שבוע טוב ,שקט ורגוע לכולנו !!!

רונה 29

New member
שאלה לא קשורה......./images/Emo53.gif

החלטתי לנסות (מרוב ייאוש...) לשאול אתכם : אולי מישהו מכיר/יודע/שמע על מקום עבודה עבורי ??? הייתי 4 שנים מזכירת מנכ"ל בחברת נסיעות בת"א (טלפונים/פגישות/אדמיניסטרציה/הנה"ח וכל מה שקשור....) ובגלל המיתון הקשה בענף התיירות (לחו"ל) - פוטרתי
ועכשיו אני עובדת כ...אובדת עיצות... (מין הומור שחור שכזה...) אני מחפשת משרה מלאה וקבועה , באיזור גוש-דן (בת-ים,חולון,ת"א,ראשל"צ,ר"ג וכו´...) אם מישהו יודע משהו ויכול לעזור - אודה לו מאודדדדדדדד !!! שבוע טוב לכולנו

RomiVais

New member
שירלי יקרה!!! ../images/Emo24.gif

רעיון מצויין היה לך, הרי אף פעם לא יזיק לשאול חברים. (אמרתי כבר שבאסה שאין פה עוד חבר´ה אילתים
?) בכל מקרה, אני מאוד מקווה שמישהו מהחברים יוכל להציע לך משהו, הרי יש המון אנשים, שמכירים אנשים, שמכירים אנשים... ואולי למישהו יש עבודה עבורך - אמן!!! שיהיה לך שבוע נעים ורגוע ובהצלחה רומי

gal33

New member
רונה, איני יודעת על משהו ספציפי,

בכל מקרה, את צריכה ליזום את הפניות. פשוט כותתי רגלייך ממשרד למשרד באיזורים האלו. גם אימי בענף הזה, והבנתי שככה זה הכי טוב שם. כך היא מצאה את המשרה האחרונה שלה. הרבה בהצלחה! גל

רוייקו

New member
אני בעצמי חושש כל יום מפיטורין

החשש הזה מנת חלקי כל יום .. פעמיים ואפילו שלוש ביום.. אין שפע עבודה כרגע. אני מתאר לעצמי שדי מייאש המצב הזה שאין פרנסה ואין רווחה. הכל ניראה מחורבן.. מקווה עבורך שתשיגי עבודה במהרה ויסתדר לך. שיהיה טוב. רוייקו

amnon_p

New member
רונה!

נסי לחפש באתרים כמו YNET או MAARIV. ניתן למצוא שם בלוחות הצעות עבודה לפי קטגוריות שונות. בנוסף, אם את מעוניינת, שלחי אלי קו"ח לדוא"ל ואנסה לסייע. בהצלחה בכל מקרה. אמנון.

רונה 29

New member
../images/Emo51.gif אמנון

יש לך משרד כ"א או מה ? בכל אופן תודה על היחס.

amnon_p

New member
הי רונה!

לא, אין לי משרד כ"א אבל יש לי קשרים במספר מקומות שעוסקים בין היתר בהשמה וגם קצת רצון טוב. אמנון

רונה 29

New member
היי אמנון... קיבלת את הקו"ח שלי ???

שלחתי לך אותם אתמול... יום טוב.

amnon_p

New member
הי רונה!

רק עכשיו הגעתי הביתה מהעבודה ונכנסתי למחשב. כן, קורות החיים הגיעו והכל כשורה. אתחיל לבדוק אפשרויות ביום א´ הקרוב. מחר זה יום מטורף של דיונים מהבוקר עד הערב כך שלא אצליח לעשות כלום. להשתמע. אמנון

star22.

New member
רונה, איך האנגלית שלך?

כי אני יודעת שיש מישהו שמחפש מזכירה אבל....עם אנגלית מעולה!

למעלה