שאלות
שאלות
שאלות

groovachick

New member
../images/Emo27.gifשתי שאלות..../images/Emo37.gif

1. יש איזשהו קשר מיוחד בין קרן ל
[צפרדעים]? אני רואה בכל מיני מקומות שהיא מוסיפה צפרדעים למכתבים\הודעות שלה וקראתי כאן שיש אנשים שהביאו לה צפרדעים בכל מיני דרכים כמתנה.. יש קשר? חח
2. זה רק אני שמתי לב או שעוד אנשים ראו את זה ואולי בכלל כבר דנו בעניין הזה שלקרן יש משהו עם הכפלות מילים? כמה דוגמאות: בשיר "נובמבר"-
בלונים בלונים
עננים עננים בשיר "לרוץ לרוץ"-
לרוץ לרוץ
מתנצל מתנצל
דיכאון דיכאון
חברים חברים בשיר "רכבת באירופה"-
בלגאן בלגאן [מופיע פעמיים]
פיצוצים פיצוצים
הרחובות רחובות
לנסוע לנסוע [מופיע כמה פעמים]
חלומות חלומות בשיר "עוד יום"-
עוד יום, עוד יום [פעמיים]
כל יום, כל יום
אור יום, אור יום אולי שכחתי חלק או שיש עוד, אבל אני מאמינה שהבנתם תעיקרון. מישהו יודע אם יש סיבה להכפלות מילים האלה
תודה מראש..

4mor4

New member
יש לי שאלה- אולי מישהו יודע...

אם קרן נכנסת לעיתים קרובות למסרים שלה...?

4mor4

New member
שאלה...

לקרן יש עוד אימייל חוץ מהמסרים בתפוז, שידוע לכם עליו?

יש לה אוסף צפרדעים...

כל אחד והשגעונות שלו.. ובקשר להכפלות מילים, אני חושבת שיש בזה משהו ילדותי... ואפשר לראות שבשירים היותר רציניים, לפחות רציניים בעיניי אין הכפלות מילים... ואם כבר הגיגים קטנים.. שמת לב כמה פעמים חוזרת המילה בלגאן בדיסק?

זה מגיע אליי ואליה...

אבל אני לא קוראת את ההודעות, רק מעדכנת אותה כשיש הודעות.

אתה יכול לדבר איתה בהופעה

בשבוע הבא... או להעביר לה מכתב בהופעה.. אם אתה לא מגיע אפשר להעביר דרכי.. זה לא בעיה..

4mor4

New member
סבבה...

תודה רבה...(דרך אגב אני בת...) שוב, תודה..:)

groovachick

New member
כן...

שמתי
באמת כשחשבתי על איזה שירים יש הכפלות מילים אז לא חשבתי על שירים כמו "שיהיה לנו בית", "שוכחת אותך" וכדומה.. ישר חשבתי על השירים השמחים והקופצניים יותר כמו "לרוץ לרוץ" ו"רכבת באירופה".. ב"עוד יום" יש הכפלות מילים, אבל.. הוא לא שיר קופצני.. מעניין..

לא קשור לקופצני..

עוד יום יותר ילדותי, פחות בוגר לדעתי לפחות ולכן יש בו הכפלות מילים

groovachick

New member
טוב...

פחות בוגר?! אולי.. אף פעם לא חשבתי על צורה בדרך של פחות בוגר.. ננסה, אולי אכן הוא פחות בוגר..

Rachel47

New member
השירים הילדותיים והשירים ../images/Emo15.gif

הרציניים זה חלק מדיון שהיה לנו על רצה הביתה
אני גם חושבת שאולי יש בזה משו טיפה שובב וילדותי.. ויש לזה עוד צדדים..שמבטאים את ההשפעות שהיא סופגת מכל מיני תחומים שהיא עוסקת בהם (מחזות זמר למשל) הכפלת מילי שליטע

קוראים לזה תסמונת "עזאם,עזאם" ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חברה שלי והשטויות שלה, ענק .

למעלה