שורדות את המבול הפעם?

hadarinke

New member
../images/Emo41.gifשורדות את המבול הפעם?

נפל לנו עץ בבנות בגינה. עוד אחד.

בטח שורדת, בכיף!

אני במצב רוח נפלא מאז שהגשם החליט להגיע סופסוף! אז מה אם החצר מוצפת וסבל לצאת החוצה בעבודה... יש מיליון גשם! וסופסוף המושבה שלי בחדשות לא בגלל הדוסים, אלא בגלל שנמדד פה הכי הרבה גשם אתמול או שקר כזה

גוזלה

New member
אז זה איפה נמצא

המקום המוזר שאמרו שירד בו הרבה גשם. לא יכלו להגיד לייד טבריה וזהו???

אמא אין לי גאווהההההההה

האמת שהכי לא, סתם מתלהבת שמזכירים את השם לא בהקשר של חתונות של ילדות בנות 12...

איזה קור

הכלבה מאתמול מסרבת לצאת לטיולים ארוכים. המקסימום שהיא מוכנה זה לרדת לחצר, מתחת לקומה הראשונה, להשתין ולרוץ בחזרה הביתה. בלילה התחבאה מהרעמים מתחת לשמיכה. אם דמיינתן/ם פודל קטן אז תדמיינו שוב, הפעם רועה גרמני... מבחינתי אפיזודת החורף הזו יכולה להסתיים ויכול להגיע שוב יולי.

ותוצאות ניסוי טיול הבוקר

אנחנו יוצאות לטיול: אני מצויידת במעיל, כובע, מטרייה ומוטיבציה. הכלבה לבושה במעיל גשם. צעד שלי מעבר לקו הבניין, הכלבה עדיין איתי, עוד שני צעדים והיא עוטה מבט שאומר "את באמת חושבת שזה רעיון טוב?". עוד כמה צעדים והמבט שלה מתחלף ב"אני לא עושה את זה!" ובצעדים הבאים אני כבר לבד, והיא מתחת לבניין מחכה שאני אחזור מטיול הבוקר שלי. נו, שויין. לא רוצה טיול? לא צריך.

גוזלה

New member
זה יוצא דופן..

איכשהו, יצא לי לשמוע לא מעט סיפורים על כלבים שמתרגשים לצאת לגשם, וכועסים על הבעלים שלהם, שלא מוכנים לצאת מעבר לסככת הבית... אבל במיוחד בשבילך: כמעט-יולי.

מצד אחד - גשם!!!

מצד שני - המנהל של החווה לא חשב על האפשרות שזה יקרה, והכל מוחזק בחוטי חציר. כל הסוסים שבד"כ משוחררים בחוץ קשורים בכל מיני מקומות מופרכים, השיעורים מצטופפים במגרש מקורה עלוב אחד, שאר המגרשים הפכו לקאנטרי קלאב והייתי צריכה לשחות מהתחנת אוטובוס היום בבוקר. וגם מצאתי שני ארנבים מתים
. וכשבאתי למנהל ואמרתי לו שצריך לכסות את המכלאה איכשהו, הוא אמר שלא צריך, ואמרתי "אבל ארנבים מתו מקור" והוא ענה (שימו לב) "מה? הם לא אמורים למות". יופי!!!!111111 תגיד את זה לאלוהים. זו הבעיה בחווה טיפולית - הרוכבים פסיכים, הצוות פסיכי, הסוסים נעשים פסיכיים, והבוס הכי פסיכי מכו-לם. איזה כיף יהיה לסיים עם זה ולשהות בחברת אנשים נורמלים.

למעלה