שחקנים

ittzk

New member
למקס אולארצ'יק

למקס .. אתה פשוט מושלם ורציתי לדעת בן כמה אתה עם אפשר עם כן את תחזור אליי באיי מייל [email protected]

globint

New member
לאוולין הגואל (ברוריה)

אוולין (ברוריה) תודה רבה עזרת לי המון המון את מדהימה אני התקבלתי למגמת תיאטרון בבית ספר בזכותך המון תודה אני יתקשר אליך מחר!! מי שלא הבין היא המורה שלי למשחק!! אז המון תודה אוולין ותמסרי ד"ש לבת שלך מקוה שניפגש שוב באהבה ליהי!! ושוב תודה רבה

avril2487

New member
למקס (המקסים) אולארצ'יק

לכל מי שיודע משו על מקס המקסים שיכתוב לי ואם יש לכם תמונות זה בכלל יעזור! ואם רק אם מקס אתה רואה ת'הודעה הזו אז תכתוב לי לדחוף למייל:[email protected] בבקשה תעזרו לי!!! זה דחוף!!!!!! ולמי שרוצה שהוא אוהב את מקס המקסים הינה המסנג'ר שלי:[email protected] בבקשה...תעזרו לי כי אני מאוהבת במקס קשותתתת!!! ורק זה יעזור לי!!!! ובבקשה מקס אם אתה רואה את ההודעה הזו אז תיצור איתי קשר דחוףףףףףףףף!!!!!!!!!!

galitandmaxs

New member
בר רפאלי לא יודעת לשחק

בכלל מה שמו אותה שם היא לא יודעת לשחק.. ועוד נתנו לה תפקיד שהיא הייתה בצבא ועוד מפקדת כאלק בקייי..

D A N D 0 0 S H

New member
לכל מי שלא יודע...

אני רואה ממון שאלות כאלו בפורום:\ "בן כמה מקס?" טוב... אז הוא יהיה בן 18 ב-8 בספטמבר (תאריך לידה: 8.9.1987) אגב... גם אני נולדתי ב-8 בספטמבר אבל בשנת 90 האמת פגשתי אותו בסט הוא כזההה נחמד, הוא נתן לי ולחברה שלי חיבוק ונשיקהההה
(בלחי...) זה היה רגע קדוש

shanikush7

New member
קבלו תמונה מרייטינג אביב אלוש ה....

מדהים תראו איזה תמונה הורררררררססססססתתתתתתת
אני חולה על אביב אלוש

אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למה הוא כזה יפה????? למה????????????? אני עוד שניה מתעלפת פה..

gagacc

New member
מאיפה התמונה המדהימה הזאת???

אין על אביב לא יעזור לאף אחד......
אביב אלוש המדהים
|סלינק|

shirush101

New member
מקס אולארצ'יק

באמת תעשו טובה ותעזרו לחפש דברים על מקס אולארצ'יק.. בבקשה ומקס באמת עם אתה רואה את זה תעזור לנו... אני עם [email protected] למרות שאני לא מכירה אותה...

מה את רצינית?

מאיפה את מכירה אותה? או שאת סתם עובדת על כולם. גם אני רוצה להתקבל לאיזשהו סטודיו למשחק, תוכלי לעזור לי? או שתתני לי לדבר עם אוולין (ברוריה) שתעזור לי. בבקשה זה ממש חשוב לי. תודה, דנה.

למעלה