שבוע הבא מתחילה עונה 3 בארה"ב

darklighter

New member
../images/Emo41.gifשבוע הבא מתחילה עונה 3 בארה"ב../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif

אז בינתיים הכנתי סקר ניחושים/ספקולציות/איך שלא תקראו לזה... 1) האם אתם חושבים שדין יצא מהעיסקה? 2) אם כן, איך? 3) האם אתם חושבים שלאחת הבנות החדשות יהיה רומן עם אחד הבנים? 4) מה לדעתכם מסמל התליון שדין קיבל מאבא שלו? 5) האם אתם חושבים שיראו פלאשבקים מהילדות של דין וסם? 6) מה בא לכם שדין ילבש? (אין לי מה לשאול חח) 7) איזה שיר היה מתאים לדעתכם בפתיחת הפרק הראשון של העונה? 8) איזה דמות משנית אתם רוצים שתופיע יותר בעונה הזו?(חוץ מג'ו שעליה יש קונצנזוס בפורום הזה) 9) מי ינהג באימפלה בפרק הראשון? 10) האם אתם רוצים שהעלילה בעונה הזאת תהיה יותר של סרטי אימה (כמו עונה 1) או יותר עלילה עונתית מותחת (כמו רוב עונה 2)?

darklighter

New member
תשובותיי../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

1) האם אתם חושבים שדין יצא מהעיסקה? ברור, חסר להם שלא. 2) אם כן, איך? זו השאלה החשובה...אולי אם הם יהרגו את השדה ההיא זה יבטל... אבל אני חושבת שהם יחשבו על דרך יותר מתוחכמת מזה... 3) האם אתם חושבים שלאחת הבנות החדשות יהיה רומן עם אחד הבנים? קריפקי טען שכרגע לא מתוכנן ואני מקווה שלא יהיה...כי כל הקטע בסדרה זה שהאחים רווקים כאלה שכל היום באוטוXD 4) מה לדעתכם מסמל התליון שדין קיבל מאבא שלו? לא יודעת... לא טובה בלזהות סמלים וכאלה... 5) האם אתם חושבים שיראו פלאשבקים מהילדות של דין וסם? מצד אחד אני מקווה שיראו כדי להסביר כל מיני דברים על ההורים שלהם והכל...מצד שני זה לא אופייני כל כך לסדרה שעושים את זה... נראה לי שעשו את זה רק פרק אחד...אבל אהבתי
6) מה בא לכם שדין ילבש? (אין לי מה לשאול חח) כלום
נו מה זה משנה הוא יפה בהכל
7) איזה שיר היה מתאים לדעתכם בפתיחת הפרק הראשון של העונה? AFI- Prelude 12/21 . (הכוונה שלי הייתה לחלק של ה"פרקים הקודמים") 8) איזה דמות משנית אתם רוצים שתופיע יותר בעונה הזו?(חוץ מג'ו שעליה יש קונצנזוס בפורום הזה) אש. הוא כזה מלך
9) מי ינהג באימפלה בפרק הראשון? זה בד"כ דין...אז אני אהמר עליו. 10) האם אתם רוצים שהעלילה בעונה הזאת תהיה יותר של סרטי אימה (כמו עונה 1) או יותר עלילה עונתית מותחת (כמו רוב עונה 2)? רצוי שילוב של שניהם יחד עם הרבה צחוקים כמו שרק הבנים שלנו יודעים לעשות

darklighter

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

מתי? אני לא זוכרת... נראה לי שהדחקתי מזכרוני... וחוץ מזה על מי הם עובדים אף אחד לא באמת מת בסדרות האלה

עונה..../images/Emo58.gif

1) האם אתם חושבים שדין יצא מהעיסקה? כן 2) אם כן, איך? לא יודעת, אבל אני בטוחה שקריפקי ימצא דרך כי יסקלו אותו אם הוא ייתן לו למות.. 3) האם אתם חושבים שלאחת הבנות החדשות יהיה רומן עם אחד הבנים? אהמ.. יש סיכוי.. דווקא נראה לי מתאים מערכת יחסים של אהבה-שנאה בין בלה ודין 4) מה לדעתכם מסמל התליון שדין קיבל מאבא שלו? לא יודעת.. אני משערת שזה להגנה 5) האם אתם חושבים שיראו פלאשבקים מהילדות של דין וסם? אני יודעת שכן (יש פרק כריסמס לפי מה שהבנתי שבו נראה פלאשבקים) 6) מה בא לכם שדין ילבש? (אין לי מה לשאול חח) כלום חחח 7) איזה שיר היה מתאים לדעתכם בפתיחת הפרק הראשון של העונה? וואו שאלה טובה.. אולי unknown soldier של ברייקינג בנג'מין 8) איזה דמות משנית אתם רוצים שתופיע יותר בעונה הזו?(חוץ מג'ו שעליה יש קונצנזוס בפורום הזה) אלן 9) מי ינהג באימפלה בפרק הראשון? רק דין.. זה נראה פחות טוב כשסאם נוהג בה.. 10) האם אתם רוצים שהעלילה בעונה הזאת תהיה יותר של סרטי אימה (כמו עונה 1) או יותר עלילה עונתית מותחת (כמו רוב עונה 2)? ללא ספק כמו עונה 2

