שאלות קטנות ונצל"שים

Omer Kun

New member
שאלה קצת מוזרה

מישהו מכם, היה אתמול בבית חולים עם MP3 ואז אישה אחת שאלה אותו עם הוא שומע יפנית? XD (מצטער עם זה ספאם, פשוט רציתי לדעת... כי זאת אמא שלי... XD)

oracle

New member
../images/Emo153.gif אייקון? מה? מתי?

אז מי בא בסוף לאייקון? http://promo.icon.org.il/heb/ ובאיזה ימים? אני בטוח אהיה שם ביום רביעי, ויש סיכוי גדול שגם ביום חמישי~~ מה איתכם?

אויXDD

אמרת לי קודם במסנג'ר^^; אלינה-צ'אן אמרה שהיא מכירה מישהו בשם יוני (נראלי) מנארוטו פאן שהיה אתמול בהלוייה אבל לא בבית חולים@_@ אני לא חושבת שאני מכירה מישהו שהיה אתמול בבית חולים שאוהב מוזיקה יפניתXD; גומנה^^;

sonaku

New member
ב..10. איזה יום זה יוצא?^^;

ברביעי אני עם המשפחה בנחלת בינימין,אולי אני אגרור אותם XD אבל אני מפחדת שסבא יקבל התקף לב..@@;

oracle

New member
אני יודעת...

פשוט רציתי לברר אם יש כאלו שיגיעו לאייקון בימים נוספים, חוץ ממפגש הפורום =[

GBAR183

New member
זאת ים. בית חולים או גהה? ^^;

אני מכירה מישהו בגהה (כן מאושפז -_-) ששומע דיר אנ גריי וX JAPAN וכו'~ D:

הילד\ה לא היה\הייתה מאושפז\ת... =|

הוא\יא סתם ישב\ה שם...^^' וכן אמא שלי לא זיהתה אם זה בן או בת כי היה לו שיער ארוך... {זה עומר מהמחשב של בנדודו...)

sonaku

New member
אבל זה היה בגהה? ס.ס

שיער ארוך..ממ..לא,לא נראה לי. וזה בכלל לא בטוח שהוא שמע משהו ביפנית אלא אם כן הוא ענה לאמאשלך ואמר ''כן!'' D::

Omer Kun

New member
כן, הוא אמר לאמא שלי "כן"

ונראה שזה משהו ששומע את איי אוטסקה או את איומי המאסאקי כי אמא שלי אמרה שהיא חושבת שזו גם אותה הזמרת...

Omer Kun

New member
בטח מגניבה... -.-

אמא: זה יפנית? ילד\ה: כן! איך ידעת?! O_O אמא: זה רודף אחרי! X_X -.-...

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo32.gifנהנהנה...../images/Emo67.gif

איזה כייף לי היום אני הולכת לאוטאקו בתל אביב... אני אלך ברכבת~;~ V (למי שלא הבין..אישה עם טיקה על הראש) שרשור אוף לסוכות

מ א י י ק

New member
../images/Emo32.gifלימים ראשון עד שלישי../images/Emo13.gif

+
כל מה שלא קשור למוזיקה יפנית לפה
מה שקשור לשרשר למקומות המתאימים

dinora12

New member
../images/Emo210.gifהייתי היום באוטאקו..

שבתל אביב-מאוכזבת קניתי דיסקים אבל הרוב בהם הם קולות רקע אבל של צובסה כורינקל הקולות רקע טובים! יש ממש קצת שירים וחבל:( נו טוב אבל סכ"ה הם דיסקים די נחמדים והמוזיה יכולה לשמש לכל מיני דברים אחרים אז אין לי מה להתלונן..

למעלה