שאלת השבוע:

ohad m

New member
../images/Emo41.gif שאלת השבוע: ../images/Emo41.gif

איזה סלבריטי מקומי (זה יכול להיות כל אחד שמוכר מתחום כלשהוא) היית רוצה שיפתח בלוג (או יומן) משלו ? תנו שלושה שמות

0רחלי

New member
מצטרפת לירון לונדון ויאיר לפיד...

והייתי רוצה גם: 1. שפרה הורן 2. קובי אוז 3. גידי גוב 4. מירב מיכאלי

אחלה שאלה!

ללא שום קשר פוליטי או חברתי, אני חייב לציין: אלי עמיר, כן כן... אותו ברנש שרצח את יצחק רבין. אז נכון שהייתי שמח להוריד לו את האשכים עם השיניים, אבל מה לעשות: לאלי עמיר צריך להיות בלוג הכי מעניין שיש. זה בערך כמו להגיד שהיטלר היה מנהיג מדהים, אבל יו גט דה פוינט. אני לא יכול לחשוב על עוד שניים, אבל הוא ממש קפץ לי לראש. הבהרה: אין לי כל נטיה פוליטית, אני לא ימני ולא שמאלני, ואל תערבו את הבחירה שלי באלי עמיר עם כל דבר אחר, מדובר בבחירה של חובב בלוגים מושבע נטו! (צומי כבר מתחיל לפחד מהתגובות שישאירו לו). היער האנושי

נוי נוי

New member
השלושה שלי...

1. אורנה בנאי 2. רמי הויברגר (או כל אחד מהחמישיה הקאמרית לצורך העניין) 3. פנינה דבורין לפחות כרגע, הייתי מאוד רוצה לשמוע קצת על החיים הפרטיים שלהם. ןפורסט (דדי) כנראה שונא מאוד את אלי עמיר אחרי שהכריחו אותו לקרוא את "תרנגול כפרות" לבגרות בספרות, כך שאולי יש כאן יותר ממסטליות שיגרתית... סתם, אחשלי, חולה עליך
אגב- אם כבר- תרנגול כפרות זה אחלה של ספר. נוי-נוי

binba

New member
עכשיו תורי...

אוהד, שניים מהסלבס שלי כבר תפסת (יאיר לפיד וברי), אז אני אחשוב על שלושה אחרים: 1. יונתן גפן - פשוט כי אני קוראת את הטור השבועי שלו בסופשסוע של מעריב, וזה תמיד מעניין. 2. טל פרידמן 3. גבי גזית

איה@

New member
השלישיה שלי ../images/Emo26.gif

1. דנה אינטרנשיונל
- בתנאי שתכתוב את האמת, את כל האמת, ורק את האמת. 2. פנינה רוזנבלום -
3. מיקי חיימוביץ - מאז ומתמיד סיפורי "מאחורי הקלעים" עניינו אותי (מה לעזאזל היא אומרת לגדי סוקניק - כשאנחנו לא שומעים, ורק רואים אותם מדברים?
) את יאיר לפיד, אני אקרא מאצל אוהד......(אגב לדעתי הוא כותב בלוג/יומן אבל בעיתון, כל מה שחסר לו זה אתר שירכז את הכתבות השבועיות שלו) יש לי רשימה ארוכה......חבל שהגבלת רק ל-3 אני רק יכולה לקוות שמי מהרשומים שהוזכרו ישמע על היוזמה ויפתח לעצמו בלוג. יהיה מענין לקרוא.
איה.

לייטית

New member
הבחירה שלי

אהוד ברק אולי סופסוף אבין איך באמת קרה השבר הגדול עד היום לא ממש הבנתי... ועניין אחר - נמקו את בחירותיכם שיהיה יותר מובן ומעניין

N evermind

New member
../images/Emo163.gif (הוא חתיך, לא?)

אהממ.. השלישיה הנבחרת שלי : 1. אפרים סידון (יהיה טוב :) 2. סמי מיכאל (יהיה שווה) 3. אלי אוחנה (כדי לבדוק מה עם הקשקשים.)

שלינקה

New member
התשובות שלי קצת פחות מעודכנות, אבל

בכל זאת תשובות... אז ככה: 1. טומי לפיד. פחות מעניין אותי בלוג של "מה עשיתי, איפה הייתי" ויותר מעניין אותי מה מניע בנאדם כזה. כלומר, מה הוא באמת חושב בתוך תוכו, ולא רק מה שהוא מנסה לשווק להמונים. 2. מרדכי בן-דוד. הזמר החרדי הגדול ביותר של כל הזמנים. גם אותו היה לי מעניין לקרוא. 3. סוניה פרס. סתם להבין איך אפשר להתמודד עם הטיפש הגדול ביותר במדינה בתוך הבית... (סתאאם. בצחוק. זה בטח יהיה משעמם לאללה... :))

שלינקה

New member
ואני מצטרפת לאיה על מיקי חיימוביץ´

זה יכול להיות מעניין ביותר!!!

bayshan

New member
מי אמר שכבר אין ?

יכול להיות שזה גם בעילום שם. מדינה קטנה וכו´

oren*

New member
השלושה שלי

ראש המוסד מנכ"ל משרד הפרסום מקאן קשר בראל אמנון דנקנר (רק כדי להבין איך המוח שלו פועל, ולקרוא קצת על המניעים לפיטורי העיתונאים ממעריב)

מממ... השלושה שלי הם:

בן ארצי (סתם כי הוא חמוד) מצטרפת למיקי חיימוביץ´... ואם כבר אז גם יעקב אילון ודנה אינטרנשיונל!

למעלה