שאלת דמיון שקשורה לליאל..

../images/Emo41.gifשאלת דמיון שקשורה לליאל..../images/Emo6.gif

נגיד ש... ליאל לא הייתה זמרת.
מה הייתן מעדיפות? 1.שליאל תהיה דוגמנית. 2.שליאל תהיה מנחה בערוץ הילדים. 3.שליאל תהיה מנחה בערוץ M.T.V. 4.שליאל תהיה המדריכה שלכן בצופים
נו,תפעילו את הדמיון שלכן
ואתן יכולות גם לחשוב על משהו אחר...

Amy 4 Ever

New member
כמה טוב להגשים משאלה../images/Emo8.gif

אם היא לא היתה זמרת אז...ממ...הייתי מעדיפה שליאל תיהיה המזריכה שלי בצופיםD:

4!!!!!!!

איזה חמודה היא בטח במדי צופים^.^ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... אוהבתותך

תשובה!

הייתי רוצה שתהייה מדריכה שלי בצופים אחרי זה תפתח קרירה של מנחה בערוץ הילדים ומשם לmtv :]]]

תשובה!

הייתי רוצה שתהייה מדריכה שלי בצופים אחרי זה תפתח קרירה של מנחה בערוץ הילדים ומשם לmtv :]]]

SexyhiLa

New member
שליייייי

שליאל תהיה שותפה שלי להופעות! כאילו דאאאאאאאא חח, סתם לא באמת, אני רוצה להופיע איתה:p

°°NaTaLi°°

New member
שלי

שליאל תיהיה המדריכה שלי בצופים מישם תהפוך לשחקנית ודוגמנית חח מישם למנחת ערוץ הילדים ואז לmtv ואז שתכבוש את העולם חחחח

../images/Emo6.gif אני לא הייתי רוצה שליאל

תיהיה מדריכה שלי בצופים...כי אני בכלל לא בצופים!!!!! אבל מה שכן הייתי רוצה זה שליאל תהיה מנחה בערוץ MTV

../images/Emo98.gif"יומאחד אולי אפרוש כנפיים.."

[ואני יודעת שאני לא קשורה היום. אני פשוט מלאת דמיון היום. אז...אני מנצלת את העובדה שזה לא קורה כל יום.
] ואז היא תהיה גם מנחה באמ.טי.וי ואז היא תנחה את ההופעה שלכן ביחד.., יכול להיות מאגניב,נכון?
[ניסיתי לשלב עם האפשרויות של השאלה
]

BARSASOS

New member
אוייי ואבויייייי!! חחחחחחחחח

איזה רעיונותת!!! הייתי רוצה שהיא תהיה המדריכה שלי בצופים כי אז הייתי רואה אותה פעמיים בשבוע.. חחחחחחחח למרות שאנילא מדימיינת אותה עם חאקייי ! אמאלהה..

../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

אני דווקא מצליחה לדמיין...
כולן פה לפחות מסכימות שחאקי מתאים לליאל. בעצם,הכל מתאים לליאל. אבל אני לא אתנגד לזה שיחליפו את המדים של הצופים מחאקי לכתום, או שליאל תחליט להחליף אותם...
רק חבל שאני לא בצופים...

BARSASOS

New member
חחחחחחח...

זה לא חבל שאת לא בצופים כי ליאל לא תהיה מדריכה בחיים..!! :]

למעלה