שאלת פנאי

../images/Emo41.gifשאלת פנאי ../images/Emo41.gif

סביב התקופה הזו נופלים על האדם הממוצע כמה וכמה ימי חופש. אז כל החופש הזה גרם לי להרהר בסוגיית הפנאי. שאלתי היא: מה הדבר, או הדברים, שאתם הכי אוהבים לעשות בדירה שלכם כשיש לכם זמן פנוי
(דברים מהסוג של קריאה, צפייה בטלוויזיה, אפייה, התעמלות ריתמית. כאלו.) האם יש דברים שציפיתם (או מצפים, אם אתם לפני מעבר) במיוחד לעשות בדירתכם לפני המעבר
בקיצור, מה אתם עושים עם עצמכם כשאתם שם בבית

עמית22

New member
ברמת העקרון

אני אמור להקדיש כל רגע פנוי ללימודי הפסיכומטרי... אבל זה לא קורה
בשעות הפנאי אני בד"כ שומע מוסיקה או סתם מהרהר על עניינים שברומו של עולם.

לקשמי

New member
גולשת באינטרנט../images/Emo3.gif

האמת, במשך השבוע (השבת הזאת היתה חריגה) אני כמעט ולא נמצאת בבית. אבל אם אני כבר בבית, אני מעבירה את רוב הזמן מול המסך והמקלדת. לפעמים סתם שוכבת במיטה ובוהה בתקרה...

שאלה טובה

אני מקווה את הזמן הפנוי להעביר עם חברים (אני יוצאת בהנחה שיהיה לי זמן פנוי, עם הלימודים האלו אין הרבה מצב לזה...) או באינטרנט כמובן או צפייה בטלויזיה/וידאו. מקסימום אם אני ממש אשתעמם סביר להניח שאני אשחק סוליטר במחשב...

כלכלה מנה"ס

ואני מתכננת להשקיע את כל כולי בתואר. אני די פרפקציוניסטית.

ailag

New member
מה פנאי?

אני אמנם עדיין גרה אצל אמא שלי.. אבל יש מבחנים, ויש המון שעות אינטרנט בהן אני מרגישה אשמה על כך שיש מבחנים ואני לא לומדת. (כרגע אני בסטטוס של מתוסכלת ממבחן קרֵב, עליתי לנט לברר בקשר לחומר למבחן וקיבלתי מייל מחברה שקיבלה 90 במבחן בו קיבלתי 60)

נימשון

New member
אינטרנט והרבה ממנו ../images/Emo9.gif

מעבר לזה ניצלתי את הזמן לטובל קיפול הר הכביסה שחיכה לי בסבלנות רבה על הספה ולא אמר מילה
בישלתי קצ, קראתי הרבה, חברים ושוב המון, הרבה יותר מידי שעות על המחשב

בעיקרון

אני מתרגמת סרטים מקצועית (יש לי תעודה), אבל בזמני הפנוי אני תורמת תרגומים לקהילת התרגומים והמתרגמים באינטרנט.

karnaf7

New member
לחוקיים או לא חוקיים?

ואיזו תעודה זו? של מוסד? כי אני מכיר מספר מתרגמי טלויזיה מקצועיים שאין להם תעודה

התעודה היא מטעם

חברה שבה עשיתי את התעודה. אכן, לרוב המתרגמים אין תעודה, אבל מכיוון שבשנים האחרונות השוק מוצף במתרגמים, התחילו להקשות יותר על המתרגמים החדשים. לגבי התרגומים לאינטרנט, התרגום חוקי... דרכי הורדת הסרטים לא.

ailag

New member
למיטב ידיעתי גם התרגום לא

אני מבססת את הידיעה על כך שאסור להעלות לתפוז תרגום של קטע שיש עליו זכויות יוצרים. אני מניחה שזה תופס גם על תסריטים וגם מחוץ לתפוז..

פומפיה

New member
מחר - מוזיאון ת"א

סוף סוף יש לי כמה שעות פנויות מחר... דיברתי עם חברה כעת, וסיפרתי שבטח פספסתי איזושהי תערוכת צילומים במוזיאון ת"א (כזו שהתחילה לפני כמה חודשים ושרציתי לראות הרבה זמן). נכנסתי לאתר, רק כדי לוודא, והסתבר שנשארו עוד יומיים (!) לתערוכה. אז אני שם מחר

פומפיה

New member
אוי, זה יהיה מצוין

צריכה להתעורר
(ולגבי המוזיאון, גם שם שבתו...)

פומפיה

New member
../images/Emo32.gif הייתי היום

ואני ממליצה בחום רב - יש שם כעת כמה תערוכות מתחלפות נהדרות (והצילומים של מרלין מונרו הם עד מחר).

למעלה