שייגעצ- להקת השנה של ראש1

שטיצה

New member
../images/Emo41.gifשייגעצ- להקת השנה של ראש1../images/Emo41.gif

וואו זה ממש מאגניב:]] שייגעצ מתחילים לתפוס כנראה המון מעריצים בארץ
הם נבחרו ללהקת השנה של ראש1 ^_^ מה גם, הם מקום שלישי בתגלית השנה, והשיר אבא עורך דין במקום 15 ואינטרקום ב25 ב"שיר השנה". מה שמאוד הרגיז אותי דווקא זה אחד המכתבים במדור "קוראים כותבים". אחת בשם הודיה כתבה מכתב תגובה לראיון שהיה עם שייגעצ באחד הגליונות הקודמים. זה חלק ממה שהיא כתבה: "חברי הלהקה מתמרמרים על כך שהם התאמצו להגיע לתודעה הציבורית ולצבור קהל מעריצים, לעומת שי ש"בסך הכול" נגש לאודישנים. אבל אז הכתה בי ההכרה- שייגעצ סיפרו שהשיר "אבא עורך דין" הוא שיר אוטוביוגרפי, ושהם בני טובים, מודים בזה ולא מתנצלים. נו אז מה אתם אומרים... מסתבר שהיסודות של שייגעצ הם כסף..." וואווווו זה כ"כ הרתיח אותי לקרוא את זה
שייגעצ התאמצו להגיע למקום שבו הם היום, וזה לא בא להם בקלות סתם ככה. יש הבדל בין להיות "בני טובים" לבין להיות ילדים מפונקים שלא מוכנים להתאמץ ולעבוד. זה מה שהיה לי להגיד.

Hezi The One

New member
טחחחחח ראסמי היא סתומה גבסו הזה

בא עם נינט להופיע אצלנו בהפנינג פתיחת שנה של התיכון שלי (בליך) אז כבר ביררתי מתי ואני מכין דבריפם לזרוק עליה וגם צעקתי בשכבה שיביאו דברים ואמרתי לכל מי שאני מכיר...הלוואי יביאו דברים נסקול אותם בקמח ועגבניות
ובקשר למה שהילדה אמרה...היא לא מבינה בגרוש הדיבור שלה על גבסו מוכיח שהיא פאקצה רצינית! לחברי הלהקה יש אולי כסף אבל זה לא אומר שהם השתמשו בו כדי להתקדם! עם הם היו משתמשים בכסף הזה היוי משמיעים אותם ברדיו\טלוויזיה הרבה הרבה יותר!!!! ו לחלק של "גבסו כולה הלך לאודישן" או משהו כזה אני אומר-בולשיט! כוכב נולד זה דבר מטומטם זמר צריך להגיע לפיסגה בעצמו ולא דרך תוכנית שתביא כסף לערוץ 2! חוץ מזה מי זוכר את גבסו?! חוץ מהבצפר הפרימיטיבי שלנו...אה כן בעצם השאלה הנכונה היא מי הכיר אותו בכלל?! סתם הומו שיקבל בראש כשהוא יבוא לבצפר שלי שהרוב אוהבים בו רוק ומזרחית (
רק למזרחית כמובן...) הקיצר מה שהילדה הזאת כתבה זה בולשיט אחד גדול!

yardenbm

New member
אז מה אם יש להם כסף

שיהנו הם לא אמורים להתבייש בזה וזה סבבה שהם לא. סתם סתומה הילדה הזאת עלק יסודות שלהם מה קשור טוב אז בגלל שבאתי מבית שיש בו כסף ואני לא מתביישת בזהאז היסודות שלי זה כסף רואים שהיא פרחה

L i l A L o

New member
כה, גמני ראיתי את זה...../images/Emo4.gif

הילדה הזו די סתומה. העובדה שיש להם כסף והם לא על קו העונה, לא אומר שהם השתמשו בו כדי להגיע לאן שהם הגיעו. הם הגיעו למקום שבו הם כיום בעזרת הרבה מאמץ וכו', לא כמו שי גבסו שאמנם *עבר אודישן*, אבל אני בטוחה שהוא התאמץ פחות מהם.
לעומר זאת, היתה עוד כתבה, אחת אחרי זה אם אני לא טועה, שבהכתוב ששיגעצ לא אוהבים את כוכב נולד אך הם אוהבים את רוני סופרסטאר. האמת, זה גם לי נראה תמוה. כלומר, רוני עוד עבדה פחות מאשר אנשי כוכב נולד בשביל לצאת לעולם, ואותה הם אוהבים? האם זה רק העובדה שהיא כוסית?
או שהם פשוט סותרים את עצמם?

מזל טוב לשייגעצ ^ ^

ובקשר לקוראים כותבים חזי הגיב לפני.. ואני מסכימה איתו

למעלה