שאלות שמחפשות תשובה

מקסימה1

New member
מחפשת מורה לפיתוח קול

לעבודה על פרוייקט חד פעמי, שיר שאני מקליטה. איפה אני יכולה לשאול? כלומר, ממי אני יכולה לקבל המלצות...

LOVE MY NAME

New member
מה אתם מציעים

לשתות/ לאכול על מנת שהקול יהיה צלול ונקי? שמעתי פעם שלשתות ביצה חיה מועיל, שמעתם על זה?

גליושע

New member
לכל הזמרות למיניהן,

יש לי שאלה. נכון בשיר איירוניק של אלאניס מוריסט (וסביר להניח שבעוד שירים אחרים...), יש קטעים שהיא "עולה" בצורה... מעניינתXD בקול? לדוגמה בשורה he picked up his suitcase, אז איך שהיא עולה במילה suitcase (בבקשה רגע, למי שיש את השיר, תבדקו...). איך היא עושה את זה? מה היא עושה בגרון? מקווה שלא הייתי מבולבלת מדי. הקדישו דקה מזמנכם! זה חשוב. תודה

Sensimilia

New member
שלום לכולם. באתי לחפש הכוונה....

היי, יש פה חובב גיטרה, שמחפש לפתח את הנגינה בחשמלית. הבנתי שקיים מכשיר כלשהו-איזה תוסף שניתן לחבר למגבר בשביל אפקטים מגניבים... אם יש עוד דברים מומלצים בשביל שהחוויה תהיה משו משו, אז בכיף... ומזה אקוולייזר? תודה וחג פסח שמייח

tigerleopard333

New member
פסנתר

שלום לכולם למי שעוד לא יודע אני מנגן על פסנתר כבר 9 שנים וכשעברתי מאורגן לפסנתר (לפני שבע שנים) ההורים שלי קנו לי פסנתר לא רע קצת ישן באותה תקופה המצב הכלכלי בבית לא היה משהו (תודה לאל היום כבר המצב טוב)אז ככה שההורים שלי לא חשבו על זה שהנגינה על פסנתר באמת הולכת ליהיות חלק ממני כך שהם קנו פסנתר לא רע (סביר) ומחיר זול מאוד (של 2500)ובאמת יצא במזל שקנינו את הפסנתר מאנשים שלא ידעו מה הם מוכרים (כי הפסנתר הזה שווה לפחות 4000) עכשיו לקנות פסנתר חדש (זה סיפור של 10000ש"ח)ואין לי את זה כרגע מעניין אותי לדעת איך אני יכול לפשר אותו לשפץ אותו (אני מוכן להשקיע עד 1500ש"ח בשיפוצים שלו) אם מישהו מבין בזה שייעץ לי ויעזור להחליט מה אני יעשה בסופו של דבר

Nadau

New member
שאלה מסקרנות

איפה וכמה יעלה לי להקליט שיר באולפן הקלטות? אני מנגן ושר נגיד עם חבר משהו אבל מחיר ממוצע משהו שישמע טוב.... שילד בן 15 יוכל להתמודד איתו חח לא שאני אקליט נראה לי סתם מתעניין... תודה =]

רון ידידיה

משהו שמע עליו? אמרו לי שהוא מגיע במאי לקונצרטים בארץ ושהוא ממש מעולה! משהו יודע קצת יותר פרטים? שווה לא שווה? תודה ויום טוב!!!

maorkn

New member
Behringer uf100 ULTRA FLANGER

מישהו מכיר את הפדל ויכול לחוות עליו דעה?

../images/Emo53.gifשאלה לסקסופוניסטים...

איך עושים בסקסופון אלט לה נמוך????? אפילו אם זה קצת קשה להסביר תנסו בבקשה...
תודה! עידן!

Shards

New member
נסה לחסום את חצי פעמון עם הרגל

אמרת בעצמך שקשה להסביר תעשה ניסויים

ttg

New member
לא הייתי קונה פסנתר חדש.

לעומת כלים אחרים, מדובר בכלי ממש לא נייד :). בד"כ בקונצרטים אתה תגיע לפסנתרים אחרים (בד"כ כנף) שהמכניקה בהם שונה. הייתי מזמין מכוון (שגם משפץ פסנתרים כחלק מתפקידו). דואג שהפסנתר ישמע טוב וזהו. אם בא לך להתאמן על פסנתרים מוצלחים יותר אני מאמין שבכל שלב לימודי תוכל לקבל גישה לפסנתר - - בקונסרבטוריונים יש לא מעט פסנתרים זמינים שניתן "לשבת" עליהם לא מעט זמן. - בביה"ס למוזיקה ומגמות המוזיקה בארץ יש פסנתרים... - כמובן באקדמיות למוזיקה. לסיכום פסנתר בינוני בבית הוא בד"כ אתגר. רק צריך לדאוג שיהיה במצב תקין. (מכוון, עם כל המיתרים ומכניקה שעובדת נכון)

tigerleopard333

New member
.....

