No, no more sorrow ../images/Emo223.gif
I've paid for your mistakes.
שיר השבוע של MCR? אין.
שיר השבוע בכללי ? Linkin Park - With You Faint Somewhere i belong Given up The catalyst No more sorrow In the end New divide Runaway
עליהם. Pendulum - Propane nightmare Witchcraft Watercolor
אמן/אלבום השבוע ? לינקין פארק
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? תוכנית- צחוק מעבודה, הפיג'מות-עונה חדשה.
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
ספינינג.
לינקין באים לישראל!~@#$% שמעו, אני מה זה לא ציפיתי לזה. איזה כיף!!
צריך לחכות לחודש הבא למשכורת כדי לקנות כרטיס... מקווה שלא יעלו את המחיר עד אז.S:
היו טפטופים קלים של גשם. ^^
הייתי בת''א בהופעת סטאנד-אפ של עידן מורD: היה ממש אחלה. אני מדברת איתו מלא בפייסבוקXD
עדיין יש כל מיני עניינים אישים שמטרידים ומבאסים אותי... אבל באמת שאני מנסה להתנחם בדברים הטובים שקורים (האמ הופעות
).
יום כיפור + שמירת שבת. זה היה כיף, עבר בקלילות, התחושה טובה.
ציטוטי השבוע ? היו כמה בעבודה ועם חברה שלי אבל אני לא זוכרת>< אני רק זוכרת שאני וחברה שלי רצינו לעלות לאטובוס בת''א והנהג היה צעיר והיא כזה מדברת מהר 'אתה לא צעיר מדי בשביל להיות נהג אוטובוס?' XD זה ממש הצחיק אותי. צחקתי מכל מילה שניה שלהXD 'כפרעלייך נשמה של ברבור'.
אבל באמת שאני לא זוכרת עוד.
אהה, ומהסטאנד-אפ: "יש בנות שפשוט חיות בסרט. עזבו את אלה שחיות בספר.~בקול של בת~ 'אוי הספר הזה כלכך נכתב עליי!!'
THE CATALYST: No And when I close my eyes tonight To symphonies of blinding light God bless us everyone We're a broken people living under loaded gun Like memories in cold decay Transmissions echoing away Far from the world of you and I Where oceans bleed into the sky
תכנונים לשבוע הבא ? אמממממ, עוד ספינינגD: וחג סוכות!! כמובן, אצל דודים, כמו כל שנה. ^^ רק שהפעם זה יהיה בלי אנג'ל...
תמונת השבוע ? כלכך!
דאמט, אני לא יודעת על מי לחרוש, אבנג'ד או לינקין.XD
מה דעתכם על מפגש סוכות? כןכןכן. אני מכינה לכן משהו נחמד, תבואו.D:
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0