שיווק בעזרת וידאו- יש לי כמה שאלות

../images/Emo41.gifשיווק בעזרת וידאו- יש לי כמה שאלות../images/Emo202.gif

ראשית אקדים ואומר שאני תמיד הסתובבתי עם
בתיק, והכוונה לא לזו שנמתאת "בילט-אין" ב
מאז שבת ה-5 ניסתה ללמד את המצלמה לשחות וזו לא הסכימה...אני עוברת תהליכי גמילה קשים ובשלב זה לא יכולה להפנות כסף לרכישה חוזרת... יחד עם זאת- יש לי רעיון המתבסס על יצירת סרטוני וידאו והעלאתם. מאחר ויש לערוך אותם כמו במצגת- עם כותרת לפני וקישור שיווקי לאתר שלי, עם כותרת של טלפון ובכלל כותרות על המקומות, האנשים וכיו"ב, האם ידוע לכן על תוכנה (חינמית) לעריכה?
האם רק יו-טיוב הוא ערוץ העלאת סרטים או שיש אתרים נוספים? למשל- סרט בפייסבוק גלוי רק למי שמנוי בפייסבוק ויש עוד 2-3 אנשים שלא....
האם כל שאקח את אותו סרט ואעלה אותו במספר אתרים זה יעודד הקידום
או כמו שאומרים על מאמרים- תשנו וגוגל לא אוהב את אותו המאמר במקומות שונים? בטח יעלו לי עוד שאלות... והכי חשוב, יש כאן מישהי עם ניסיון וידע מתאים? תודה

וידיאו... העידן הבא

אני חובבת תמונות גם כן
התחלתי ממש לאחרונה קורס בנושא מכיון שבהחלט מאמינה שזו דרך מצויינת שאנשים יתרשמו מאיתנו. אני יודעת שיש את המובי מייקר ויש עוד שאני פשוט עדיין לא זוכרת שמות... היו- טיוב הוא בהחלט הערוץ המועדף על גוגל, ו... גוגל מחליט
יש די הרבה מידע שמסתובב לו ברשת גם לגבי וידיאו. אני מתחילה ומאמינה שצריך להשתפשף ולהתנסות, כמו בכל ערוץ שיווקי. בהצלחה לנו, רוית

יש לך המלצות על כתבות/מאמרים ספציפיים? אתרים

מסויימים של מומחים/אוטוריטה בתחומם שניתן לקבל מהם סדרת טיפים או וובינרים?

שיווק באמצעות וידאו? מומלץ צילום מקצועי!

יכולה לעזור בתחום הצילום, התוכן, הכתיבה וההפקה ולא בנושאים שיווקיים. ההתרשמות שלי מוידאו פירסומי ברשת. היא ששווה להשקיע בצילום מיקצועי, חשוב שיהיה שילוב של תמונה וסאונד טובים מאד. לא צריך להיות מלוקק אבל שישדר איכות גבוה. מצורף צילום שלי מהגשם הראשון - להנאתכם... שבת שלום

ובהזדמנות זו...

אם כבר קפצתי לביקור... מזמינה אותכן לראות צילומים שלי באתר מיסגרת המשובח http://my.misgeret.co.il/michal/ וכמובן גם לגלריה בקיבוץ שמיר, בה מציגות 4 אומניות מקומיות. http://www.shamir.org.il/gallery/ http://www.facebook.com/1photoaday?v=app_7146470109#!/pages/glryyh-kwwrt-ywzrt/327254924776 מצורף צילום שלי מודפס על זכוכית חלון ביתה החדש של אחותי אפקט מפתיע ומדהים למדי. מי שבונה או משפץ בית, שווה לבדוק איתי... שבת רגועה לכולנו:)

כמובן שה../images/Emo248.gifמדהימה בחדות וצבע ../images/Emo23.gif../images/Emo45.gif

אין כאן אפשרות ללייק- אז אני יכולה לכתוב ממש... האם בעריכה את מוסיפה כתוביות למינהן? אם אני מעוניינת בסרט תדמית- אזי צריכה אותך/צלמת צמודה אלי לכמה אירועים שונים ואז עוד עריכה וכיו"ב. זה נשמע פרויקט רציני. ואם אני רוצה ליצור סדרת כתבות על המלצות טיולים שבסיום העריכה יהיו בין 1.5 דקה ל-2 גג? זה גם פרויקט מתמשך- לא בעייתי קצת? אשמח גם להארותיך כאן וגם להמשך יעוץ אישי במייל, יקירה

הפקת וידאו

הפקה מיקצועית הינה תהליך שניבנה מול הלקוח\ה עד למוצר מוגמר, משובח ויעיל שיווקית: מטרה, קהל יעד, תסריט, צילום, עריכה. שבת שלום

פרסום וקידום סרטוני וידאו ביוטיוב

אכן תחום סרטוני הוידאו תפס תאוצה מדהימה בשנה האחרונה. ראשונות כמובן גילו את הפוטנציאל החברות הגדולות - ולאחרונה גם עסקים קטנים מבינים שטוב מראה עיניים... אולם לפני שמסתערים על מצלמת הוידאו ומעלים סרטון ליוטיוב חשוב לדעת מספר דברים עיקריים : 1. ככל שיש יותר סרטונים והגולשים כבר אינם מתלהבים כבתחילה יש לשים לב שהסרטון לא יחרוג מ-60 שניות - אם מדובר בסרטון תדמית או ב- 2 דקות אם מדובר על סרטון הדרכה ,הרצאה וכו'. 2. אל תעלו סרטון שאינו עבר את שולחן עריכת הוידאו. 3. אל תעלו סרטון חובבני ולא מהוקצע - שוב זכרו שמדובר על התדמית שלכם כבעלות עסק. 4. תוכן תוכן תוכן - כמו אתרי אינטרנט כך גם יותר ויותר יש חשיבות שהסרטון יכיל בצורה ברורה ומומקדת את המסרים שלכם.. צריך לעבוד על התוכן לפני שפותחים את המצלמה. 5. קידום ופרסום - אין מה לעשות סרטון דומה לאתר- אם לא תפרסמו ותקדמו - לא יהיה מי שיצפה.. אם יש שאלות נוספות אשמח לענות .. ובהערת סוגריים :) לאחרונה התחלתי גם אני להפיק סרטוני וידאו תדמיתיים .לצלם לערוך ,לעבוד על התוכן ולקדם ביוטיוב..זה בהחלט מלהיב ויצירתי.. ואני מוצאת עניין רב גם בביצוע.. למי שמעוניינת לראות דוגמא - מצ"ב הקישור לסרטון של מעצבת עוגות..

וואו, תודה על החשיבה, עד עכשיו "יריתי" מהמותן

כמדריכת טיולים: אם אני מעוניינת בסרט תדמית- אזי צריכה אותך/צלמת צמודה אלי לכמה אירועים שונים ואז עוד עריכה וכיו"ב. זה נשמע פרויקט רציני. במידה וכבר צילמתי וההקלטה יצאה גרועה (כמו סרטון בחוף שמורת דור עם רוח איומה ברקע) האם אפשר לערוך רק את פס הקול וכתוביות? ואם אני רוצה ליצור סדרת כתבות על המלצות טיולים שבסיום העריכה יהיו בין 1.5 דקה ל-2 גג? זה גם פרויקט מתמשך- לא בעייתי קצת? אשמח גם להארותיך כאן וגם להמשך יעוץ אישי במייל, יקירה

למעלה