שוקולד בערוץ 10

Vivi Sparrow

New member
../images/Emo41.gif שוקולד בערוץ 10 ../images/Emo41.gif

יום ו' 13.2.2004 שעה 22:00 הכינו את מכשירי הוידאו !

o C r A z Y o

New member
גרר יש לי את הסרט הזה מוקלט...

2 האהבות הגדולות שלי בחיים מתאחדות- ג'וני ושוקולד. חלום!!!

WallFlower

New member
לא חשבתי על זה אף פעם!

זה באמת האהבות הכי גדולות שלי!

WallFlower

New member
גולום הוא פחות אהבה...../images/Emo4.gif

ג'וני ושוקולד זה הדברים שאם הייתה פצצה אטומית שמשמידה אותם הייתי מתאבדת מיד... גולום וג'וד לאו נמצאים אחר כך. זאת אומרת שאם הייתה פצצה אטומית שהשמידה אותם הייתי מתאבדת יומיים אח"כ.

אחח ג'וד לאו.....

הייתי עושה אותו בכל צורה אפשרית ומה עם ברנדון בויד? הייתי אונסת אותו באכזריות, כל הבוידים האלה גולום ופיפין הם הדברים הכי שווים בשר הטבעות ואחריהם אראגורן ומרי ופארמיר!!!!
הוא כן מרוח בשמן! מחוסר הכרה! תן לי את זה! יס יס יס

ThE pEt RoCk

New member
אני יודעת שאני לא קשורה בשיחה אבל..

מה את מנסה לעשות לי?? שמת את המילים "אראגורן" ו"מרוח בשמן" באותה הודעה...ואני חשבתי שהערב אני אוכל קצת להפסיק לפנטז עליו ולישון בשעה סבירה!! בגללך אני אאחר לבצפר! בושה!

את מדברת?

יש לי מ12 עד 15:00 שיעורי ביולוגיה על מערכת הרבייה ועוד את שמה לי את התמונה הזאת. עכשיו איך אני אתרכז בשיעור? חוינה

WallFlower

New member
הקטע זה בטח הייתי מוחצת אותם...

את ההוביטים כמובן... ברנדון בויד רזה מדי, אבל אני אוהבת את הצורה שלו ככה שזה לא היה מפריע לי לעשות אותו... וכל החברה משר הטבעות - הכל! אבל רק בתנאי שהם נראים בדיוק כמו בסרט...חוץ מפארמיר הוא היחיד שנראה טוב מחוץ לניו זילנד. פאק הייתי הולכת לראות את קולד מאונטיין שוב רק בשביל לראות את אחוריו של ג'וד לכמה שניות. ובשביל ג'ק. ובשביל המוזיקה. התמכרתי לבלו גראס...חחח משמע אני כנראה אלך לראות את קולד מאונטיין עוד פעם.

פארמיר? לאא הוא נראה יותר טוב

עם השער הארוך... יש לי פ'טיש שער ארוך אצל בנים (ג'וני
) השער הארוך מסתיר את העובדה שייש לו אוזניים של דמבו! אני הייתי עושה את פיפין ואראגורן ובורומיר ופארמיר!!! בואהאהאה וגולום
אבל אנדי סרקיס כזה מכוער במציאות. אמרו לי קולד מאונטין לא משהו אבל ג'אד... חשוף ישבן? הוהוהוהו!!!!! שלווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווום

ThE pEt RoCk

New member
לא גולום, סמיאגול../images/Emo185.gif...

גולום הוא הרשע, סמיאגול הוא החמוד הנאהב (למרות שהוא רצח את אח שלו) גולום זה השיעול החנוק שהטבעת מוציאה מסמיאגול...

טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אויש גולום בשמלה של לארה פלין בויל האנורקסה איזה כוסית הוא גולום יותר שווה רשעים שולטים סמיגול גם חמוד אבל שניהם סקסים להיות איתם זו שלישיה

Vivi Sparrow

New member
../images/Emo41.gif ג'וני בערוץ E! ../images/Emo41.gif

יום ה`, 12.2.2004, שעה 20:40 אחותי זמן בנות! ג`וני דפ: אחותי- חתיך השבוע! והפעם : ג`וני דפ, כוכב הסרט החדש `שאיפות`, משוחח על הקושי שטומן בחובו המאבק על התהילה. הכינו את מכשירי הוידאו !

lovecrime

New member
אם מדברים על שוקולד

מישהו היה בפסטיבל בהרצליה? היה פסטיבל שוקולד והיה כזה מדהים שתיתי שוקולד ואכלתי מלא....

למעלה