שאלות לנגה חיטרון

../images/Emo41.gifשאלות לנגה חיטרון

כאמור, מחר בשעה 10:00 יערך אירוח TV עם נגה חיטרון אתן מוזמנות לשרשר שאילותיכן לכאן מקווה שנצליח לענות על כל השאלות
 

lorli

New member
שלום נגה ../images/Emo140.gif

אני אמורה להכין עוגת שרק ליומהולת של אבא שלי. סה"כ עשיתי שלוש עבודות בבצק סוכר מפוסל ושתיים מצויירות. אני מנסה לעשות את שרק (רק פנים בינתיים) ולא מצליחה ליצור את השקעים של תווי הפנים וגם לא את הצורה. יש איזה טיפ שיכול לעזור לפסל פנים? עד עכשיו עשיתי רק פרחים וחיות ויצא בסדר אבל עם פרצופים אני מסתבכת).
 

lorli

New member
ועוד שאלה, ../images/Emo9.gif

איך מצליחים לחבר את כל חלקי הגוף יחד? זה תמיד נשבר לי בסופו של דבר אחרי הייבוש או לפני ונורא קשה לי בחיבורים (בד"כ אני משתדלת לעשות הכל ביחד (זרועות וראש יוצאות מהגוף עם אותה חתיכה וזה נורא קשה ומעצבן) מצרפת לך עוד דוגמא של העוגה המפוסלת השנייה שעשיתי
 

lorli

New member
ושכחתי לציין שהעוגה נעשתה בפסח

ככה שנאלצתי להכין בצק סוכר לבד (לא מצאתי כשר) ובגלל זה כל הבעייה עם הצבע והשברים..
 

2hila2

New member
טוב אז הנה כמה שאלות:

1. איך ניתן לצייר עיניים כ"כ קטנות ועדיין ברורות? יש טיפים? 2. למרות כל השרשורים שהיו בנושא- הדרך הכי טובה לאפות כך שהעוגות יחליקו מהתבנית החוצה...?? 3. בערבוב צבעי המאכל של ווילטון באלכוהול לעיתים ישנם גושים קטנים שהתגבשו תוך כדי ערבוב ובצביעה זה נראה כמו פירורים. מדוע זה קורה?(וכן, ערבבתי טוב,טוב...) 4. איזה טיפים יש לך כדי שאוכל להגיע לעוגות נקיות לחלוטין? שיהיו-חלקות,ישרות,מבריקות ועוד(השאלה היא לגבי בצק הסוכר) 5. הייתי רוצה ללמוד טכניקות שונות של פרחים שונים- יש איזשהו ספר/כל דבר אחר שמומלץ? זהו בינתיים אולי יהיו לי עוד תודה!
 

2hila2

New member
שאלות נוספות

זילוף- הצנטרים השונים- איך משתמשים בהם ולאיזה דוגמאות? פיסול- אילו כלים בסיסיים כדאי שהיה ולמה משמש כל אחד מהם? שוב, תודה!
 

SIKU

New member
שאלה לגבי עוגיות

1. מה היא הדרך הטובה ביותר להלביש את העוגיה על המקל בלי שהיא תיפול אחר כך? 2. באיזה מקלות להשתמש?
 

Aטלי

New member
כללי עבודה

CMC משמש להדבקת חלקים, האם תמיד כשעושים דמות שמים אותו גם בבצק? למה משמשת המרגרינה בלישה?
 

beky1

New member
אפשר לקבל דוגמא ?

כיצד ל:....... 1. הכנת פרח בסיסי 2. ניפוח סוכר - צורה בסיסית
 

etty57

New member
האם יש דרך קלה ובסיסית להכנת

דמות,עליה אפשר להתאמן ומשם לשדרג?
 

etty57

New member
איך יוצרים פרופורציה בדמויות או

חיות, האם רק על פי מראה עינים?
 

etty57

New member
האם ניתן למצוא חומר כתוב המדריך

בעיצוב עוגות מההתחלה ועד הסוף,כל השלבים כולל אילו אביזרים צריך ועד לאיזה צבע מערבבים עם איזה. בכלל כל התורה כולה. נורא מתסכל לעיתים שיש שאלה וצריך לחכות שמישהו יענה, אני בתהליך עכשיו ,רוצה תשובות עכשיו! יש משהו כזה?
 

etty57

New member
איך זה עובד אצלך?

יש מאורע ואת מיד מכינה עוגה מפוארת? או שעכשיו רק אם מזמינים? אני פשוט במקום שרוצה לאפות לכולם ולכל מאורע. ראיתי את הדברים שלך ואהבתי ,אהבתי ,אהבתי ממש
 

etty57

New member
יש לי עוד מליון ואחת שאלות כמו לכל

נודניק מתחיל, מקווה שלא הגזמתי
 

net the jet

New member
הגשת עוגות ללקוח - קופסא ? איזה ?

ושינוע של עוגות מורכבות: גבוהות במיוחד או עם קונסטרוקציות מורכבות.... מה את ממליצה לעשות. תודה
 

net the jet

New member
שאלה בקשר ל"שיריים" של בצק סוכר...

מה עושים את כל העודפים ? משתשמים ? עד מתי ? כמה יוצא לך לזרוק?
 

analib

New member
אני קצת בעננים...

מתי זה יתקיים??? אפשר לראות?? אילנה.
 
למעלה