שאלת סקר

L o o K At Me

New member
../images/Emo41.gifשאלת סקר../images/Emo41.gif

אחרי שנרגעו קצת הרוחות אחרי המוות הפתאומי של קלייר.... מה דעתכם על הסדרה??? אני זוכרת שהיו חששות שהסדרה תרד ברמתה ושהיא לא תהיה אותו דבר אבל נכון שאין מ הלהשוות בין הסדרה עם קלייר לסדרה בלעדיה אבל אני חושבת שהסדרה עדיין נשארה טובה.... מה דעתכם????

ofer האחת

New member
אני גם חושבת ש......

עכשיו שהפסיקו לנסות להרוג את שרלוט ואת טס הסדרה נחמדה עם הדמויות החדשות אבל עדיין נחמד להיזכר בקלייר לפעמים

TheCrazyCatLady

New member
הסדרה אכן ירדה ברמתה לדעתי

ולא בגלל מותה של קלייר, אלא בגלל העלילה המופרכת שבפרקים מאז. כל פרק חסר תוכן ואינו מוביל לשום מקום.... נראה כאילו מאז מותה של קלייר התפתחות הדמויות נעצרה, והן מוצבות כמו בובות במצבים מופרכים כדי לשרת את התקדמות העלילה לשני כיוונים שקופים וטחונים עד מוות- 1)מיקומה של סטיבי כ-אחות לטס/דמות אם (אבל בתפקיד דודה) לשרלוט/שותפה מלאה בדרוברס/אוייבת של סנדרה קינסלי/ואפשרות ליחסים רומנטים עם אלכס במקום קלייר (למשל עקיצת העכביש של שרלוט, הבת הנטושה של סטיבי וכל השטיות אלו). 2)האיחוד הרומנטי בין ניק וטס (הפרק עם "האח" היה לא קשור לשום דבר, והוא רק שם את ניק בתפקיד הנסיך על הסוס הלבן). משהו לא מסתדר לי..אולי גם התסריטאים הוחלפו או משהו? הפרקים פשוט כתובים באופן ממש טיפשי! אין שום המשכיות לוגית בין פרק לפרק, ונראה שהם רק מורחים פרקים כדי להשיג את המטרות הסופיות הנ"ל... ממש ממש מאכזב.

Nira22

New member
אני דווקא חושבת אחרת

בקשר לפרק של אתמול, בואו של "האח" לדעתי בא להראות עד כמה טס מתגעגעת לקלייר ואיך שברגע שיש אפשרות להרחיב את המשפחה מכיוון אחר ולהמשיך את השושלת טס ניסתה להיאחז בזה למרות שבתוך תוכה היא ידעה שהוא לא אחיה (אחרי כל החשדנות מסביב)...

sundanse

New member
הייתי מציעה לתת עוד צ'אנס

אני מסכימה עם זה שיש קצת תחושה של משהו מפוספס לאחרונה. אבל אם אהבנו את הסדרה במשך 4 עונות (או 3) אני חושבת שמגיע להם עוד צ'אנס. אני חייבת להודות שגם לי הייתה תחושה של OK הבנו את הקטע ועכשיו אין טעם להמשיך לראות, אבל אני עדיין גוררת את עצמי כל יום לראות לאן זה יתקדם ובאופן אישי נותנת לזה סיכוי.

נועה167

New member
אני חושבת...

שהסידרה עדין אחלה! ברור שקלייר חסרה והכל אבל מה לעשות היא עזבה! ועכשיו זה שונה ויש שחקנים חדשים אבל עדין זה מעניין :)

niminam

New member
לדעתי../images/Emo26.gif

אני לא הייתי מפסיקה לראות את הסדרה פשוט בגלל שהתמכרתי ויש עוד הרבה דמויות שהייתי רוצה לראות את ההתפתחות שלהן. ברור שקלייר חסרה, אבל מתגברים וממשיכים הלאה, לא? אני לא יודעת אם החליפו כותבים או משהו כזה, אבל אם כן, הם פחות טובים, ואם לא, אני רק יכולה לשער שאין להם יותר מידי מוזה. הסדרה לטעמי ירדה ברמתה אבל לא בגלל הדמויות שהתחלפו, אלא בגלל הכתיבה שלהן. נקווה לטוב ונמשיך בינתיים לראות

Nira22

New member
מחשבה

אם מעריצים ואוהבים מישהו צריך לעמוד לצידו גם בזמנים הקשים כך לגבי הסדרה.

lions queen

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo45.gifזה לא אשמתם שליסה

רצתה לעזוב... עד עכשיו הם עשו עבודה מצויינת.. תנו להם הזדמנו להשתפר, זה לא קל פתאום להישאר בלי דמות ראשית.. לדעתי הם עושים עבודה מדהימה גם עכשיו..

נועה167

New member
גם אני חושבת!!

ולמי שחושב להפסיק לראות את הסידרה... מקודם ראיתם את הסידרה רק בגלל קלייר? אמנם היא דמות ראשית והכל אבל עדין יש שם עוד אחלה של שחקנים שכיף לראות את הסידרה בגללם.

Nמור

New member
../images/Emo187.gif

אני עדיין נורא אוהבת את הסדרה ,אבל יש הרגשה(ותמיד תיהיה) של משהו חסר. חוץ מזה אני עדין לא כל כך התרגלתי לסטיבי

moria007

New member
החיים ממשיכים

ולנו אין ברירה... הפרקים בסדר, אבל חסרה עלילה מותחת, מתח מיני כמו שהיה בין קלייר לאלכס לפני שנהיו זוג. טס וניק - זה צפוי שהם יהיו ביחד, אבל הכותבים בטח יוציאו לנו את המיץ לפני שזה יקרה... דבר אחד לא ברור לי- איך אלכס וניק עברו על הפיטורים של טרי בשתיקה? הרי הוא עבד אצלם שנים! חור בעלילה... בקיצור, קלייר חסרה אבל אולי הפרקים נראים ירודים וסתמיים כי המוות שלה והפרק שאחרי היו שיא רגשי ולא קל להתעלות על זה...

למעלה