שונות

taltulit1

New member
שלום

בעיקרון, סיימתי שלוש שנות לימודי חינוך מיוחד לגיל הרך ועבדתי בשנה האחרונה בגן שפתי כסטודנטית וסייעת. אשמח אם תכתבי כתובת אימייל כדי שאני אעביר אליך את קורות החיים שלי.אשמח גם אם תכתבי לי מסר היכן העבודה בדיוק. תודה

amitm26

New member
האם זה עדין רלוונטי?

שלום עינת, רציתי לשאול אם זה עדין רלוונטי. ואם כן אתקשר אליך.תודה

rotem1980

New member
מועמדות להדרכה ../images/Emo140.gif

שלום, שמי רתם ואני סטודנטית לחינוך מיוחד בשנה השלישית. הייתי שמחה לשמוע יותר פרטים בקשר למשרת ההדרכה שפרסמת. הטלפון שלי הוא 053-411833. המייל הוא: [email protected] בתודה, רתם.

bee906

New member
סייעת

שלום שמי אתי אשמח לשוחח איתך על האפשרות שהצעת. צרי איתי קשר- 067593159 תודה ויום טוב!

bee906

New member
סייעת

היי מחר אחר הצהריים זה בסדר גמור. אם את רוצה לדבר עכשיו זה גם בסדר אתי

תמתמ1

New member
דרוש/ה מורה

להוסטלים של נוער מנותק בפרדס חנה ובחדרה דרוש/ה מורה. הדרישות: 1. תעודת הוראה. 2. רקע בחינוך מיוחד. 3.נסיון בעבודה עם נוער מנותק. 4. יכולת ללמד לא רק על פי הסילבוס אלא לענין ולגרום לרצון ללמוד בקרב הנוער. מקצועות הלימוד:יהדות , אזרחות , היסטוריה , גאוגרפיה,. כל המעוניינים , ניתן לשלוח אלי מסר. יום טוב , תמי

Diana M

New member
../images/Emo41.gifשונות../images/Emo41.gif

שלום רב, אני יודעת כי המצוקה רבה וכי סטודנטיות רבות משוועות לסטג' ומורות רבות מחפשות עבודה, אך זו אינה מטרת הפורום. הפורום נועד לדו שיח ושאלות בתחום החינוך המיוחד. למטרות של חיפוש עבודה ניתן לעשות שימוש בלוחות הפורום. כן אאפשר להכניס מודעות "דרושים" על מנת לסייע למציאת פתרונות בתחום התעסוקה. תודה על שיתוף הפעולה וההבנה. דיאנה

דרוש/ה חונך/ת

אני גרה ליד ב"ש. הבן שלי, בן 5 וחצי, "סובל" מהפרעות קשב וריכוז ובעיות שפה. השנה הוא בגן מיוחד בב"ש (שנה שלישית) אבל בעוד חודשיים אנחנו נשבל אותו בגן רגיל. אנחנו מעוניינים בחונך/ת, רצוי סטודנט/ית להוראת חינוך מיוחד. כנראה בנתיים רק לפעם-פעמיים בשבוע, נקבל פרטים חודש הבא.

למעלה