שאלו אותי שאלה..

../images/Emo41.gif שאלו אותי שאלה..../images/Emo53.gif

למה בכלל אני מעדכן בלוג? למה אני צריך את זה? מה אתם הייתם עונים? השאלה המקורית - האתר שלך מגניב אבל, מה? הקטע שלך לרשום לנו את החיים האישיים שלך מה אתה בכיתה ב? שי !
 

0רחלי

New member
זה מה שאני עונה...

לאנשים ששואלים אותי שאלות מוזרות כמו בשביל מה יש לי אתר או למה אני כותבת בלוג: אני עושה את זה בשביל הכיף! מאותה סיבה שאנשים יוצאים לטיולים או הולכים לרקוד או מציירים או רואים כדורגל או עוסקים בכל תחביב אחר. זה התחביב שלי - וזה עושה לי כיף!
 

איה@

New member
אני כותבת בבלוג שלי כי: ../images/Emo26.gif

כי: יש לי מחשבות, שחולפות להן בראש - ולא תמיד יש למי להגיד אותן..... כי: זה גורם לי לחשוב ו"להתדיין" עם עצמי, ועושה לי סדר בראש. כי: זו אחת מהדרכים שלי לתקשר עם העולם. כי: זו דרך לבטא את עצמי. כי: זה המקום לכתוב את דעתי - ואף אחד לא מתווכח איתי וקוטע את דברי..... כי: זו פיסת ההיסטוריה הקטנה שלי. כי: דרך הבלוג שלי פגשתי הרבה חברים חדשים שאני מאד מאד! אוהבת. כי: אני נהנית מזה מאד.
איה.
 
למעלה