darklighter

New member
יאאא../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

אז יהיה פרק עם פלאשבקים
מגניב
ME LIKEY... זה מוזר אף פעם לא עשו בסדרה פרק כריסטמס כזה...טוב אני סומכת על קריפקי שזה לא יהיה קיטש דביק כמו בסדרות אחרות
ובחרת שיר יפה

../images/Emo58.gif

הסנטה יהיה מרושע בפרק. ככה שאפשר לסמוך על המוח היצירתי של קריפקי שזה יהיה מוצלח..

אחלה רעיון לשרשור ../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

1) האם אתם חושבים שדין יצא מהעיסקה? 2
ברור! אבל יהיה להם הרבה הסתבכויות בטח וכמה פעמים שדין כמעט ימות עד שהוא ייצא מהעיסקה..
2) אם כן, איך?
וואי הדמיון שלי לא פורה כמו של הכותבים...אבל אני אשמח אם זה יהיה כרוך בלהרוג את השדה הביטצ' הזאת שהתנשקה עם ג'נסן שליייייייי!
3) האם אתם חושבים שלאחת הבנות החדשות יהיה רומן עם אחד הבנים?
בואו נגיד..שאני מקווה בשבילהם שלו! אבל קום און פיפל..זה דין..בטוח יהיה לו משהו עם אחת מהן..(אם מסתמכים על העלילה ולא על מה שקריפקי אומר) בכל זאת הבלונדה פחות עדיפה מהשניה..איכ 4) מה לדעתכם מסמל התליון שדין קיבל מאבא שלו?
שדין מיוחד
חחח סתם אין לי מושג. 5) האם אתם חושבים שיראו פלאשבקים מהילדות של דין וסם?
האמת שלא נראה לי..אבל אולי. 6) מה בא לכם שדין ילבש? (אין לי מה לשאול חח):
את מבינה את מי את שואלת את השאלות האלה כן?! חחח כמהההההה שפחותתתתת
באמתת הפעם שיפנימו את זה שהעונה דין לא צריך ללבוש אלף שכבות! לא קר לו! שילבש טי שירטס! דיי לחולצות פלאנל האלה כל הזמן..
7) איזה שיר היה מתאים לדעתכם בפתיחת הפרק הראשון של העונה?
משהו קצבי. או HIGHWAY TO HELL! סגירת מעגל שכזאת.. 8) איזה דמות משנית אתם רוצים שתופיע יותר בעונה הזו?(חוץ מג'ו שעליה יש קונצנזוס בפורום הזה):
אהמ..ג'ו! חחח סתם. אממ אש היה באמת חביב..אולי הוא לא באמת מת.. 9) מי ינהג באימפלה בפרק הראשון?
דווקא מסתדר לי קצת שסם..אולי הוא יפחד שדינצ'ו יתפגר באמצע נהיגה וככה הוא ייקח את הכל (כולל הנהיגה) לידיים.. 10) האם אתם רוצים שהעלילה בעונה הזאת תהיה יותר של סרטי אימה (כמו עונה 1) או יותר עלילה עונתית מותחת (כמו רוב עונה 2)?
דפנטלי עלילה עונתית מותחת!! אני גם ככה נלחצת ונבהלת מכל ייצור שם..
מהעונה הראשונה פחות נהנתי בגלל זה..והעונה השניה היתה מצויינת בעיקר בגלל העלילה!!

A m e l y

New member
עונה ../images/Emo58.gif

1) האם אתם חושבים שדין יצא מהעיסקה?כן! 2) אם כן, איך?אין לי מושג,אבל קריפקי חייב להשאיר אותו בחיים,זה יהיה בזבוז לעולם כולו אם דין וינצ'סטר ימות! מי ירחץ את האימפלה?? 3) האם אתם חושבים שלאחת הבנות החדשות יהיה רומן עם אחד הבנים?אני מקווה שלבלה יהיה,לא אכפת עם מי,הגיע הזמן שימצאו לאחד מהם פרטנרית קבועה,זה יהיה שינוי מרענן. 4) מה לדעתכם מסמל התליון שדין קיבל מאבא שלו?אין לי שמץ! 5) האם אתם חושבים שיראו פלאשבקים מהילדות של דין וסם?יכול להיות,אולי אפילו פלאשבקים ממסעות הציד עם אבא שלהם כשהיו קטנים. 6) מה בא לכם שדין ילבש? ...=\כלום... 7) איזה שיר היה מתאים לדעתכם בפתיחת הפרק הראשון של העונה? כמו שהיה באתר של CW באחד הפרומואים:ACDC- HELLS BELLS 8) איזה דמות משנית אתם רוצים שתופיע יותר בעונה הזו?בובי וגורדון 9) מי ינהג באימפלה בפרק הראשון?דין,זו המכונית שלו! 10) האם אתם רוצים שהעלילה בעונה הזאת תהיה יותר של סרטי אימה (כמו עונה 1) או יותר עלילה עונתית מותחת (כמו רוב עונה 2)?יותר של סרטי אימה!

