שאלות קטנות

Shaby Sababy

New member
טמיירה גריי.

תגידו, הצליח לה עם הדיסק? כי לא שומעים עלייה כ"כ. ממש אהבתי את הביצועים שלה. היא מעולה. וגם הדיסק שלה לא רע בכלל

שימר

New member
rock star inxs-שירים

הי לכולם, עכשיו סוף סוף אני יודעת שאני שואלת בפורום הנכון... רציתי לדעת אם למישהו יש את השירים מהתוכנית, או קישור למקום שבו אפשר להוריד את השירים חוץ מהאתר הרשמי כי שם כל שיר עולה בערך דולר... תודה מראש לכולם ושנה טובה

לירן 22

New member
שלום

לפני כמה ימים שמעתי ממישו ששרו בתוכנית את השיר Unbreak My Heart! האם זה נכון? אם כן אתם יכולים בבקשה להגיד לי מי שר את השיר? כי אני רוצה לשמוע את השיר בגירסא שלא של טוני ברקסטון! תודה מראש למי שיוכל לעזור לי

The Charmed Boy

New member
american idol, season 3

אני חושב שזו עונה 3... מתי שאנסטסיה (זאת שנשמעת כמו מייסי גריי) זכתה אחת המתמודדות, האוואי-ית, קטנה חמודה כזו... שיער חום כהה מטולטל.... מישהו יודע איך קוראים לה? אם תראו תמונה (לא יודע איפה לחפש) אני אדע אם זאת היא. קיצר מה שאני צריך זה פרטים עליה! תודה מראש!!!

Juliann

New member
יש ב IDF..... =>

http://idolforums.com/index.php?showtopic=358680 אמורים להיות כאן ה MP3 של כל השנה אבל אני לא יודעת אם הלינקים עדיין עובדים... תנסה. ואם לא, שיעולאימיולקאזאהשיעול....

SHTRUDIDI

New member
פנטזיה זכתה

לגביי ההוואית החמודה-ג'סמין טריאס (מקום שלישי) היא מהוואי ודיאנה דיגארמו (מקום שני) נבחנה בהוואי אבל אין לאף אחת מהן שיער מתולתל. חפש תמונות באתר של אמריקן איידול ואולי תמצא גם עוד פרטים עליה.

Juliann

New member
אולי אתה מתכוון לקמיל ולאסקו?

היא הוואית והיא מתולתלת...

SHTRUDIDI

New member
גם אני לא, הייתה סוזי וולקה או ולטה

משהו כזה...עם שיער מתולתל וגדול, קצת כמו של נדיה.

Fairywitch

New member
גם כזו אני לא זוכרת.

אני זוכרת ג'ניפר האדסון עם שיער כזה...

Juliann

New member
לוסי לא היתה אבל היתה סוזי וולקה.

היא שרה את UNBREAK MY HEART ואת I WILL SURVIVE.

Fairywitch

New member
מאיפה הבאתי לוסי?../images/Emo122.gif

פדיחות
בכל אופן- היא הייתה בטופ 12?

Fairywitch

New member
ואני יודעת מאיפה הבאתי לוסי../images/Emo6.gif

מרוב גלישה בפורום זינה... (לשחקנית קוראים לוסי)

Fairywitch

New member
וואללה, מצאתי../images/Emo13.gif

הנה היא
אבל היא לא הייתה בטופ 12.

14מתן

New member
אמממ.... היה איזה אחד שאמר שהוא

קרוב משפחה של טוני ברקסטון ושר את השיר הזה אבל לא הייתי ממליץ לשמוע את זה

למעלה