שבוע טוב ב-כיף

../images/Emo41.gif שבוע טוב ב-כיף../images/Emo70.gif ../images/Emo28.gif ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של MCR? שיר השבוע בכללי ? אמן/אלבום השבוע ? סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? דבר טוב/רע שקרה השבוע ? ציטוטי השבוע ? תכנונים לשבוע הבא ? תמונת השבוע ? מה דעתכם על מפגש סוכות? מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/ שבוע נפלא שיהיה לכולם!

No, no more sorrow ../images/Emo223.gif

I've paid for your mistakes.
שיר השבוע של MCR? אין.
שיר השבוע בכללי ? Linkin Park - With You Faint Somewhere i belong Given up The catalyst No more sorrow In the end New divide Runaway
עליהם. Pendulum - Propane nightmare Witchcraft Watercolor
אמן/אלבום השבוע ? לינקין פארק
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? תוכנית- צחוק מעבודה, הפיג'מות-עונה חדשה.
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
ספינינג.
לינקין באים לישראל!~@#$% שמעו, אני מה זה לא ציפיתי לזה. איזה כיף!!
צריך לחכות לחודש הבא למשכורת כדי לקנות כרטיס... מקווה שלא יעלו את המחיר עד אז.S:
היו טפטופים קלים של גשם. ^^
הייתי בת''א בהופעת סטאנד-אפ של עידן מורD: היה ממש אחלה. אני מדברת איתו מלא בפייסבוקXD
עדיין יש כל מיני עניינים אישים שמטרידים ומבאסים אותי... אבל באמת שאני מנסה להתנחם בדברים הטובים שקורים (האמ הופעות
).
יום כיפור + שמירת שבת. זה היה כיף, עבר בקלילות, התחושה טובה.
ציטוטי השבוע ? היו כמה בעבודה ועם חברה שלי אבל אני לא זוכרת>< אני רק זוכרת שאני וחברה שלי רצינו לעלות לאטובוס בת''א והנהג היה צעיר והיא כזה מדברת מהר 'אתה לא צעיר מדי בשביל להיות נהג אוטובוס?' XD זה ממש הצחיק אותי. צחקתי מכל מילה שניה שלהXD 'כפרעלייך נשמה של ברבור'.
אבל באמת שאני לא זוכרת עוד.
אהה, ומהסטאנד-אפ: "יש בנות שפשוט חיות בסרט. עזבו את אלה שחיות בספר.~בקול של בת~ 'אוי הספר הזה כלכך נכתב עליי!!'
THE CATALYST: No And when I close my eyes tonight To symphonies of blinding light God bless us everyone We're a broken people living under loaded gun Like memories in cold decay Transmissions echoing away Far from the world of you and I Where oceans bleed into the sky
תכנונים לשבוע הבא ? אמממממ, עוד ספינינגD: וחג סוכות!! כמובן, אצל דודים, כמו כל שנה. ^^ רק שהפעם זה יהיה בלי אנג'ל...
תמונת השבוע ? כלכך!
דאמט, אני לא יודעת על מי לחרוש, אבנג'ד או לינקין.XD
מה דעתכם על מפגש סוכות? כןכןכן. אני מכינה לכן משהו נחמד, תבואו.D: הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

נו, ברור.XD ../images/Emo223.gif

יא מצחיקה. צמתי עד הסוף, כולל שמרתי שבת. ירדתי במדרגות ולא עליתי במעלית! זה היה נחמד.D:

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif לי אין מעלית../images/Emo69.gif

ובבית השני אני קומת קרקע אז..

Wrath Within

New member
עווווווונהנהנה../images/Emo11.gif

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי ?
כללללל הסאונדטראק של STEP UP 3D
אמן/אלבום השבוע ?
כל מיני D:
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ?
"סטפ אפ 3D", "הילדה בפארק" ו- "מלכת הארורים"
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
הסופ"ש?
פגשתי את רני! בנסיבות הזויות יש לציין P:
ציטוטי השבוע ?
"תשתי מים ותירגעי"
תכנונים לשבוע הבא ?
לשרוד אותו?<:
תמונת השבוע ?
לסטאט
מה דעתכם על מפגש סוכות?
דעתי נוחה!