liora257

New member
ממ

) האם אתם חושבים שדין יצא מהעיסקה? יפ 2) אם כן, איך? אין לי מושג..הכותבים כבר יחשבו על משהו ואם לא .. 3) האם אתם חושבים שלאחת הבנות החדשות יהיה רומן עם אחד הבנים? יש מצב 4) מה לדעתכם מסמל התליון שדין קיבל מאבא שלו? אין לי מושג 5) האם אתם חושבים שיראו פלאשבקים מהילדות של דין וסם? כן 6) מה בא לכם שדין ילבש? (אין לי מה לשאול חח) שלא ילבש חולצות חח 7) איזה שיר היה מתאים לדעתכם בפתיחת הפרק הראשון של העונה? אין רעיונות 8) איזה דמות משנית אתם רוצים שתופיע יותר בעונה הזו?(חוץ מג'ו שעליה יש קונצנזוס בפורום הזה) אלן 9) מי ינהג באימפלה בפרק הראשון? דין 10) האם אתם רוצים שהעלילה בעונה הזאת תהיה יותר של סרטי אימה (כמו עונה 1) או יותר עלילה עונתית מותחת (כמו רוב עונה 2)? עירבוב של שני הדברים זה הכי טוב

HagarStar

New member
ווי תשובות../images/Emo58.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

1) האם אתם חושבים שדין יצא מהעיסקה? חסר לו שלא
2) אם כן, איך? הוא שכב עם הילו אייד דימן והוא השתכנע 3) האם אתם חושבים שלאחת הבנות החדשות יהיה רומן עם אחד הבנים? איזה בנות? ;; 4) מה לדעתכם מסמל התליון שדין קיבל מאבא שלו? איזה תליון? XD 5) האם אתם חושבים שיראו פלאשבקים מהילדות של דין וסם? חסר להם שלא, הם כאלה חמודים בתור ילדים קטנים 6) מה בא לכם שדין ילבש? (אין לי מה לשאול חח) כלום D: 7) איזה שיר היה מתאים לדעתכם בפתיחת הפרק הראשון של העונה? אם הם משנים את ה'דאד וונטס אס טו פיק אפ וור הי לפט אוף, סייבינג פיפול האנטינג ת'ינגס! פאמילי ביזנס!' אני אצוד את היוצרים
8) איזה דמות משנית אתם רוצים שתופיע יותר בעונה הזו?(חוץ מג'ו שעליה יש קונצנזוס בפורום הזה) אה.. סאמי? לאדעת |: אני רוצה שיביאו לסאמי חברה קבועה ואז הוא יפסיק להיות מתוסכל מינית 9) מי ינהג באימפלה בפרק הראשון? דין, דהה 10) האם אתם רוצים שהעלילה בעונה הזאת תהיה יותר של סרטי אימה (כמו עונה 1) או יותר עלילה עונתית מותחת (כמו רוב עונה 2)? גם וגם D:

חחחחחח את קורעת ../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

חחחחחח שסאם יפסיק להיות מתוסכל מינית..
תכלס דווקא לא אכפת לי שתהיה לו מישהי...רק שדינצ'ו ישאר רווק נצחי (אלא אם כן הוא יהיה עם ג'ו
) חחחחח וואי איזה משפט נצחי זה המשפט פתיחה..מעניין אם באמת ישנו את זה..
שדין ישכב עם הYELLOW EYE DEMON?! חחחחחחח

darklighter

New member
אבל אבל../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

הYELLOW EYED DEMON מת
(סורי שהרסתי) המשפט פתיחה פצצה.... אבל בד"כ הוא מלווה בשיר...אז לזה התכוונתי
מסכימה לגבי סם ודין

HagarStar

New member
חחח זהו../images/Emo58.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

לא זכרתי אם הוא מת או לא |: אבל עכשיו נזכרתי שכן כי ג'ון הרג אותו D: אהה שיום חמישי יגיע כבר ;;

HagarStar

New member
ישלי בעיית זיכרון רצינית XD../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אהעהאהע כן עכשיו נזכרתי D:

למעלה