שבוע הספר

תמיר1991

New member
../images/Emo41.gif שבוע הספר../images/Emo26.gif

עוד שבועיים בערך מתחיל שבוע הספר. מה דעתכם על מפגש פורום באחד הימים של שבוע הספר? לא הולם אותנו?
תמיר..

so be it

New member
רעיון חמוד! ואם כבר

יש למישהו מכם המלצות לספרים? הספרים של שנה שעברה שקניתי התגלו כלא מי יודע מה. וגם לארחונה רכשתי כמה ספרים מאכזבים.

lia92

New member
אני לא יודעת אם אני בסגנון,

אבל ספרי אמבר ממש טובים.
של רוג'ר זילאזני.. זה מתחיל בתשעה נסיכים לאמבר, וממשיך לעוד 9 ספרים. אם מישהו מצליח למצוא אחד מהחמישה כרכים האחרונים בעברית, הוא מוכשר. פשוט אין.

אנדר...

תמיד תהיה לי פינה חמה בלב בשביל הסדרה הנ"ל. אבל אם הייתי קורא אותה כרגע... בקריאה ראשונה, היא ילדותית... אין מה לעשות, כמו בבילון 5...

thorondor

New member
אז קרא את "ילד מלחמה"

של קארין לוואצ'י. עלילה יחסית דומה לזו של אנדר, רק שהספר הרבה יותר בוגר ורציני. והכתיבה גם מדהימה.

danielef

New member
אחד מתוך מאה

פשוט ספר חובה! אבל זה בעיקר לאוהבי ספרי הבלשים ורצח ( ראו ערך:אנוכי)

ofirule

New member
יאי כמה שאני מחכה לו

אמור לצאת הספר הרביעי של "שיר של אש ושל קרח" "משתה לעורבים" בעיברית

thorondor

New member
אתה עומד להתאכזב.

סיימתי אותו לפני כמה ימים, וזו פשוט לא אותה רמה.

יש משהו ב-5-8.6 אם בא לכם

כל מיני הרצאות ופעילויות בראשל"צ שקשורות לספרות פנטסיה, הכניסה חופשית. אני כנראה אלך ביום שלישי בערב (למרות שלמרבה האירוניה, זה יום לפני המתכונת ספרות) יש הרצאות על היבטים פסיכולוגיים וכל מיני. לעוד פרטים (אני רק מעתיקה מהעלון): האתר של המכללה למנהל www.colman.ac.il אביבה פיש 03-9634217 [email protected]

מה ה מצב

New member
ב8.6 יש את כנס בדיון בת"א

זה אחרה"צ ואלו דיונים על ספרות ספקולטיבית. דרך אגב-מה התאריך של שבוע הספר?

שבוע הבא אם אני לא טועה

הסתכלתי בתוכניה ויש דברים מעניינים. וזה אפילו ליד עזריאלי!
אם מישהו יהיה מוכן לבוא איתי, אני כנראה אגיע (עדיף מישהו חבר אגודה, ככה גם יספיק לי הכסף לחזור הביתה D: )

מה ה מצב

New member
אבל איפה זה?

רק כתוב שעה וביניין... אני ממש רוצה לבוא למפגש עם גילי בר הילל. והם עושים מלא פעיליות על הארי פוטר. הפרס הראשון ממש שווה... חבל שהלידון כבר התחיל...

כתובת:

שד' יצחק רבין 7, ראשון לציון זה מה שכתוב בהזמנה אבל אני לא בטוחה אם זה מתייחס להכל (יש מס' טלפון לבירורים)

למעלה