שורתכם האהובה והפעם, מהשיר פ ר פ ר
ר רותם השמיינה New member 21/4/06 #1 ../images/Emo41.gif שורתכם האהובה ../images/Emo41.gif והפעם, מהשיר פ ר פ ר
ל לנשק ולברוח New member 21/4/06 #2 ../images/Emo204.gif הלוואי שחיי יעברו מאביב לאביב... לא רוצה לפגוע לא להכאיב...
A A t z a New member 22/4/06 #3 גם לי בא לשחק../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif אזמה אם אני לא מכירה ? תמיד אפשר לקרוא כמה פעמים ולבחור שורה חוצמיזה שרעות פעם נתנה לי לקרוא את כל המילים לכל השירים! אז בחרתי את... "כמו גבעול שלפתי קוצים מול רוחות פרצים אני הייתי רעה..."
גם לי בא לשחק../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif אזמה אם אני לא מכירה ? תמיד אפשר לקרוא כמה פעמים ולבחור שורה חוצמיזה שרעות פעם נתנה לי לקרוא את כל המילים לכל השירים! אז בחרתי את... "כמו גבעול שלפתי קוצים מול רוחות פרצים אני הייתי רעה..."
מ מילי17 New member 22/4/06 #7 לא חייבים להכיר בע"פ זה לא מבחן. או מתכונת. כמו שיש לי השבוע. 3 מתכונות 3! ווווווווועעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!! <רק חיפשתי מקום לפרוק > טוב שחזרת שלמה
לא חייבים להכיר בע"פ זה לא מבחן. או מתכונת. כמו שיש לי השבוע. 3 מתכונות 3! ווווווווועעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!! <רק חיפשתי מקום לפרוק > טוב שחזרת שלמה
נ ניצ של חורף New member 22/4/06 #6 כמה מדויק. "הלוואי שחיי יעברו מאביב לאביב, לא רוצה לפגוע לא להכאיב."
מ מילי17 New member 22/4/06 #8 ח-ז-ק-ה. היא אומרת את זה במין עוצמה כזו. אחד השירים האהובים עליי ביותר. שיר עם המון כוח.
מ מ ח פ ש ת תשובה New member 23/4/06 #10 ../images/Emo204.gif כמו גבעול שלפתי קוצים מול רוחות פרצים אני הייתי רעה