שאלות שלא מצריכות פתיחת שרשור חדש,

torivalo

New member
קבלו!!!

______66666_________99999_____ ____6______66____99______9____ ___6_________6__9_________9___ ___6__________69__________9___ ____6_______6____9_______9____ _____6____6________9____9_____ ______6_6____________9_9______ ______66______________99______ ____6___6____________9___9____ __6______6__________9______9__ _6666666666666699999999999999_ ___________6______9___________ ____________6____9____________ _____________6__9_____________ ______________69______________

שאלה דחופה!!!כנסו=)

היי, אני ממש מצטערת שאני נדחפת ככה אבל יש לי שאלה מאוד חשובה! לא מצאתי שום מקום אחר לשאול אותה חוץ מכאן! חברה שלי אמרה לי שהיה איזה פיסטיבל גדול בארץ ויגיעו הרבה להקות רוק ומאטל מחו''ל (לא זוכרת שמות אבל מטליקה אחת מהם) היא לא בטוחה אבל אולי הים גם יגיעו אם מישהו יודע על זה משהו בבקשה תגיבו! תודה אה...אגב אני סופי, קוראת סמויה! נ.ב. הפינה עם פירוש שירים של וילה הייתה מעולה ומעניינת (פעם) אם תוכלו לשחזר אני ישמח תודה
ועוד פעם סליחה...

5ifi

New member
לא שידוע לי...לפחות.

תשאלי את חברה שלך איפה היא שמעה על זה... אולי זה יעזור. ו..היי סופי...

Wrath Within

New member
אני שמעתי שמטאליקה מגיעים../images/Emo11.gif

אבל...אני לא אאמין עד שלא אראה בעיניים
והממ, יכול להיות שתגיע עוד להקת רוק\מטאל מוכרת שתחמם אותם, אבל אני לא יודעת איזה...

יש מצב שאת מדברת על האנת'ם פסטיבל../images/Emo71.gif

ב-14.8? בכל אופן, אם זה זה, HIM ומטאליקה לא יהיו שם.. את יכולה לקרוא פה על הפסטיבל: http://www.anthemmetalfest.com/ לפי מה ששמעתי ישמצב שמטאליקה יגיעו בנפרד..

5ifi

New member
נהדרת...../images/Emo6.gif

ממש שיעמם לך, הא? אבל זה מגניב...

Rose131

New member
../images/Emo41.gifשאלות שלא מצריכות פתיחת שרשור חדש,../images/Emo41.gif

אבל לא היה לאן לנצל"ש.

just orka

New member
../images/Emo41.gifשאלה לגבי הדיוידי החדש ../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

החדש יחסית.. לפי מה שראיתי באמזון זה "Audio CD" זה פשוט דיסק עם שירים לייב בהופעה או גם דיסק דיוידי שאשכרה רואים אותה?

Fully Alive

New member
../images/Emo85.gifהDVD החדש מכיל דיסק שממש רואים את

ההופעה ו דיסק שבו את יכולה לשמוע את אותה ההופעה בהקלטה באיכות מצוינת

למעלה