שבת שלום לכולם וחופש גדול מדהים לתלמידיםםם

Omriza

New member
../images/Emo41.gifשבת שלום לכולם וחופש גדול מדהים לתלמידיםםם

אוהב אתכם המוןןןן

אור enjoy

New member
הלוואי חופש

בגלל השביתה לומדים עד ה11.7 :S ובגרויותתתתתתתתתת איזה מבאססס!!!!!!! שבת שלום לכולכם מדהימיםםם

אנשושים תם לא מבינים מה הלך בריץץץץץץץץץץץץץץ

טוףףף היה הכי נדיר בעולםםםםם טוווףףףף טוווףף היה הכי מושלללם בעולללםם טוווףףףףףףףףףףףףףףףף דודי עלה בסביבות שתיים וחצי כל הקהל היה בשמיים הצרחות הפילו את המועדון נשבע לכם איזה סט הוא דפקקק אין דודי מלךךךךךךךךךך איזה מוזיקה יראאאבבבבבבבבבבב!!!!!!!!!! וההפתעההה יאללה של ההפתעה שג'ואל בא לבלות ולהנות עם טלללללל וראיתי את מאיר וחן קיצ היה ערב בןןןןן זוווווו איןןןן דברים כאלללהההההההההההההההההההההההההההההה היה טירוףףףףףףף איזה סט החדש מפילללללללללללללל!!!!!!!!! שבת יפה וטובה עליכם יאללהה סאלמת :) TLV אני בא גם לשם כמו גדווווווולללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TAL BAR ZOHAR

New member
חופש גדול=26.6.08 זה באמת הולך להיות גדול!

אני מאכל לכל המלומדים שבינינו חופש קסום מאגדות שמרו על עצמיכם ותבלו ותקרעו את הקיץ!!!!! פרטים מלאים על המסיבה המרכזית אל החופש עם המגה די' גי' דודי שרון אין יותר חופש מזה!!

ציונעע

New member
חחח טל כנס רגע../images/Emo13.gif

אתה יודע באיזה שעה דודי יעלה בערך? (= ואתמול זה היה הדבר הכי מצחיק בעולם! כבר 6, אני ודור מחכים... מתקשרים לאושריקי וקמילה.. כולם בלחץ חחח, כי הפסדנו זמן מהשידור, ואז אני התקשרתי אליך חחחח:) שבת שלום.

למעלה