שייקה אופיר

../images/Emo41.gifשייקה אופיר../images/Emo41.gif

מהו הפייבוריט שלכם מכל המערכונים שלו? (שאלה קשה, אבל כשמסביב חוגגים סביב אלבום אוסף מקיף של אומן, זו הזדמנות לשאול שאלות קשות כאלה)

החתולית

New member
../images/Emo45.gif לגמריי המורה לאנגלית

אבא שלי ואני היינו נשפכים מצחוק בכל פעם מחדש למשמע המערכון הזה, ואני אפילו זכיתי לראות אותו מבוצע בשידור חי על במה.

emh

Member
את שייקה אופיר....

תמיד קישרתי לקטע הפנטומימה של הטיפוסים שמעשנים (ובשנים האחרונות גם הכרתי את קטע תפירת הגבה ומאוד אהבתי) (ובפנטומימה היה גם את הבקשות האחרונות של המוצא להורג, הקאובוי, והסמוראי) מערכונים נוספים שלו שאני מאוד אוהב: ציונה, בית ספר לגנבים, ששת הימים (עם יהורם גאון) דווקא המערכונים שיותר מזוהים איתו, אני אוהב אבל קצת פחות... מנצח המקהלה, המורה לאנגלית, כיפה אדומה, בלבולי לשון. מסקרן אותי לראות מה פירוט הקטעים באוסף החדש.

giba70

New member
אולי הם מופיעים בחוברת המצורפת...

רק צריך לדפדף מהר-מהר בשביל לראות...

והבחירה שלי

'ששת הימים' עם יהורם גאון, אם כי גם את 'המורה לאנגלית' ו'ביה"ס לגנבים' אני מאוד אוהב, ויכול לשמוע אותם מאות פעמים.

shellyland

New member
אפשר המערכון שאני הכי *לא* אוהבת?

"חלש אופי" מאוד חלש, לטעמי. אולי פעם ההומור הזה עבד. היום הוא נשמע דבילי וילדותי.

royfr

New member
טוב

אז אי אפשר בלי המורה לאנגלית, או בי"ס לגנבים. כשאני נפגש עם הוריי, אני תמיד אומר לאבי "גנב בן גנב בורך". ואם חבר בעבודה, אני עושה את "אבו זאכי" - ממולץ במיוחד לצפות בזה מה"צינור"

royfr

New member
שלום גם לך - שלומך ?

לא נעלמתי, יותר ב-Lurk mode. זה מערכון נחמד, אבל לדעתי זה מערכון שקשה להתחבר אליו. אגב אחד המשפטים שאני הכי אוהב אצל שייקה אופיר, אני חושב שזה מ"ציונה", זה איך הוא מתאר אדם שהוא פוזל: "עין ימין כל כך יפה שעין שמאל מסתכלת עליה כל הזמן..." ודבר נוסף, תסתכלי/ו על "אבו זאכי", זה פשוט כל כך מצחיק לראות את דן בן אמוץ נשפך מצחוק

D o r o t h y

New member
בכל מקרה, אתה חסר פה בנוף

ואבו זאכי הוא באמת אחד השוויםפ ביותר

למעלה