שבת שלום לכולם

תמר

New member
../images/Emo41.gifשבת שלום לכולם../images/Emo41.gif

ישבתי וכתבתי הודעה...אך הטכנולוגיה בגדה בי...ההודעה לא שוגרה מסתבר וכעת עלי לנסות לשחזר את תוכנה...ממש מבאס
. מה ניש רומיל´ה? בימים האחרונים לא התאפשר לי להכנס לפורום (הייתי עסוקה מדי בענייני דיומא) אך כעת צמצמתי פערים וקראתי את ההודעות החדשות שנשלחו ואני שוב "בעניינים"
. שמחה לשמוע שאצלכם הכל בסדר.....מבינה שבקרוב נקבל סימן חיים מאמך והיא תצטרף לחבר´ה....תאמרי לה שאנחנו מחכים בסבלנות ומסרי לה ממני חיבוק דב. לאוריתוש... קודם כל מזל טוב להולדת הפצפונת. קראתי שהימים האחרונים לא היו קלים עבורכם ושמחה שהם חלפו ועכשיו הכל בסדר. מסרי לגוזל המתוק נשיקה וחיבוק ממני.........איזה כיף לך סבתל´ה....גם אני הייתי רוצה כבר להיות סבתל´ה אבל נראה לי שזה יקרה עוד שנים רבות כמו שאני רואה את זה היום למרות שעלולים או עשויים להפתיע אותי. בנוגע למה שרשמת על מחלת הסיוגרן. חושבת שנכנסת לסחרור בעקבות סמפטום אחד וממש לא מחייב והיה כדאי לרדת מהמחשבות האלה במיידי כי לפי מה שקראתי על המחלה זה ממש לא מקביל או מהווה ורסיה נוספת לט.נ. אלא מחלה בפני עצמה (אומנם גם היא אוטואימונית אבל כידוע יש כאלה מחלות בשפע). אז אוריתוש...קחי אויר...קבלי חיבוק ו"תסתפקי" במה שיש לך (הסמיילים לא עולים אז שולחת חיוך וחיבוק ככה). מקווה שהשבת עוברת לכולכם בכיף אוהבת אתכם שלכם ת מ ר

אורית...2

New member
היי תמר !!!../images/Emo24.gif

אני אמסור לגוזלית נשיקה וחיבוק ממך...גם !!!
עברנו באמת ימים לא קלים, אבל מה שמצפה לנו עכשיו....כי היא צריכה כל 4 שעות להיות עם"פיצי" בפגיה, וצריך לשמור על הקטנות....יהיה בסדר !!!! לגבי ה"מחלה" שהרופא רוצה שאני אברר אם יש לי אותה... זו רק השערה שלו....ובדרך כלל הוא ממש לא שולח אותי לשום בדיקות (לפני שנתיים או שלוש הוא אמר לי את יודעת שיש לך כבר 10 שנים את המחלה ולא עשית mri מאז הראשון שעשית אז אם את רוצה לעשות שוב...תעשי לשיקולך...נתן לי הפניה,ואני הייתי צריכה להחליט אם לעשות או לא,וכן עשיתי כי שמעתי שכ...ולם עשו כמה פעמים ורק אני עשיתי פעם אחת ...אז עשיתי שוב )...אז אם הוא ביקש , לכשאתפנה אגש לעשות את הבדיקת דם הזאת. כי ראיתי שאם התשובה לזה חיובית אני אצטרך לעבור עוד בדיקות...וזה ממש לא "בראש שלי עכשיו " וחוץ מזה...רומי "תעיף" אותי מהפורום הזה...
אז מה אני צריכה את השטויות האלה.... טוב עכשיו אני צריכה לגשת לטלפון לקבל עידכונים, אם "פיצי" הסכימה כבר סוף סוף לאכול.... (עוד אין לה שם...אז בשבילי היא"פיצי"
אז ביי...ושיהיה לכ...ולנו שבוע טוב !!!

תמר

New member
היי אורית../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

סבתל´ה......בטח שהיא תאכל.....יש לה עכשיו תפקיד חשוב-לגדול ולהתחזק ואני בטוחה שהיא לוקחת אותו ברצינות הראויה. באיזה משקל היא נולדה? "הקטנות" הן התאומות שהזכרת באחת ההודעות שלך? בנות כמה הן? אני זוכרת שילדתי את התאומים (בן ובת) שהיום הם בני 14+. הילדה(שמה דניאלה) נולדה במשקל 2.5 ק"ג והילד(שמו גיא) נולד במשקל 2.25 ק"ג. הם היו על גבול הפגים ולכן נשארו בפגייה. את דניאלה לא התקשיתי להאכיל מהבקבוק (למרות שהיתה בימים הראשונים באינקובטור וקיבלה אנטיביוטיקה עקב חשש לזיהום ממי השפיר) אך גיא המתוק עשה לי "בעיות". היה חלש מדי בכדי למצוץ מהבקבוק ולכן נאלצו לתת לו זונדה. אבל הטבע חזק מאיתנו ולאחר ימים מספר המצב השתפר ושני הבנדיטים האלה החלו לאכול כמו שתי חתלתולים מורעבים. לכן, צריך להתאזר בסבלנות ולהשאר רגועים.........והכל יסתדר על הצד הטוב ביותר. אגב....מאיפוא הורדת את התמונה המתוקה ששלחת לנו בהודעה? שיהיה לכולנו שבוע שמח ומחוייך ת מ ר

RomiVais

New member
אוריתוש ../images/Emo8.gif

רק שתדעי שאני לעולם לא אעיף אותך מהפורום.
ואני ממש מקווה שהבדיקות ייצאו בסדר!!!

RomiVais

New member
היי תמר - דאגתי לך!! ../images/Emo24.gif

אצלי הכל מצויין, תודה. דאגתי לך בימים האחרונים, אך אני ממש שמחה "לשמוע" שהכל בסדר אצלך. אמא שלי עדיין לא נכנסה לענייני הרשת - אבל נראה - מקווה לא להתייאש לפני שאני אצליח לשכנע אותה. מה איתך תמר? מה שלומך? איך עברה השבת? שיהיה לך ולכולם שבוע נפלא, מוצלח ומהנה, אוהבת, רומי

למעלה