שווה לקרוא.....

../images/Emo41.gif שווה לקרוא.....

הי ולקראת שבת שלום, אני מצרף לעיונכם קטע קצר שקיבלתי אתמול, קטע מרגש הדן ב"מוגבלויות", כל אימת שאנו מטילים ספק ביכולתנו להשיג משהו, כדאי להתבונן על המכשולים שאחרים התגברו עליהם: דמוסתנס, הנואם היווני המזהיר, סבל מבעיות דיבור כה קשות עד שבקושי היה מסוגל לדבר. הוא התאמן בדיבור עם פה מלא חצץ, במחשבה שאם יצליח בכך יוכל לדבר בציבור. בסופו של דבר הוא הפך לאחד הנואמים הגדולים בכל הזמנים. נפוליאון התגבר על מיגבלה פיזית ניראת לעיין, קומתו הנמוכה, והוביל את צבאות צרפת לכיבושים וניצחונות בכל אירופה. הלן קלר סירבה לתת לעיוורונה ולחירשותה למנוע ממנה להקדיש את חייה לחסרי מזל, שמצבם היה קשה משלה. אברהם לינקולן נכשל עיסקית ופוליטית עשרות םעמים בחייו שהתמודד על משרות ובעולם העסקים, בגיל 25 הוא קבר את אהובתו והפסיד עוד ועוד עד גיל 47. בגיל 52 נבחר לנשיא ארצות הברית וזכור עד היום כאחד מגדולי המנהיגים בתולדות האנושות. אנואר סאדאת התחיל את חייו כבן איכרים מנחם בגין היה פרחח גטו בפולין, וינסטון צ'רציל היה סטודנט עני עם קשיי דיבור. תומס אדיסון נשר מבית הספר, חוליו אגלסיאס סולק ממקהלת בית ספר והפך לזמר מצליח ביותר..... הרשימה עוד נמשכת כמובן..... אך מה משותף לכל האנשים הללו אני שואל את עצמי??? כל האנשים הלו בחרו קודם כל להאמין!!!! ( ולמי שטרם ראה את הסרט הסוד.... אני ממליץ בחום!!!) להאמין שהם יכולים!!! להאמין שהם יגיעו לאן שהם רוצים..... והם דימינו את זה והגיעו לשם.... זכרו וכבר כבתי זאת פעם: -הדגש- אתה נמצא היכן שנמצאות מחשבותיך, וודא כי מחשבותייך נמצאות במקום בו אתה רוצה להיות.... -סדגש- מוסר ההשכל מהסיפור שלנו הוא ללא ספק -הדגש- שמה שקובע הוא אינו המקום שממנו אתה מתחיל אלא המקום שבו אתה בוחר לסיים.... -סדגש- המון שבת שלום לכולם ושיהיה רק טוב יוסי

sadbird

New member
מקסים...

היה מקסים לקרוא מה שכתבת וממלא כוח.. כמו שאמרת באמת הכי חשוב להאמין, אבל אני מוצאת את עצמי הרבה פעמים שקשה לי... קשה לי להגיע לשם. בכל מקרה, אני מנסה לעבוד על זה.. נחמד שכתבת את זה. שיהיה לך רק טוב והמון אמונה.

תודה לך ו....

אני ממליץ לראות את הסוד..... זה סרט שיעזור לך בדרכים להאמין, לשאוף ולהגיע .... תעדכני אותנו המון טוב יוסי

למעלה