שבת שלום

michalas

New member
../images/Emo41.gifשבת שלום../images/Emo41.gif

חח...איזה נחמדה אני! אני עושה לנו שרשור שבת-שלום (שבטח יסתכם בשתי הודעות בלבד...אם מישהו בכלל יטרח להגיב לי..) אז שיהיה לכם סבבה היום.. תהנו וכל זה... ומחר תנוחו... וספרו איך היה השבוע שלכם! לי היה חרא של שבוע, ואז הגעתי למסקנה- אסור לחכות לימים טובים יותר שיגיעו! מה ההגיון?? אז אנחנו תמיד נחכה... אז פשוט צריך לחיות את הרגע!! אני חיה את הרגע.. וכרגע חרא לי... אז שיהיה לנו שבת שלום
ושבוע סבבה
יאלה, בואו נשבור שיאים...אנשים תגיבו...

Lotzifer

New member
שבת שלוםםםםם!!!!!!

איזה חמודה..... אני מתכוונת לישון כל השבת, מחר יום גדול...... השבוע שעבר עליי היה עמוס ביותר, אך מלא סיפוק. וצעקות על כל מי שהיה לידי והעיז להגיד משהו שלא היה לרוחי...... בכלל לא למדתי..... מחר אנחנו (הכיתה שלי) הופכים את הבי"ס בשביל יום ראשון..... אני מקווה שיצא לנו טוב..... תאחלו לי בהצלחה!!!!! אוי, אני מתגעגעת לסיכומים השבועיים........

Darrens Girl

New member
../images/Emo145.gifשבת שלום ../images/Emo13.gif../images/Emo145.gif

אני מחר אחרוש למבחן בפיזיקה
בלה
תהנו מהסופשבוע

Miss Kitty

New member
שבת שלום../images/Emo13.gif

מישהו רוצה להגיד לי איך אני לומדת עד יום ראשון את כל מה שלמדנו השנה באזרחות?

michalas

New member
אני אגיד לך...

בהנחה שיש לך את כל החומר... את מכבה את המחשב, את הטלויזיה, טלפון על שקט, אם מתקשרים אלייך לבית את לא עונה, ורק חורשת
ממ...אני הייתי צריכה לעשות את זה שבוע שעבר ובסוף קיבלתי 60 (אבל אני מרוצה...63 זה ממוצע ארצי באזרחות...חח)

Miss Kitty

New member
אבל.. אבל..

זה כל כך משעמם.. אני לא מסוגלת לשבת ולקרוא את זה

michalas

New member
אתם עושים השנה??

אנחנו רק שנה הבאה... אבל השנה מסיימים עם תנ"ך והיסטוריה איזה כייף!!

Miss Kitty

New member
תנ"ך והיסטוריה?../images/Emo12.gif

אנחנו עושים את התנ"ך והיחידה השנייה של היסטוריה בי"ב.. אוי אוי.. מה אני עושה פה? אני צריכה ללמוד! אני לא מסוגלת ללכת ללמוד!!

michalas

New member
חח...טרוריסט...

איזה בלגנים עשית בבלינק תיזהר, הם לא נחמדים שם חוץ ממני

תראי [וזה לא בהומור ובצחוק]

זה פשוט פורום של ילדים עם פיגור שיכלי זה ששאלתי אותם אם האישה בדמות כריסטינה בקליפ הדש זה במכוון זה לא סיבה לקרוא לי הומו לרדת עלי ולעביר אותי לפורומים של הומואים אני פשוט מחרם על הילדים המפגרים הללו והמילה מפגרים לא באה כקללה אלה כביטוי ליכולת הנמוכה והמסכנה שלהם. אבל נראה שאת באמת נחמדה
ולסיום - טרורסיטים רולזזזזזזזזזזז NOT

michalas

New member
אני די מסכימה איתך...

הם באמת ילדים עם רמה שכלית לא משהו... הם גם חושבים שהם טובים יותר מכולם, ושונאים אנשים שאוהבים פופ.. :\ לא משנה..אל תתיחס...

למעלה