שאלות שמחפשות תשובה...

Shlosi

New member
שיפוץ גיטרה

שלום, יש לי גיבסון לס פול סטודיו בת חודשיים וחצי בערך בצבע סאן-ברסט. אני שוקל להוסיף לה גשר, שאני לא יודע איך קוראים לו, אבל לאנגוס מacdc יש כזה. תמונה- http://www.gibson.com/Products/GibsonElectric/Gibson%20Electric%20Guitars/SG%20Specials/Angus%20Young%20Signature/ אני רוצה לדעת מה ההשלכות של זה- מבחינת צליל, פגיעה בגיטרה- כי מטבע הדברים צריך לקדוח בגיטרה, מבחינה ויזואלית, ומחיר. אם מישהו יודע ויעזור לי אני אודה לו מקרב ליבי. תודה רבה.

מישהו מכיר את המורה חיים פנירי?

הוא מלמד פיתוח קול בגבעתיים ושמעתי שממש יקר.. מישהו יודע עליו משהו? האם הוא טוב וכו'... תודה!

ע ר ן5

New member
שאלה

איך אפשר לשלוח שיר שכתבתי והקטלתי כבר לרדיו כלשהוא ולנסות שיקבלו את השיר וישמיעו אותו? תודה=]

itamar drum

New member
היזדמנות חד פעמית

למכירה קונטיינר 12 מטר+יחידת שירותים באורך מטר וחצי,חצי מהקונטיינר הוא חדר אקוסטי ממוזג ועם שטיח מקיר לקיר,החצי השני הוא מישרד עם נישות מגבס פינת קפה וכ'ו. הקונטיינר במצב מצוין ומושקע מאוד שווה לראות... לפרטים נוספים איתמר 0522436620

Outwit

New member
לימודי תופים-

מתופף מקצועי מלמד בסטודיו שבביתו \בבית התלמיד ! צרו קשר - לירוי 0546821116

dw3

New member
מחפשים קלידן דחוף!

להקה לפני הופעות, חומר מוקלט מחפשים בנרות קלידן/ית מוכשר. גילאים מעל 20 בבקשה. בגדול הסגנון הוא רוק- לפרטים, וכמובן לדמואים לפנות לסיון- 054-5754740.

yariv v v

New member
תשובה לערן ---

שיר לרדיו - ראשית, השיר המוקלט,בהנחה שהוקלט באולפן מקצועי או באולפן ביתי עם ציוד איכותי ברמה גבוהה, צריך (ורצוי) שיעבור מיקס ומאסטרינג ע"י מישהו שמתמצא בתחום,כדי שיהיה מותאם להשמעה ברדיו.הקלטת גיטרה אקוסטית עם מיקרופון פלסטיק של מחשב,דרך אגב---לא עונה על הקריטריונים
אחרי שהשיר מוכן צריך לשכפל אותו ב כ 200 (לפחות) עותקים, כדי שבבוא העת יישלח לכל תחנות הרדיו--ולשלוח עותק אחד לכל תחנה זה מ-מ-ש לא מספיק. רצוי אפילו לקחת יחצ"ן שיעשה את עבודת ההפצה לתחנות רדיו, אבל אפשר גם לבד, רק שזה מצריך הרבה עבודה. לדיסק ששולחים רצוי לצרף דף ובו קצת פרטים על עצמכם וכיו"ב בשביל האווירה.על גב הדיסק צריכים להופיע כל הפרטים הרלוונטיים: מי כתב,מי הלחין, מי ניגן ומי עשה קולות רקע (קרדיטים,יענו). משך השיר, מילותיו, איפה הוקלט ומילות תודה לשכנים שגילו התחשבות על זה שהתחרעת על הגיטרה החשמלית ב 12 בלילה,וניגנת את אותו הקטע 45 פעמים.בקיצור--כל התודות לעוסקים במלאכה, ופרטים רלוונטיים אחרים. עלויות - שיכפול דיסק עולה בערך 6 ש"ח לעותק, כאשר עיצוב עטיפה מינימלי יעלה עוד איזה 300 שקל.יחצ"ן ייקח בערך 2500 ש"ח, אבל אל תתפוס אותי במילה. זה ממש על קצה המזלג. שיהי לך בהצלחה.תוצאות חיוביות דרך אגב----ממש לא מובטחות. אז רק שתתכונן: הבאסה כלולה במחיר.

ע ר ן5

New member
חחח הבנתי אותך....

אני חשבתי יותר בסגנון של להקליט עם המיקרופון פלסטיק ולנסות לראות אם השיר מוצא חן בעינים ואז ללכת ולהקליט.... דרך אגב אני מברר לחבר, ואני רואה בטלוזיה וברדיו שירים מזה מסיריחים...והשירים שלו מזה יפיםם...כאילו מלאא אנשיםם אוהבים אותםםם בשכבה שליי אבל זה נראה לי מסובך מדי אבל תודה בכל זאתת=]

yariv v v

New member
לערן---

צריך להפריד בין שני הדברים : אם אתה מדבר על שירים מוצלחים (מלים ולחן) לעומת שירים מעאפנים זה דבר אחד...ואם אתה מדבר על איכות הקלטה וביצוע זה דבר אחר. יכול להיות שיר זבל (לדעתך) אבל שהוקלט באולפן כמו שצריך...אז הוא יהיה באיכות סאונד טובה. זה כמובן לא עושה אותו לשיר טוב. אני מוכן לעזור בהכנת פלייבק אחד ללא תשלום.

ttg

New member
הוא נחשב לטוב

יצא לי לראות אותו בעבודה. מורה מה"נחשבים" בארץ ולכן הוא גם עולה בהתאם.

למעלה