שאלות לכולם/ן

טאKילה

New member
../images/Emo41.gifשאלות לכולם/ן../images/Emo41.gif

1.מה הם "החיים",נמק/י?? 2.מה זה לחיות את החיים,נמק/י?? 3.מה זה לחיות ליד החיים,נמק/י??

תשובה לשאלה מספר 3

לחיות ליד החיים זה אני. יש ליד הבית שלי מכלת שלבעליה קוראים חיים, ותמיד שאני מסביר למישהו איך להגיע אליי, אני אומר לו, אני גר ליד חיים...

אני עדיין בברור עם זה.

אבל אולי...החיים זה האויר שנושמים. ולחיות אותו זה להיות מעורה בו ובפנוכו החיים היומיומים שלי. ולידו זה כמו לשמוע חדשות ולהעביר דף.

kuzary

New member
החיים

מהם החיים: שאיפה נשיפה שאיפה נשיפה שאיפה נשיפה חדל... לחיות את החיים: להיות מסוגל לאהוב להיות נאהב להנות משני הדברים גם יחד. לחיות ליד החיים: לאבד את היקר לך מכל ועדין להמשיך ב... שאיפה נשיפה עד החדלון.
לסיום "אל תקחו את החיים ברצינות כי חיים לא תצאו מהם" אלמוני

החיים כמשל

חיים עצמם הם אוסף של חוויות שאנו צוברים בתקופת זמן עבר הווה ועתיד לחיות את החיים ל אחד בוחר עפ"י דרך שבה הוא רוצה , או שהוא נכפה ע"י החברה לעשות מו לימודים , לחיות ליד החיים זה רגע עובר וחולף שיול להיות הכי יפה תלוי איך מסתלים עליו.

מלאך39

New member
החיים..........

1.החיים זה הרגע הזה שכאן איתך.... שילוב של הנפש והזמן ההווה... 2.לחיות את החיים טאקוש....זה להיות מודעים לרגע ולדעת מה את עושה בו כאן ועכשיו....לחיות את הרגע ולדעת לחוש אותו... 3. לחיות ליד החיים זה אחד משתיים...או לנסות לוותר על הרגע בגלל מחר או אתמול...אולוותר על מה שאני ולנסות להיות מישהו אחר.... טוב טאקוש? צריך הסברים? את בטוח מסכימה....אל תוותרי על הנימוקים...

מלאך39

New member
החיים..........

1.החיים זה הרגע הזה שכאן איתך.... שילוב של הנפש והזמן ההווה... 2.לחיות את החיים טאקוש....זה להיות מודעים לרגע ולדעת מה את עושה בו כאן ועכשיו....לחיות את הרגע ולדעת לחוש אותו... 3. לחיות ליד החיים זה אחד משתיים...או לנסות לוותר על הרגע בגלל מחר או אתמול...אולוותר על מה שאני ולנסות להיות מישהו אחר.... טוב טאקוש? צריך הסברים? את בטוח מסכימה....אז תוותרי על הנימוקים...

החיים ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo182.gif../images/Emo13.gif

החיים הם זמן שקיבלנו במתנה, לשהות כאן, על הפלנטה הזו. החיים כאן, על פני האדמה, הם ההזדמנות שקיבלנו להתנסות, לחוות, ללמוד, לאסוף חומרים להמשך המסע שלנו ומה שחשוב זה מה אני עושה במהלך החיים, מה אני עושה עם הזמן שלי, מה אני אוספת אלי, מה אני נותנת, לחיות ליד החיים? אין כזה דבר. כל אחד בוחר לעצמו את המסלול שבו יילך, וגם "לא לעשות כלום" זה סוג של בחירה ואני, אני רוצה לעשות המון דברים, להספיק יומיים ביום

שייכת

New member
חיייייייייים, תדליק את האורות בבקשה

1. מהם החיים? אין לי מושג.... 2. מה זה לחיות את החיים? לאכול, לאהוב, להנות, לצחוק ולא לשכוח לנשום בין לבין. 3. מה זה לחיות ליד החיים? להיות צמח, זומבי.

למעלה