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif עוד סכמ'ש.../images/Emo178.gif

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי ? הרבה,אין לי כוח.
אמן/אלבום השבוע ?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט-
ספר- מילון אוקספורד. תוכנית- סאות'פארק.
וידאו- הזה שסינ שיכור
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
חם.
מבחן במת' שהלך חרא.
חם.
נדפק לי המסנ שוב.
חם.
כואב לי התחת בגלל האופניים.
חם.
אני במחזור.
חם.
ציטוטי השבוע ? אתמול בכיפור היו כמה. עינת: הכביש פה חלק. אני: כן,חלק כמו קקה. עינת: הסלט טעים כמו כלב.ממש טעם של כלבים. היו עוד.בקרוב אני אזכר.
תכנונים לשבוע הבא ? סוכות.עבודה באנגלית.עוד אחת.לקבל את העבודה הקודמת, באנגלית. מפגש.
תמונת השבוע ? רנדומלית>> +
מה דעתכם על מפגש סוכות?
.
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק החושני והסקסי

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהמ.

שיר השבוע של MCR? אה, נו, הדבר החדש הזה. לא באמת שיר אבל כן. XD
שיר השבוע בכללי ? אההההה האמת השבוע יצא לי לשמוע הרבה יותר~~ כאילו כי ההפסקות צהריים/ערב שלנו זה שעה וחצי אז אני אוכלת בערך רבע שעה ואז חוזרת לחדר לשמוע מוזיקה
אבל לא יודעת מה היה ספציפי~~
אמן/אלבום השבוע ? כל אלה שאני חורשת עליהם בד"כ? ;; לא יודעת, סופר ג'וניור, טראקס, שייני, SNSD, אפאקס, סי אנ בלו, אפ טי איילנד, וכו' וכו' וכו'. סיסטאר ולי היורי גם~~
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט-
ספר-
תוכנית- פרוייקט מסלול, ראיתי את כל הפרקים שיצאו עד עכשיו בעונה החדשה [8] וזה כזה
למרות שבדיוק בפרק האחרון העיפו מישהו שדי חיבבתי;; אוף. וידיאו- יש הרבה אבל אוף נו אין לי כוח וגם ככה זה לא כאילו מישהי מכן רואה את מה שאני מפרסמת פה._." אם תרצו אני אשים אבל לול למה שתרצו. חבורה של הומואים עושים שטויות, נו.
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
הקורס בינתיים באווירה די טובה
אנחנו [נכון לעכשיו] פאקינג 9 בנות בחדר. בלי מזגן. אמאאא.
בכיתות לעומת זאת יש אחלה מזגן
יש לי חברה שמשרתת באותו בסיס שבו אני עושה את הקורס ודי רציתי לראות אותה כל השבוע... אבל חוץ מפעם אחת שהיא עברה לידי בדיוק בזמן שחיכינו למפקדות [אז לא יכולתי לדבר איתה] ופעם אחת שהיה טקס חילופי מפקד הבסיס שראיתי אותה שם אבל שוב, לא יכולתי לדבר איתה, לא יצא לי בכלל לראות אותה אפילו... וכשהתקשרתי אליה לשאול אותה אם בא לה לצאת החוצה מתישהו כשהיה לי זמן היא לא רצתה. הו וואל, די נמאס לי ממנה גם ככה, זה סתם מעצבן אותי._."
ציטוטי השבוע ? "בתור חיילי מודיעין, מן הסתם אתם תהיו מטרות. אבל בואו נודה באמת- אם מישהו יבוא לתקוף אתכם, אתם תזרקו את הנשק בשביל שיהיה לכם יותר קל לרוץ." אומג כלכך נכון
תכנונים לשבוע הבא ? קורס, לחזור הביתה ברביעי-חמישי ולהפגש עם אנשים, ואז לסגור שישי-שבת בבסיס. O_ם [לא גם אני לא הבנתי את ההגיון]
תמונת השבוע ? אעהאעהאעהההההה
מה דעתכם על מפגש סוכות?
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאופס זו בכלל לא התמונה הנכונה../images/Emo12.gif

O_ם התכוונתי לזאת. ;;

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif הציטוט כלכך הצחיק אותי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