אני גם מתאמן ומופיע עם פסנתרים יותר טובים גם פסנתרי כנף(כמו שאמרת) אבל עדיין זאת הרגשה אחרת שיש לך באמת פסנתר שכיף לנגן עליו בבית אני אף פעם לא ניסיתי לשפץ או לשדרג את הפסנתר שלי כי למרות שהוא ישן קיבלתי אותו במצב באמת טוב(ביחס למה שהוא) שיפוץ החלפת מיתרים וכל מה שעוד אפשר לעשות באמת יכולים לשפר את איכות הפסנתר? אני שואל כי שוב אף פעם לא התעסקתי בעניין

ttg

New member
כן... ולא

פסנתר רוסי ישמע פסנתר רוסי. אני אספר לך סיפור. רכשתי לעצמי באס. שמאלית (מה לעשות אני כזה..) פשוטה ובינונית. הגיטרה לא נשמעת טוב. מדי פעם אני מחליף מיתרים. יש תקופה בהם המיתרים נותנים לה צליל ממש מהנה. אבל, הוא באס פשוטה סינית... אותו דבר לגבי פסנתרים רק שבפסנתר לא ממש מחליפים מיתרים. כיוון ותחזוקה נכונה ייתן לפסנתר תקופה שיהיה כיף לנגן עליו. מלבד זה ל "משפצים" פסנתר לשפר איתו. רק לתחזק אותו ולהביא אותו לפוטנציאל שלו. עם הגוף שלו , חלל התהודה, הפטישים או מה שזה לא יהיה לא טובים לא ישנה כלום. לא יודע לגבי שיפוצים אבל האם כיוונת אותו מאז שהוא הגיע אליך?!? :)

חסוי3344

New member
...

כבר שבע שנים שלא כיוונתי אותו מכיוון ששמעתי שבגלל שהוא ישן ובגלל שהמיתרים ישנים אם יתחילו להזיז אותם אז אני יצטרך להביא כוון כל כמה חודשים . עוד לא יצא לי לאמת את הטענה הזאת (וגם אני לא רוצה לשאול כוון שיש לו אינטרס לכוון לי את הפסנתר ושאני יצטרך אותו כמה שיותר פעמים )אני אשמח אם יאמת את העניין ובנוסף בפסנתר שלי אין חריגות הוא מכוון (למרות שעברו שבע שנים) אבל בכל זאת עם הזמן המיתרים זזו (אך כולם זזו ביחד)כך שזה לא מפריע למרווחים

ttg

New member
"מולטי-אפקט"

שלום רב, - הנגינה בחשמלית לא "תתפתח" ע"י מכשיר כלשהו :)... - אקולייזר ("מאזן") הוא פונקציה שמאפשרת לעסוק לטפל בתדרים בצליל נתון (לדוגמא להוסיף גבוהים, להוריד נמוכים וכדומה). - מולטי אפקטים הם צעצועים נחמדים. לא מעט מהם גם "מדמים" מגברי גיטרה וכך את זוכה "לנגן" על מגבר גיטרה יקר. כמובן שהם לא תמיד מקבילים לדבר האמיתי. עדיין מרבית הגיטריסטים יוצרים לעצמם "משטח אפקטים" עליו הם שמים פדאלים עצמאיים ומשתמשים במגברים יקרים ומובחרים. הנה מספר מולטי אפקטים - http://www.halilit.co.il/index.php?action=reclist&subcat_id=23&cat_id=2 (בדוק את הבלק בוקס שלפי דעתי תאפשר לך גם פוקנציות עתידיות יותר מאשר מולטי אפקט). יש גם את זום ה"בינוניים". http://www.samsontech.com/products/productpage.cfm?prodID=1695&brandID=4 וכמובן גם Behringer במשחק ועוד חברות. ויש חברות שיצרו לעצמן שם כמו Line6... אני הייתי מחפש פדל חמוד וזהו :)

ttg

New member
לא מבין מה הבעיה...

היא פשוט משחררת את המילה. מגיעה לאיזור פלצטי יותר. זה הפקת צליל. היא כבר אז הייתה מוכשרת ויצא טייק כזה. אבל אין פה טכניקה מיוחדת רק יכולת ווקאלית. ... :)

jazza

New member
תלוי

איזה סגנון את מחפשת? קלאסי , ג'אז, מוסיקה קלה...?! איזה אזור את גרה? ומה הסכום שאת מוכנה לשלם !?

yafyufit7

New member
אני יכולה להמליץ לך

אני יכולה להמליץ על על מורה מעולה מחיפה... במקרה הוא גם המורה שלי! השאלה היא איפה את גרה? אני מכירה גם מורה מקסימה שגרה בתל אביב.

למעלה