שאלות לHOT3+שאלות שלא נענו

1אסתרוש

New member
../images/Emo140.gif מה עם ריקי?

לא מצאתי פורום שמתאים לשאול את השאלה וזה נראה לי איכשהו הפורום הכי מתאים........ אז מישהו יודע עם ריקי לייק תחזור התגעגעתי

axnholic

New member
../images/Emo41.gif שאלות לHOT3+שאלות שלא נענו ../images/Emo41.gif

אני יודע שיש המון שאלות שנשאלו, אך לא נענו. אתם מוזמנים לשאול את השאלות שוב, ואני אציק לHOT3 עוד קצת
. לפני שאתם שולחים, אנא בדקו את השירשורים הישנים [לבדוק האם שאלו כבר את השאלה שלכם].

TauraMan

New member
שוב שיקגו הופ ../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

האם מתוכננים שידורים חוזרים נוספים של הסדרה הנהדרת?

עינתים

New member
למה מורידים את פליסטי החל משבוע הבא

אני לא מבינה איך אפשר ככה פתאם לקטוע עונה באמצע יש אנשים שרואים את הסדרה הזאת אף על פי השעה המאוחרת בבקשה נא להפנות שאלה זאת לHOT 3 היחס המזלזל שלהם בצופים בסופו של דבר יתנקם בהם

מורידים את פליסיטיטי??????

לא זה לא קורה אוף!!!! ככה באמצע עונה? בואו נשלך הודעה להוט ונבקש להחזיר

מי שמעליי אמרה../images/Emo13.gif

מי שמעל ההודעה הקודמת שלי אמרה ואז אני הגבתי מה? מורידים את פליסיטיטי סליחה שאני לא יודעת את השם של מי שהיה מעליי...

COMPS

New member
את בטוחה?

לפי מה שהבנתי פשוט לא ישודר פרק ביום ראשון כי זה "יום ראשון הגדול".

Carpet Crawler

New member
המגן - ש.ח.

קיבלתי תשובה על העונה הרביעית החדשה שתעלה בינואר. אבל עדיין לא על שידור חוזר לעונה 3, האחרונה ששודרה, ומשום מה רק פעם אחת. לפני שנה. האם מתוכנן שידור חוזר של העונה השלישית לקראת עליית העונה החדשה? או בכלל?

פעם ראשונה שאני בפורום

אבל אני מניח שאת מתכוונת לשאלות שתשאלי את הוט שלוש עבורנו, אז... הייתה סדרה ששודרה לפני שנתיים אם אני לא טועה, בשם 'הנמלט'. בערוץ 3 הפסיקו לשדר אותה פרק אחד לפני פרק הסיום. למה? והאם מתישהו ישדרו אותה שוב?

always be me mc

New member
הלוואי שהייתי יודעת גם אני מתגעגעת!

היה כיף עם ריקי
התוכנית של דוקטור פיל זה יותר רציני וזה פחות כיף! I Want Ricki Back!!! טוב לדעת שאני לא היחידה שמתגעגעת Go Ricki Go Ricki Go Ricki! כן גם לחלק הזה אני מתגעגעת חח

למעלה