצמי סיכה מפקק של קולה
במידה וכן- צרפו תמונה:לא צילמתי נהנתם בפעולה?לא. תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):לא הבאתי מצלמה. משהו להוסיף:אסף פאקץ!!!!!!!!XD

yaelula94

New member
ספיר חביבתי...

שלא תעזי ללכלך על הפעולה המדהימה שאני בניתי, ובטח החלק שלא אהבת זה הוניגמן עשתה
ואני בניגוד לאחרים בניתי פעולה למערך מירוץ לפיד *אהמאהמ* (אני בניתי אפילו שתיים!)

למעלה