שו"ת....

moryag

New member
לכול הכותבים של תעריב לנוער !

אני לא יודעת למי זה קשור אבל הודעו עכשיו בכול מיני אתרים ופורומים של ראש גדול שתיהיה עונה 5 ...אז אתם יכולים ליכתוב כתבה על זה ??!!??!! כאלו מי ישתתף מי מיצתרףלעונה וכו.. אני ממש ישמח עם ההיה בעיתון יתיחסות לראש גדול :)

yairna

New member
נו...

אני בטוח שאין כאן אפילו בן אדם אחד שלא מגיע לגמר של "נותנים ברוק" ביום ראשון!! סתם.. מי מגיע?

Henush Duani

New member
שאלה קטנה../images/Emo9.gif

למנהלים... אפשר לדעת מה מקבלים כשעושים מנוי למעריב לנוער?

mor000

New member
את האמת שאין לי מושג...

אנחנו לא ממש קשורים לזה. את יכולה לבדוק את זה במספר הטלפון למנויים *6200...

mor000

New member
ממש במקרה...

בדיוק חזרתי אחרי 3 ימים בבומבמלה [=, עושה פה קצת סדר.

amit678

New member
איזה כיף לך ../images/Emo13.gif

ממש רציתי להיות בבומבלה אבל זה עלה לי על התאריכים של טיול בצופים אז לא נסעתי בסוף... במקום זה אתמול חזרתי מארבעה ימים של מסלולים מטורפים עם בערך חצי מהמשקל שלי על הגב, אבל היה כיף

amit678

New member
אם אני לא טועה...

מקבלים IPOD SHUFLLE, אבל אני לא בטוחה... אם זה באמת זה אז קיבלתי אחד כזה לפסח וזה ממש שווה

Henush Duani

New member
יא, באמת? ../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

איזה כייף!!! וואי, אני מקווה שעדיין מקבלים את זה.. זה בדיוק מה שאני רוצה D: איזה מגניב
, כבר ממזמן רציתי אייפוד...:) תודהה

mor000

New member
שיהיה לכולם בהצלחה!

אני לא אגיע משום שיש לי מגן בתקשורת כמה ימים לאחר מכן, אבל מקווה שהחבר'ה יתנו אחלה שואו... על אלכימיה שמעתי הרבה כי הם מראשון והם מופיעים פה בכל מיני מקומות, תודיעו לי אם המוזיקה שלהם טובה כמסופר.

SpongBobit

New member
אולי תשימו פוסטר של שנות השבעים ?../images/Emo9.gif

כן כן, זה ממזמן אבל אשים פה מכורים ):

SpongBobit

New member
אה, ויש סיכוי שתצרפו מדי פעם לעיתון

פסוטר, אבל ענק ? P: כאלו שצריכים לקפל, זה יכול להיות ננחמד ^^

flora non

New member
פוסטר של...

סאותפארק יכול להיות מגניבD:". או של משהו שהוא לא בהכרח סידרה מפורסמת\שחקנית או שחקן מפורסמים\ להקה\זמר וכו'... תכל'ס, אם יהיו פוסטרים עם כל מיני ציורים או איורים מעניינים- זה יהיה ממש מגניב! תארו לעצמכם איך זה יראה בחדר? :)

למעלה