שאלת סקר- טיפולים אלטרנטיביים

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo41.gifשאלת סקר- טיפולים אלטרנטיביים../images/Emo41.gif

1.האם אתן מטופלת או טופלתן בעבר ע"י הרפואה המשלימה ואם כן איזה סוג? 2.האם אתן חשות שיפור בעקבות הטיפולים המשלימים?

אלטרנטיביים

כרגע אני לא מטופלת, בעבר לפני שידעתי שיש לי אנדו' ורק סבלתי מכאבי מחזור משוגעים טיפלתי בדיקור צמחי מרפא ורפלקסולוגיה - כלום לא עזר. אחרי שגיליתי את האנדו' חזרתי לטיפולי דיקור וצמחי מרפא וגם לא עשה כלום אבל זה היה לזמן קצר כי חודש אחרי נכנסתי לבית חולים בגלל חסימת מעי קשה. הייתי גם אצל הילרית - גם לא עשה כלום. עכשיו כשאני פונה לכל מני מטפלים והם שומעים מה יש לי - כמובן שאין להם מושג מה זה אנדו ואחרי כל ההסברים הם לא רוצים לקחת אחריות ולכן גם מעדיפים לא לטפל בי אלא רק אחרי שיוסרו המוקדים שבגוף -(הם מפחדים לגרום ליותר נזק).הם מבקשים אישור מהרופא המטפל שאכן מותר לעשות את הטיפולים הללו - הרופא שלי אישר לעבור אותם במילים האלו : " תעשי כל מה שעושה לך טוב" בקיצור בגלל שלא יודעים למה זה נגרם לדעתי גם לרפואה האלטרנטיבית אין תשובה או פתרון אלא רק להקל על הכאבים ולא יותר מזה....... ZK

ha1231

New member
אני מסכימה איתך מאוד

אני עושה דיקור בלבד בלי צימחי מרפא, התחלתי כדי שיעזור לי להיכנס להריון בזמן התחלת הטיפולים, והוא מנסה להוציא לי את האנדו' ע"י הדיקור לנקות לי את הגוף, לדעתי זה לא יכול לעזור אבל אם זה מרגיע אותי קצת, אז בנתיים אני ממשיכה עם זה.

ha1231

New member
אני מטופלת בדיקור סיני,

התחלתי לפני כמה שבועות ועדיין לא מרגישה שיפור או שינוי כלשהו.

ניסיתי בעבר

דיקור סיני (לפוריות ולא לאנדו) - לא עזר רפלקסולוגיה - לא עזר הילינג - עזר.

gui1

New member
צמחים תזונה הומאופטיה

וזה מאוד עוזר על התזונה אני מקפידה ולחילופין לוקחת צמחים או הומאופטיה תלוי בהרגשה אבל דיקור לא השפיע עליי

בלגן2

New member
ואני....

ניסיתי רפלקסולוגיה והיה שיפור משמעותי בתקופה הזאת. לצערי עברתי דירה ועוד לא מצאתי מישהי כאן באזור.

טל249

New member
התחלנו מצמחי מרפא+דיקור ואח"כ IPEC

וגם דיקור דרך קופ"ח (באזניים) עזר מאוד (לדעתי) למרות שהצמחים מגעילים... הדיקור היה בסדר גמור, הרופאה מדהימה (רופאה סינית שהיא מומחית בגניקולוגיה מערבית - ד"ר וו שלצערי חזרה כבר לסין..) כיום אני ממשיכה עם ה IPEC ומרוצה מאוד. אהה ואסור לשכוח - את הדיאטה של דניאל@זר שאותה התחלתי אחרי חג שבועות השנה והיא אחד הדברים שיכולתי סופסוף לעשות בשביל עצמי - ואפילו הרגשתי החלשות של הכאבים!

וואלה איך שכחתי את הדיאטה

בפעם הראשונה שעשיתי את הדיאטה התוצאות היו מדהימות והרגשתי נפלא. הפעם לצערי אין לדיאטה את ההשפעה שהיתה אז
ולכן לאחרונה אני מרשה לעצמי לזייף...

ר ו מ י ה

New member
מטופלת בהילינג

ואני מתלבטת האם להמשיך או לא. אין ספק שבהתחלה הרגשתי שיפור מסויים , במיוחד בתחום שלוות הנפש והאופטימיות שהרגשתי לאחר כל טיפול (האופטימיות מתייחסת לטיפולי הפריון). ככל שהזמן עבר הרגשתי את ההשפעה יורדת. אני מניחה שזה בגלל עייפות הנפש שלי והפסיביות שאימצתי בטיפולים האחרונים. לקחתי חופש לפני כחודש ועכשיו אני מתלבטת האם לחזור או לא. תוהה האם כדאי לעבור הלאה (לדיקור לדוגמה) או לדבוק בהילינג.

בזמן הטיפול הראשון של ה-IVF, כשכבר

נאמר לי שיש לי אנדו (אבל עדיין לא הבנתי מה זה בדיוק, וגם לא הכרתי בנות עם אנדו), רציתי שיצליח הטיפול (של ההריון) ולכן חשבתי ללכת לרפואה משלימה. הלכתי לדיקור סיני (ציינתי בפני המדקרת, את העובדה שיש לי אנדו, עם הסברים שנתנו הרופאים באותה תקופה..), היא שלבה בהמשך גם צמחי מרפא... כיום אין לי אפשרות לדעת, אם היתה עזרה, בכיוון של האנדו, כיוון שאז חיפשתי הצלחה בהריון (הרי הרופאים אמרו ש"הריון יפתור את הבעיה"), וכיוון שלא הצליח, התייאשתי ולא המשכתי, יכול להיות שהיה יכול להיות טוב, מבחינת אנדומאוטרוזיס. אולי באמת כדאי, בהזדמנות, שוב לנסות.

ha1231

New member
גם אני התחלתי לפני ה-IVF הראשון

ובעבר עשיתי דיקור לאחר הניתוח ולא התחברתי למדקרת ועזבתי לאחר 2 מפגשים, הפעם הלכתי כדי יעזור לי להיכנס להריון, ופה לעומת מה שאני שומעת הם שמעו על האניד' ואף הראה לי בספרים על זה וגם על שחלות פוליסיצטיות, ושהטיפול בהם דומה. אני עדיין מטופלת אך אני לא יכולה להעיד אם זה עוזר או לא.

צמחים סינים, דיקור, רפלקסולוגיה...

גם אני ניסיתי דברים שונים: יש מטפל בצמחים סינים בצפת - אייל פוליטי (חרדי), מומחה לבעיות פוריות והריון. הוא טען שהוא יכול להעביר לי את האנדו', ושעשה זאת בעבר. לצערי, אחרי 3 חודשים בהם לקחתי צמחים לא חל שיפור והפסקתי. לפני כשבועיים התחלתי בדיקור סיני - מקווה שיעזור. בעבר, לפני שידעתי שיש לי אנדו' טופלתי לכאבים ברפלקסולוגיה, אך לא עזר. היום, בזמן כאב, אני לוחצת על נקודה בכף הרגל, ליד הקרסול, וזה מקל עלי... נראה לי שזהו

למעלה