שייגעצ רולז

שטיצה

New member
../images/Emo41.gifשייגעצ רולז../images/Emo41.gif

יום רביעי, השעה היא 11 בבוקר. התעוררתי לעוד יום מאעפן. פתחתי את הראש1 שלי מתוך עטיפתו האפורה, ולפתע נגלה מול עיניי- פרצופו של אסאפיס!!!!1 חשבתי שאני עדיין מטושטשת מהבוקר, אז המשכתי לקרוע את העטיפה ולפתע הבחנתי בחברי שייגעצ על שער העיתון
. אין לכם מושג עד כמה שמחתי. סוף סוף יש עיתון שדואג להביא את אחת הלהקות הטובות בארץ לכתבת שער :] הכתבה הייתה קצת קצרה מידי לטעמי, אבל לפחות כתבו עליהם משהו
שייגעצ רולז
.

Lifes Music

New member
כמה זה עולה?!?

כי אני רץץץץץ לקנות חחחחח.......אני אגזור ואדביק על הקיר חיחיחי

L i l A L o

New member
כןכן!!!

המנוי שלי נגמר שבוע שעבר, ולא חידשתי אותו , אז חשתבתי שכבר לא יביאו לי היום ראש1, אבל אז יצאתי לעשות בייסיסיטר וראיתי את העיתון. אמרתי-"טוב, נחכה שאחזור ואז אפתח אותו". כזחזרתי פתאום אני ראיתי את שייגעצצ על השער!! איזו שמחה:]] מזל שהביאו לי עיתון גם היום
אולי ידעו שאני אוהבת את שייגעצ
הממ, וכן הכתבה קצרה מידי, אבל זה טוב שעושים לשייגעצ קצת כבוד

יאא../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo72.gif

אני אקנה היום. תודה על הדיווח שטיצ'לה!

Lifes Music

New member
למה את בוכה?

מעריב לנוער זה ענק....את יכולה בשישי להביא גיליון של השבוע ולקבל פוסטר חתום חינם

אם כבר איש שלג

זוכרים את בולי איש השלג ??? אני חולה עליו ואני זוכרת שישבתי בבית בתור תינוקת וראיתי את זה אחחח נוסטלגיה נוסטגליה כמה כיףףף

Hezi The One

New member
בדיוק על בולי מדברים...עזבי סיפור

ארוך... ואממ אנט אני א יכול לבגוד בחברה שלי...

Hezi The One

New member
באמת אנט...תחכי קצת אנחנו נעשה

בטוח מתישהו בולים (אנשי שלג כמובן!!!) קטנים משלנו
-זה הדבר הכי קרוב לאיש שלג שמצאתי...

L i l A L o

New member
הממ , אבל אני דורשת עכשיו.

מה הבעיה? לך לחרמון, לא בעצם בחרמון אין שלג עכשיו, אז לך לאלפים או משהו ותעשה לי כבר איש שלג!!!

Hezi The One

New member
רק בגלל שזאת את נלך אחרי ההופעה מחר

כלומר זה היום...אני באמת צריך לישון כדי לקום

יאקי

מעריב לנוער לא שווה בגרוש! יא אני מאושרת ששייגעצ בראש1! אני מיד יוצאת מהבית עם פיג'מת הדובונים של ונעלי הבית הצמריריות שלי ורצה למכולת שמול הכביש לקנות!

למעלה