שבת שלום לכולם

WATERS26

New member
../images/Emo41.gifשבת שלום לכולם

צאו תבלו ותשמרו על עצמכם !! מי מביא שאלה שבועית?

ARMANO

New member
../images/Emo3.gifאין לי מושג איך אני מגיע לדברים האלה../images/Emo3.gif

אבל קבל את הדילמה השבועית: אני מציע לך לקחת אי. אי, מוקף במים, הכל טרופי והכל שייך לך! מי הרי לא היה רוצה אי פרטי משלו - זה כביכול החלום האידאלי של רוב האנשים... האם היית הולך על הכיוון, לוקח את האי ומתגורר שם לשארית ימיך? לפני שאתה אומר לי כן, אני אתן לך כמה מצבים שאולי ישפיעו על התשובה שלך: מכולת
קופת חולים\ בית חולים
בית ספר לילדים
חוסר חברה {גם במידה ורק החברה שלך איתך}
בגדים
צריך לצוד את האוכל {אלא אם כן אתה צמחוני}
ועוד הרבה הרבה הרבה הרבה דברים שפשוט אנחנו, בתור עירוניים, כבר לא יכולים להסתדר בלעדיהם. האם תוותר על כל הדברים שמקיפים אותנו בחיי היומיום העכשווים למטרת אי בודד רק בשבילך

GeneratioNa

New member
גם אם היה מכולת וכל הדברים שאתה מדבר עליהם

לא הייתי עובר לאי בודד

WATERS26

New member
פלאי הטכנולוגיה!

שאלה שלי איך יכול אדם להשאיר הודעה ללא מחשב?

ברור שהייתי עובר לאי !!!!

מי צריך אנשים ? הרי למה אנשים שמים שום נגד עין הרע? כי הריח של השום מרחיק אנשים
חוץ מזה , פחות אנשים זה אומר פחות דאגות שהחברה שאין לי תבגוד בי
לגבי אוכל ? מי צריך מכולת , באי טרופי יש המון פירות ירקות ודגים - זו הזדמנות מצויינת להתחיל תזונה בריאה
לגבי ביצפר ? בעעע במילא זה בית כלא לנוער שאין מה לעשות איתו כי ההורים בעבודה, חוץ מזה על האי הם יצטרכו השכלה אחרת מהשטויות שמלמדים בביצפר . חוץ מזה יש לי ליד האי יאכטה ומסוק ואפילו מטוס פרטי ( כזה כמו של ג'ון טרוולטה ) ככה שאני תמיד יכול להטיס איזה אומנת או רופא בעת הצורך . לאי תהיה אספקת חשמל מתחנת רוח ותאים סולארייים ויהיה גם מתקן להתפלת מי ים ( בעצם באי שלי יש מעיינות ש מיים מים מינרליים זכים - הלכתי על המבצע של שידרוג אי בשקל תישעים
) והכי חשוב מהכל - אפשר לשחק קאונטר סטרייק מהאי

razaR2

New member
שבת שלומי משה, מקס כנס

אם אני לא טועה זה היית אתה שהתלונן שהעכבר קופץ לפינה של המסך פתאום משום מקום, אז נראה לי שיש לי קובץ שיסדר לך את זה. למי שמכיר מדובר על ה mousefix.reg של CPL, זה יעזור אתם חושבים? בכל אופן, דבר איתי במסנג'ר אני אשלח לך את הקובץ.

razaR2

New member
בשביל זה יש קובץ הסרה

אני שמתי את זה עכשיו וזה דווקא עוזר אצלי לדעתי.

razaR2

New member
חחחחח כתבתי שבת שלומי ../images/Emo6.gif

שבת שלום* שלומי תראה מה עשית לי

למעלה