שטיח אדום לכבוד מיכל המלכה של הפורום אמורה לחזור היום מאילת. תתכוננו.
T Torn New member 17/8/03 #1 ../images/Emo41.gifשטיח אדום לכבוד מיכל../images/Emo41.gif המלכה של הפורום אמורה לחזור היום מאילת . תתכוננו .
../images/Emo41.gifשטיח אדום לכבוד מיכל../images/Emo41.gif המלכה של הפורום אמורה לחזור היום מאילת . תתכוננו .
S shmezz New member 17/8/03 #2 ברוכה השווה../images/Emo13.gif עברתי טסט יאללה שירשור מזל טוף ענק וצחי...אם היא המלכה..אז מה אני
T Torn New member 17/8/03 #3 את הנסיכה, שכחת../images/Emo8.gif../images/Emo73.gif../images/Emo65.gif אה ומזל טוב, איזה טסט זה היה וסוף סוף, למרות שאת יותר קטנה ממני בשבועיים את עברת חצי שנה אחריי טסט
את הנסיכה, שכחת../images/Emo8.gif../images/Emo73.gif../images/Emo65.gif אה ומזל טוב, איזה טסט זה היה וסוף סוף, למרות שאת יותר קטנה ממני בשבועיים את עברת חצי שנה אחריי טסט
M michalas New member 18/8/03 #6 יווווווו אני לא מאמינההה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif חחח...איזה כייף זההה להיכנס ככה לפורום ולראות את הקבלת פנים היפה הזאת שמז תתחדשי מותק
יווווווו אני לא מאמינההה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif חחח...איזה כייף זההה להיכנס ככה לפורום ולראות את הקבלת פנים היפה הזאת שמז תתחדשי מותק
H Human Nature New member 18/8/03 #7 ../images/Emo24.gif |טל| † אף קבלת פנים לא מושלמת בלעדיי *משתעל* ברוכה השבה!