שבוע צבעים שרשרו לכאן מה שבא לכם שקשור לשאקירה ולצבע לבן
B brunu New member 27/6/04 #1 ../images/Emo41.gifשבוע צבעים../images/Emo41.gif שרשרו לכאן מה שבא לכם שקשור לשאקירה ולצבע לבן
W white angels New member 27/6/04 #4 נ"ש-היי אני חדשה פה!../images/Emo180.gif../images/Emo13.gif אני פנינית עוד מעט בת 16 מקרית חיים.. אני חולה על שאקירה,אחת מהמזמרות האהובות עליי ביותר ודיוה בפני עצמה!
נ"ש-היי אני חדשה פה!../images/Emo180.gif../images/Emo13.gif אני פנינית עוד מעט בת 16 מקרית חיים.. אני חולה על שאקירה,אחת מהמזמרות האהובות עליי ביותר ודיוה בפני עצמה!
B brunu New member 27/6/04 #6 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif אגב יש לך שם מאוד יפה ומקורי
W white angels New member 28/6/04 #20 ../images/Emo180.gif../images/Emo25.gifתודה ... זה שם של סבתא שלי במקור..אבל הפכו אותו לפנינית..
B brunu New member 28/6/04 #9 ../images/Emo41.gifצבע שחור../images/Emo41.gif שרשרו שחור. חברה בלי שיתוף פעולה זה לא יעבוד תגידו שזה לא מעניין אותכם ואני לא אתאמץ סתם כי אני מרגיש שאני לבד
../images/Emo41.gifצבע שחור../images/Emo41.gif שרשרו שחור. חברה בלי שיתוף פעולה זה לא יעבוד תגידו שזה לא מעניין אותכם ואני לא אתאמץ סתם כי אני מרגיש שאני לבד
B brunu New member 28/6/04 #13 סקר נכון לעכשיו לשאקירה יש פסים שחורים האם לדעתך כשרה רוק היא צריכה לנסות לצבוע אותם בצבעים אחרים? אמני רוק בדרך כל צבעוניים
סקר נכון לעכשיו לשאקירה יש פסים שחורים האם לדעתך כשרה רוק היא צריכה לנסות לצבוע אותם בצבעים אחרים? אמני רוק בדרך כל צבעוניים
W white angels New member 28/6/04 #19 ../images/Emo180.gifאממ אני לא חושבת... שתישאר כמו שהיא..היא חתיכה ככה..