שאלות קטנות ונצל"שים

דרדן

New member
אני לא מבין מה נותן ההצבעה כפולה ?

זה סתם חרטא מה זה השטיות האלה ? מה שם בערוץ 10 עד כדי כך מטומטמים ?

idanoosh17

New member
בוא אני יגיד לך בדיוק!!!

אתה זוכר שבהתחלה סבאנה רצו להעיף את טינה ואז מושיק עזר לטינה לקבל את ההצבעה הכפולה (שהם היו צריכים לחפש דברים באי....) ואז שהיא ניצחה ירדו מהגב שלה....! זה יעזור שיירדו ממך! אומנם אי אפשר לתת 2 קולות לאותו איש, זעניין הזה זה לא משו אבל אם אתה מועמד ככה תוריד אותם מהגב שלך (למרות שתכל'ס אם רוצים יכולים להוריד אותך גם עם זה...!)

Fairywitch

New member
כן, אבל זה ממש לא הגן עליה...

הם פשוט עדיין לא קלטו שזה לא נותן כלום. זה הדבר הכי מטופש בתולדות הישרדות

Black Jane

New member
כי שנשארים 5 למשל או אפילו 6

כשיש חילוקי דעות ותיקו בין 2, יש אחד שיוכל להכריע...

sdisblos

New member
נניח ונשארו 6..

ונניח שיש 2 מחנות, וזה יוצא 3 נגד 3. אותו אחד שיש לו את ההצבעה הכפולה, מה הוא יוכל לעשות? הוא יצביע נגד אותו אחד שרצה להצביע נגדו. עכשיו, יש לו עוד קול , הוא לא יכול להצביע נגד אותו אחד שהצביע, אז מה עכשיו הוא יעשה? הוא לא יכריע כלום, הוא פשוט יצביע למישהו שלא קשור להצבעה וזה לא ישנה כלום. זה ייצא 3-3-1 וה1 הזה לא קשור, פשוט לזה עם ההצבעה הכפולה לא היה מה לעשות עם הקול הנוסף. כך ש.. זה הכוח הדפוק(כפול) הזה לא עוזר בכלל.

תאר לך שיש יותר משתי אופציות להדחה

ואז יש למי שקיבל את הכח הכפול (נקרא לו ג') אינטרס להדיח את א' אבל הוא לא משוכנע שזה יצליח והוא חושש שאם הוא לא מהמר על ב' יש מצב שהמודח יהיה הוא עצמו (ג'), במקרה כזה הוא מנצל את כוחו הכפול ומצביע גם על א' וגם על ב' ומפחית את הסיכוי שלו עצמו להיות המודח. מסובך? אולי, אבל זה הרעיון האסטרטגי שמאחורי הכח הכפול.

דרדן

New member
סיבכת את העולם זה לא מועיל בגרוש

מילא היו עושים מותר להצביא לאותו מתמודד אז היה בסדר.

LiRs Lullaby

New member
מה הקשר?

מה, אסור לאנשים להעביר ביקורת על התכנית ואם יש, חס וחלילה, פאקים שקשה להתעלם מהם - אז תאמר לא לצפות בתכנית? די כבר! אני אמשיך לציין את כל הבעיות, הפיקשושים והטעויות של התכנית, עד שמישהו בערוץ 10 יקשיב, וישנה משהו להבא. אני גם מאוד מקווה שהם עוברים מדי פעם בפורומים ובטוקבקים כדי לראות מה חושבים הצופים, ואם תהיה עונה שנייה הם יוכלו לתקן. זה יפה שאתה אוהב את התכנית ורוצה שהיא תצליח, אבל תתפלא - זה גם האינטרס שלי (ולא בתור עובדת הפקה, כי אני לא, אבל בתור צופה שנהנית מהתכנית), ומה לעשות שלא הכל מושי-מושלם בתכנית ואי אפשר פשוט לסגוד ולומר שהכל בה טוב ויפה.

../images/Emo45.gif יפה אמרת

די לסתימת פיות. אני צופה, אני נהנת ואני חושבת שיש מקום לשיפור, אה ואני גם.........(רגע תשבו שניה)...... עושה השוואות להשרדות המקורי

דרדן

New member
צודק זה חרטא זה סתם שטיות במיץ קקה

ערוץ 10 האלה כלום לא יכולים לעשות טוב.

עוגיה12

New member
זה כדי שאם כל אחד מצביע למישו אחר ואין מישו ש

יש לו יותר מקול אחד אז חייב לפחות אחד כדי להעיף מישו.

למעלה