+

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif Seasons come and go,

But I will never change And I’m on my way שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי ? הרגילים שיש לי בזמן האחרון :) אמן/אלבום השבוע ?
- אבולוציה (ראינו בשיעור אקולוגיה ולא סיימנו חח), מגודלים.
- יומני הערפד! דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
עברתי תיאוריה סוףסוף :)
לינקין פארק באים! לזה לא ציפיתי!!
מצב רוח מצוין שנהרס אתמול, אולי בגלל המחזור או אולי בגלל התסבוכים שלי.
ציטוטי השבוע ? Mom, im 16 now. Can I have a Bra? ...No, Justin.
אור:"תכונה זה עם ט' או עם ח'?" אורלי (המורה) לאור:" תכף אני שולחת אותך לקרן!!" (רכזת שכבה) מיכאל:"את לא יכולה לשלוח אותו לקרן כי אז תהייה לך קרן אור" איילת (המורה):"יש לכם 2 הצעות. הצעה ראשונה היא מוצר שעולה 4000 שח ויש עליו 15% הנחה או הצעה שנייה שאותו מוצר שיש עליו 5% ו-10%. מה יותר כדאי?" רון:"ההצעה השנייה, כי קודם יש עליו 5% ואז 10%" אופיר עונה אחריה:"קודם כל, את חיה בסרט...." תכנונים לשבוע הבא ? איך פגשתי את אימא ועל טבעי עונות 6 חוזרות!!! עבודה, סוכות, שיעורי נהיגה, לצאת, לשרוד בכיף
תמונת השבוע ? אממ... שיהיה לא היה לי מה לשים חח מה דעתכם על מפגש סוכות? אם אני לא אהיה באילת אז אני אבוא כמובן

Hadar way

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo41.gifשיצא כבר האלבום הזה!!!../images/Emo6.gif

שיר השבוע של MCR? פיימוס וה"נהנהנה" שבטריילר הזה שלהם
שיר השבוע בכללי ? אהההה
אמן/אלבום השבוע ? אמסיאר, זפלין, בואי, ביטלס
מגרש ביתי, התחלתי לראות באינטרנט
תרנגול כפרות, אני קוראת אותו בשביל בצפר וחשבתי שהוא יהיה ממש משעמם אבל לא
http://www.youtube.com/watch?v=63lyA42Y6ug
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
הטרילר הזה
חופש
יום כיפור
ציטוטי השבוע ?
תכנונים לשבוע הבא ? חופשחופשחופש ועכשיו יש לי בדיקות דם
תמונת השבוע ?
מה דעתכם על מפגש סוכות?
למרות שאני לא יכולה ברוב התאריכים... הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

TheOnlyBada

New member
../images/Emo202.gif

בהצלחה בבדיקות דם :) אני תמיד סובלת כשנאי עושה בדיקותXD

Hadar way

New member
הו תודה ../images/Emo140.gif

הבדיקות יצאו סבבה חח, חוץ מדבר אחד שלא בטווח אבל בקטנה זה לא כזה נורא בדיקות, אבל כן יש דברים יותר נחמדים מזה ><

TheOnlyBada

New member
סיכומשבוע../images/Emo202.gif

שיר השבוע של MCR? אין
שיר השבוע בכללי ? הקאבר של מיקה לשיר GAVE IT ALL AWAY
אמן/אלבום השבוע ? מיקה!!
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? "זה" מאת סטיבן קינג קים פוסיבל
דבר טוב/רע שקרה השבוע ? יש לי חופשת סוכות למשך שבועיים!! :O
ציטוטי השבוע ? לצערי אני לא זוכרת ^^
תכנונים לשבוע הבא ? לשבת בבית ולגרבץ D: חחח סתםסתם, לא יודעת. נראה מה יהיה :)
תמונת השבוע ? פוסט של מיקה שחברה שלי נתנה לי!! D:D: הידד!
מה דעתכם על מפגש סוכות? לצערי רוב הסיכויים שנאי לא אבוא. א' - כי אני עדיין לא מכירה/זוכרת אף אחד בפורום הזה XD ב' - אין לי כסף TT_TT המשך שבוע מעולה

למעלה