שאלות
תמונות
עדכונים

../images/Emo41.gifשאלות../images/Emo41.gifתמונות../images/Emo41.gifעדכונים../images/Emo41.gif

כל השאלות, הידיעות, התמונות, הפאפרצי והעדכונים לכאן
סוף שבוע מדהים שיהיה לכולנו

דייויד בקאהם צבע לעוד יותר בלונד../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

ממה שהיה לו
לא אהבתי

אנג'לינה ג'ולי מכריזה../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

אנג'לינה ג'ולי הכריזה על הקמתו של הארגון החדש בוושינגטון העיר שיקרא Global Action for Children (GAC) בכנס ביום שלישי מול העיתונות. דבריה של אנג'לינה בכנס
"המספרים הקשורים בבעיה מתנדנדים. זה מדהים ונראה שמשקל הבעיה נותן הרבה תירוצים לבטלה כאן. בדרכים רבות זה עדיף לחשוב על הילדים האלה כאחד אחד, כל אחד ראוי לאכפתיות ולתשומת הלב שלנו, כולם בעלי ערך שווה, וכולם מהווים מבחן למי ינצח ויכריע, הצדק או החוסר צדק"
הארגון הנ"ל הוא ארגון לא מפלגתי וסנגורי שמתמקד בהפרשות לקרן כ-2.5 מיליארד דולר בשנה מהממשלה של ארה"ב בשביל תוכנית שתומכת ביתומים וילדים רגישים. בנוסף לאחרונה היו שמועות נוספות לגבי אנג'לינה ג'ולי והפעם שהיא חולה במחלה סופנית שעומדת להביא למותה. דבר שאני אישית לא רואה לנכון להאמין לו. הם טוענים זאת בגלל שאנג'לינה חיוורת ורזה מדי לאחרונה, למרות שאני בדעה שזה בגלל מותה של אמה לאחרונה, דבר שלא קל להתמודד איתו ולא נעלם לאחר חודש. רק בריאות ושתמשיך במעשים המדהימים שהיא עושה למען האומה
(שבעניין הזה בלבד אני מעריצה אותה מאוד!!)

אנג'לינה חולה מתוך נשיונל אנקווירר../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

הנשיונל אנקווירר פירסם את הידיעה בעמוד הראשי של העיתון על כך שאנג'לינה ג'ולי חולה במחלה סופנית. אלה הם כמובן רק שמועות ונקווה שהן חסרות תוכן ושקריות!!
בעיתון הם טוענים לכך שאנג'לינה מאבדת את שיערה, רועדת כל הזמן ועוד משהו שלא הבנתי..

אני לא מבינה איך אומרים../images/Emo39.gif../images/Emo108.gif

שהיא אחת הנשים היפות בעולם אם לא הכי יפה, לדעתי היא נראת פה ממש זוועתי

matron

New member
כן.. בפורום שלה דיברו על זה...

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=712&msgid=97800750 זו לא נראת לי מחלה סופנית, אני חושבת שהיא תעבור את זה...

לפמלה עדיין יש את זה?../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

מה אתם חושבים
תמונות של פמלה אנדרסון לבושה בבגד ים שגרם לה להתפרסם במשמר המפרץ(אולי לפרסומת, מהאתר שזה פורסם לא בטוחים לגבי הסט). מה אתם חושבים, היא עדיין פצצה
כמו שהייתה

אין ספק שהיא נראת מצויין לגילה..

אבל היא לא
בעיניי.. יש לה את המראה הפלייבוי הזה .. לא מתה על זה

למעלה