שאלות שמחפשות תשובה

foofi

New member
../images/Emo41.gif אמ אני צריכה עזרה די דחופה...../images/Emo4.gif

אני לא יודעת אם מותר אצלכם בפורום, אבל אני כבר די מיואשת.
חיפשתי בכל מקום. אני מחפשת את האקורדים של השיר תפילות הילדים של ריקי גל. אם למישהו יש, בבקשה בבקשה, זה ממה חשוב לי. תודה תודה!

goldolhol

New member
צריך עזרה דחוף דחוף!!!

אני שחקן ובקרוב אני מתחיל להופיע בהצגת יחיד בקניונים, גני ילדים ומתנסים. יש לי שאלה: איזה ציו הגברה אני צריך?אני צריך משהו שישמעו אותי טוב וגם את המוסיקה מהדיסק. אני יודע שיש כאלה ששמגיעים עם טייפ ביתי, מיקרופון ומין בוקסה גדולה כזו. אין לי מושג. כוונו אוטתי בבקשה ואם אתם תחת איזה קטגטריה לחפש את זה ביד שניה אודה לכם. אני מחפש משהו לא יקר.

chyloom

New member
לכל מי שהעביר אי פעם הפעלה קבוצתית ../images/Emo166.gif

אני עובדת עם אנשים שחולים במחלה פסיכיאטרית, ומעבירה קבוצת קצב טיפולית, עם כלי הקשה מאוד מאוד מגוונים וגם עם "צעצועים" שעושים הרבה רעש וקצב. כ-מ-ו-ב-ן,משתמשת גם בתופים (דג'מבה ,דרבוקות וכו'). רציתי להעשיר את עולם ההפעלות שלי, ורציתי "טיפים" לפעילויות או יותר נכון רעיונות להפעלה קבוצתית. אני אעריך כל רעיון. שום דבר לא טיפשי מידי! תודה רבה רבה!!! (אני מרפאה בעיסוק וגם מוסיקאית)

lady parket

New member
תרגילי שחרור והרפייה לפני פיתוח קול

אשמח לתרגילים לשחרור, במצבים של סטרס וסערה......חשובה לי מאד ההתכנסות לריכוז הרפייה............. רגיעה......... הכוונה לתרגילים קבועים יומיומיים למודעים שביניכם- מחפשת גם תרגילים ליציבה נכונה, נשימות. שבוע נפלא.

ttg

New member
חפש מוצרים תחת השם "בידורית" שהם

ציוד הגברה נייד למופעים בדיוק בסדר גודל עליו אתה מדבר. לא גדולים מדי ומספקים טייפ/דיסק, כניסת מיקרופון מוגברת ומגבר/רמקול.

למעלה